Service GPL
![]() ![]() ![]() |
Service GPL
gabryel21 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 8 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1986
- BZ 05 KMS
|
|||
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Este pe Limuzin la Dl Ferentz. 0722197408. Sper ca mai are numarul asta, suna la el si fa o programare, e bun in ce face.
|
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
CRUISER 71 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 22 November 09 From: Bucuresti ![]() |
Recomandare pt.un service pt.GPL in Bucuresti cu baieti profesionisti ??
Nu imi mai indica nivelul gazului in butelie ! |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Ambiance
2007
- B...60..
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Prelungirea Ghencea, Gabi-0721371145.
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
CRUISER 71 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 22 November 09 From: Bucuresti ![]() |
Merci,l-am sunat pe baiat si urmeaza sa trec intr-o zi pe la el !!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Ambiance
2007
- B...60..
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Pt cei din Bucuresti sa evite pe cat posibil service-ul "Eugen & fiul" din cartierul Damaroaia
This post has been edited by mad_voly: 5 Jan 2010, 19:23 |
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Am sunat aici in seara asta sa intreb cat costa un filtru electrovalva GPL pentru Marini : http://www.agrom.ro/contact.htm , (e 22 lei) si au si atelier unde verifica sau fac instalatii GPL (pe langa statia metrou Eroilor). Vizavi de filtru : am sunat si la Bosch Car Service din Galati sa vad cat face filtrul (25 de lei), dar nu pretul e problema; eu am sunat la magazin si le-am spus ca vreau sa cumpar doar filtrul sa-l inlocuiesc eu, omul de acolo mi-a "recomandat" sa vin maine
![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 5 Jan 2010, 19:48 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
saioc.vasile |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 15 January 09 From: chitila ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1998
- if 01 wff
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 08:42 |