Sunet anti-tantari
![]() ![]() ![]() |
Sunet anti-tantari
Cosmin.nova |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|||
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
e un sunet undeva la vreo 3000 de hertzi.bzzzzzzz......
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Am auzit pe plaja la Neptun in difuzoarele alea o voce care zicea ca cica Magic FM baga sunet d-asta. Acum nu stiu daca o fi sau nu o fi bun... Eu folosesc Baygon cu aparat electric si isi face treaba
![]() This post has been edited by Iulikk: 10 Aug 2010, 23:53 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Nu exista asa ceva..
chiar daca sunetul respectiv este la 30 khz, nu aveti voi difuzoare care sa reproduca frecventa asta This post has been edited by ArtVandelay: 10 Aug 2010, 23:54 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Ce au evoluat lucrurile. Alungam tantarii cu soft. Ai grija sa ai update-urile la zi, ca sa cunoasca toate tipurile de tantari
![]() Se spunea ca ultrasunetele interfereaza cu sistemul de orientare al tantarilor si ca i-ar pune pe fuga. Practica a dovedit ca nu e chiar asa. Ori s-au adaptat tantarii, ori aparatele alea sunt facute la misto. Cu software nu are sens sa incerci decat daca ai ceva casti sau boxe de calitate foarte buna. Difuzorasele din laptop sau boxele entry level nu sunt capabile sa redea frecvente peste 18-20KHz. This post has been edited by paul_p: 11 Aug 2010, 00:01 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Aiureli.
Singurele chestii eficace sunt o plasa la fereastra + arme chimice! |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Daca te pui bine cu unul să-ți întindă plasa ar fi ideal!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Eu auzisem ceva cu ultrasunete ...am vazut si pe net si nu mai stiu unde citisem ca doar femelele tantari musca .....se imperecheaza cu masculi cat sunt in perioada fertila 458.gif apoi ii parasescsterb041.gif si cand aud sunetele emise de ei fugsterb035.gif ..... cica dispozitivele astea scot sunete de tantar mascul
![]() |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
vi_escu |
![]()
|
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Femele sug. Barbatii inteapa. E o chestie de nuanta.
This post has been edited by Arhimede: 11 Aug 2010, 01:18 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Masculii se hranesc cu polen.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
mai, da' decit sa ne zbatem creerii sa gasim solutii anti-tintari n'ar fi mai bine sa'i pune p'astia de ne conduc sa dea cu avionul/helicopterul niste prafuri ? hai ca pe strazi se mai poate intra cu dracoveniile alea de masinute dotate cu atomizoare...da' daca dai de sus acoperi mai mult...parerea mea...
![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Efectul "prafurilor" se reduce dramatic daca sezonul este ploios.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
george_scala_2004 |
![]()
|
acu' ca plecara ploile ar putea face niste incercari...sau asteapta pandemia, la fel ca atunci cind cu gripa aviara sau porcina ?
deja west nile se pare ca vine incoa' n-ar fi mai bine sa incepem de acum distrugerea tintarilor ? asteptam ce ? primele imolbnaviri, sau, mai grav, decese ? iar facem licitatii trucate sa imbogatim anumite firme ? |
--------------------
...
...
...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Zice-se (n-am incercat) ca un ghiveci cu crizanteme te scapa de tantari. Mirosul florilor ii alunga.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
are efect foarte bun raid nait end dei, ala cu nisip, nu stiu principiul dar nu are miros..si ii tine la distanta..mustele la fel, doar ca tine decat vreo 240 de ore.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cica efectul unei plase tine vesnic. Sau cit plasa.
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu chiar Corbex, un tantar lesinat de foame se strecoara cu chiu cu vai prin ochiurile plasei, si rama plasei mai lasa putin loc. E drept intra 1, 2 pe saptamana si nu 50 pe zi. Cel putin la mine acasa.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
intra si cu plasa, nustiu pe unde, nu mi-am dat seama. Daca si la munte in Petrosani aveti tantari, hai pe la Deva...de cand au stropit cica cu avionu, sunt mai durdulii..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Stai sa vezi ce rotofei sint aia de la Rinca !
11 Aug 2010, 14:11: QUOTE(argon @ 11 Aug 2010, 11:43) intra si cu plasa, nustiu pe unde, nu mi-am dat seama. Daca si la munte in Petrosani aveti tantari, hai pe la Deva...de cand au stropit cica cu avionu, sunt mai durdulii.. Se mai rataceste cite unul in timpul zilei, cind aerisesti, dar vorba lui Radian, la 1-2 pe saptamina faci fata. In rest e lux, sa dormi cu fereastra deschisa si sa te doara-n pix ! This post has been edited by corbex: 11 Aug 2010, 13:11 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
|
--------------------
...
...
...
|
|
corbex |
![]()
|
Magic FM difuzeaza sunete insuportabile pentru oricine
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
"fratilor...eu sunt plin de purici !!! faceti ceva sa ma scapati de ei...ca nu mai suport
![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
george_scala_2004 |
![]()
|
|
--------------------
...
...
...
|
|
tribunul |
![]()
|
Era un comentariu de pe pagina cu stirea.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
george_scala_2004 |
![]()
|
tot de acolo:
QUOTE ursuletul maroniu Mie imi vajaie capul de la tiuitul ala si mi-e ciuda, pentru ca imi place muzica de pe magic fm insa nu va pot asculta. QUOTE Cristi Faceti ceva cu sunetul ala de speriat tantarii ca pe mine ma dor urechile rau de la el. QUOTE edysoru111 lol n-as fi crezut da mi-au cazut 2 tantari morti pe birou =)) QUOTE Seba La mine merge, dar nu cand ascult online, ci doar prin radio. QUOTE viorel chiar acum am iesit afara cu laptopul si in 30 de sec m-au intepat cel putin 4 tantari.deci nu functioneaza. QUOTE Cristi focsani Dar in focsani pe ce frecventa functioneaza antizanzare?ca m-au ciuruit frate. QUOTE cordel ascult chiar acum magic fm shi am un tzantzar pe monitor ... ashtept sa vad daca crapa. cat despre sunet la 20 d ani cred ca ar fi trebuit sa l aud dar ... nu l aud. defect de fabricatzie banuiesc QUOTE mango chiar merge. dorm in fiecare seara cu geamul larg deschis iar tantarii nu vin. incercati! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
corbex |
![]()
|
Link cu zgarda anti tintari n-ai gasit? Era mai de folos.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(argon @ 11 Aug 2010, 11:43) La mine nu intra si stau geamurile deschise non-stop (plasa la geamuri evident dupa ce m-am trezit cu niste goange in casa de-mi venea sa chem biologii pentru descoperiri epocale). Vezi poate intra cand deschizi usa la intrare, usa de la balcon (daca nu ai plasa si acolo) sau chiar pe vreo aerisire de la baie. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 07:28 |