Tablou sigurante, Acces tablou sigurante
![]() ![]() ![]() |
Tablou sigurante, Acces tablou sigurante
CyborgCat |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 1 September 06 From: Alba Iulia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006
- AB 22 XXX
|
|||
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Dai jos isonorizantul pedalier si dupa ce faci niste miscari de incalzire, te pui cu spatele pe prag si capul sub bord
![]() Daca vrei mai multa lumina si un acces mai bun, poti sa dai jos tabloul de bord (operatie de maxim 10 minute). |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
S-ar putea sa n-aiba loc de uch
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Depinde ce vrea sa faca, nu a zis nimeni ca e usor sa lucrezi pe sub bord la tabloul de sigurante.
Cu rabdare si un pic de contorsionism, te descurci. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Dar ce vrei sa faci de fapt ? ca daca iti trebuie un fir doar poti sa il tragi prin lateral. Daca ai nevoie de mai multe cred ca iese tiganie
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
CyborgCat |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 1 September 06 From: Alba Iulia ![]() |
Ce vreau sa fac este sa trag un fir de la proiectoare ceata pentru deschidere portbagaj. Am luat deja in considerare varianta de desfacut bordul (partea cu ceasul de la bord) si lucrat pe dedesubt.
Este UCH acolo si mie imi trebuie un acces destul de bun pentru a prinde firul cu fludor sau ceva rezistent. Nu vreau sa fac treaba de mantuiala. Vroiam sa stiu daca a mai facut cineva asa ceva CUM a reusit. Am vazut ca tabloul de siguranta este prins (cred eu) in doua suruburi si niste cleme de plastic. Ma gandeam ca daca le-as desface as putea scoate in afara bordului tabloul si astfel as lucra mai sigur. Ar mai fi o varianta sa trag curent de la casetofon dar aceasta varianta o neglijez deocamdata. Daca printre cei care au lucrat pe la tablou eventual si-au adaugat o noua siguranta in tablou (asta ca sa nu o motez pe fir) citesc acest post ii rog sa imi dezvaluie cum au facut. Multumesc celor care au venit cu idei. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- AB 22 XXX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Dai jos panoul de sigurante desfacandu-l din suruburi, si-l extragi pe sub bord..
Scoaterea ceasurilor nu te va ajuta prea mult. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
se da jos capacul... cred ca e un singur surub care se desface, cum te uiti catre tablou in dreapta... pe stanga parca e un pinten de plastic... dupa ce desfaci surubul tot panoul de sigurante il tragi in afara catre tine (firele permit o deplasare de cca 10 cm)... astfel ai acces la spatele tabloului de sigurante...
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 07:10 |