Telefoane mobile, ce avem, ce vrem sa ne luam
![]() ![]() ![]() |
Telefoane mobile, ce avem, ce vrem sa ne luam
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.375 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.128 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Cluj știm că tu ești bogat și ți e rușine să recunoști.
Asta e? https://dubai.goldgenie.com/24k-gold-samsung-s25-ultra/ Are și de platina cu diamante pentru miliardari This post has been edited by axabrt: 19 Jun 2025, 16:08 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.375 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
cum sa nu este comandat deja 🤣🤣
Axa, nu sunt bogat, sunt f. bogat 🤣 ... sufleteste 🤣 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.128 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Puteam scrie și la imbecili, imbecilul fiind eu.
Dar fiind vorba de telefon na...sa scriu aici Deci după de am văzut scorul de la dxomark pentru honor magic 6 pro care la momentul ăla adică acum vreo luna era pe locul 2 la camere nici n am mai stat pe gânduri zic îmi iau direct pe honor magic 7 pro. Mi s a părut mieca face poze cam de cucat....au actualizat ăștia topul. Honor magic 6 a căzut pe ...6 dar ăsta nou e bou rău , e pe 22 abia. Fuck. Acuma am rămas de a prostul cu un telefon dubios cu performante mediocre. Asta e, data viitoare sa mă învăț minte să aștept să l testeze alții care se pricep înainte mea |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 05:37 |