Testul de noxe la ITP., De ce nu iese?
![]() ![]() ![]() |
Testul de noxe la ITP., De ce nu iese?
florinutzu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 6 July 05 From: Piatra Neamt ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
- NT 05 XXX Cel ce pune o intrebare e prost pana afla raspunsul.
Cel ce nu intreaba e prost pentru todeauna! |
|||
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Ciudat ca ti-au spus sa o turezi la 5000 rpm ... la berlina lu tata pe carburator i-au spus sa tureze motorul ...indeva in jur de 3500 ... si gata ... testul a durat cam 2 min ... si ca idee tu trebuie sa turezi masina nu ei si ei trebuie sa aiba grija de sonda nu tu
![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Daca un test de noxe nu iese si nu iese, clar carburator infundat/dereglat, aprindere proasta, filtru de aer colmatat sau "colectia de evacuare" colmatata sau cu pierderi.
Sau, poate, segmenti uzati incit o mare parte din aerul absorbit e format din noxele din acel furtun de epurare. LE: si de va mai vad cu spagi, va dau eu timp sa mincati 3-4 miei de pastele asta. This post has been edited by diaconuliviu: 5 Apr 2007, 09:54 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
danny_b |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 29 January 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
De obicei la masinile mai vechi,nu se ia ITP-ul din prima.Trebuie si o REverificare,asta ca sa scoata si ei bani de la noi.Pe linga ce le da omul.
Acuma eu iti spun ce am facut la ITP: am incalzit bine motorul si l-am mentinut asa pina l-au testat.Alta chestie,am alimentat cu benzina fara plumb care nu scoate asa fum ,adica cind s-a terminat cea cu plumb, am alimentat din nou dar nu le-am amestecat.A fost ok. |
--------------------
DACIA
dacia 1310 break
1990 GPL
- CJ-01-XAN Ascunse sunt caile DOMNULUI
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu stiu unde ai mai gasit benzina cu plumb, eventual in republica Moldova ca la noi nu mai am vazut de vreo 8 ani de zile..eventual vroiai sa zici eco-premium.
Si de ce sa nu le amesteci ? ce are? |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
n3m0 |
![]()
|
![]() Membru sadic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 February 07 From: Campina ![]() |
Am trecut de ITP acum 11 luni. N-am facut nimic special la motor sau carburator sau aiurea. Am trecut "pe bune" din prima. Era prima data cand intru in acel service.
|
--------------------
Dacia,Toyota Avensis
L
1998/2007
- PH-04-xxx
|
|
danny_b |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 29 January 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Posibil sa nu se mai gaseasca in unele zone dar pe la noi se mai gaseste .Eu am intrebat daca au benzina cu plumb si mi-au raspuns ca DA,au.Acuma nu stiu daca eco-premium are plumb sau era alt gen de benzina.Si nu le-am amestecat tocmai sa nu scoata fum,sa iasa gazele la ITP.Cam asta e.
|
--------------------
DACIA
dacia 1310 break
1990 GPL
- CJ-01-XAN Ascunse sunt caile DOMNULUI
|
|
argon |
![]()
|
Unde ai intrebat? la benzinarie? sigur era eco premium, ca lumea are tendinta sa-i zica cu plumb, dar 100% nu se mai gaseset de mult timp benzina cu plumb, la nici o benzinarie din tara asta.
Eco-premiumul are mult sulf printre altele, plus alte porcarii bagate in ea din considerentul ca o folosesc cei cu masini vechi si nu se prind, si de aia ies noxele rau, un inginer de la o statie ITP mi-a zis ca merge pentru test Carrera100, cica daca motorul nu e distrus, si carburatorul reglat, cu benzina asta ies 100% din prima noxele...asta daca se face testul pe bune, si nu asteapta si ei o atentie ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Iulik_21 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 18 October 06 ![]() |
Nici eu nu am avut probleme la itp! Batrinica mea de 32 de ani a luat testul cu zece din prima! Mai ales la frane, a ramas uimit tipu de acolo ( cu franele se ocupa bunica-miu
![]() |
--------------------
Dacia;Daewoo
1300;Cielo 1.5 Sohc
1975;1997
- CT 05 ULK;CT 04 ZSG
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Dar de GPL ce ziceti ...
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 05:41 |