Tigara Electronica
![]() ![]() ![]() |
Tigara Electronica
ionutz72 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 19 October 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2005
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Profitul din lasatul de fumat. Profitul se subintelege la toata lumea. E de discutat doar din ce-l obtii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
simonaflp |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 7 January 12 ![]() |
Buna,tuturor...am citit despre tigara electronica cam tot de pe aici,o folosesc si eu, insa de doar doua zile.Acum vin cu o intrebare
![]() |
--------------------
fiat
barchetta
1996
|
|
puiutu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 308 Joined: 18 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Dupa sase luni si ceva, inca nefumator, nici macar de "electronica"!
![]() Doar ca ceva mai nervos si cu vreo 7 kile in plus... Inca odata, Victoras2001, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si La Multi Ani! simonaflp, e posibil sa exagerezi cu electronica. Nu trebuie sa "stai toate ziua cu ea-n gura"(aoleu, cum suna asta)... Eu incercam sa pufai din electronica doar unde fumam inainte "analoage" si cam tot de atatea ori - adica 20 de serii a cate 15-20 pufaituri, adica aproximativ 20 tigari cat fumam de obicei. Sa folosesti cu glicerina vegetala si sa bei multa apa, electronica tinde sa deshidrateze. Eu nu prea beau apa (nici nu sunt ![]() Iar dupa ce am lasat si electronica, vreo saptamana am umblat cu ea dupa mine, iar de cate ori voiam sa pufai acasa sau la job, beam o gura de apa. Si uite asa am scpat de mahoarca. Bafta si tie! |
--------------------
Renault
Clio
2014 Expression 0.9 TCe
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
@simonaflp - Nu exista nu pot cand vorbim de tigari.. Sa fim seriosi. E doar o chestie de vointa.
This post has been edited by PaulT: 7 Jan 2012, 13:28 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
simonaflp |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 7 January 12 ![]() |
Si totusi...de la tigara asta tusesc asa rau,de la vaporii aia cu nicotina???Eu nu am citit pe nicaieri ca provoaca tuse si respiratie greoaie....
![]() |
--------------------
fiat
barchetta
1996
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Tusesti de la lipsa fumului cu care erau obisnuiti plamanii. Trece în timp.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(simonaflp @ 7 Jan 2012, 12:53) Buna,tuturor...am citit despre tigara electronica cam tot de pe aici,o folosesc si eu, insa de doar doua zile.Acum vin cu o intrebare ![]() Ma. Stai calm. Gatul ala al tau are nitse chestii imbacsite de mahoarca. Pe chestiile alea exista niste perisori. Perisorii aia, cand nu-i mai invadeaza mahoarca, incep sa se scuture pentru a se curata, vibreaza. Asa e provocata tusea. Asta e prima dovada ca te-ai lasat de fumat si ca totul decurge normal. De la electronica nu tusesti, doar te poate ustura gatul daca tragi excesiv. Asadar stai calm ca esti pe calea cea buna. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 7 Jan 2012, 17:13 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Cam aceeasi chestie ca tnr-ul ala de era cineva sa moara in chinuri din cauza rasului. Nu ma pierd in amanunte. Nici nu mi-a trecut prin cap sa-i citesc nicu'. Nu ma ajuta cu nimic atata timp cat nu l-am recunoscut la prima vedere.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ionutz72 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 19 October 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(simonaflp @ 7 Jan 2012, 12:53) Buna,tuturor...am citit despre tigara electronica cam tot de pe aici,o folosesc si eu, insa de doar doua zile.Acum vin cu o intrebare ![]() Incearca sa schimbi si sursa de lichid. Daca e PG, incearca cu VG, respectiv de la alt producator. Incearca firme consactrate in producerea de lichid: dekang, sailebao, ecopure,etc. Daca nu simti satisfactie visavis de saturatia de nicotina, incaerca cu lichide mai tari decat low.Totusi low,e ...prea low pentru un vaper incepator. This post has been edited by ionutz72: 7 Jan 2012, 17:54 |
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Io cu low m-am lasat de fumat. Si-am bagat ceva la viata mea. Carpati, Pescarus, Snagov, Bucegi, Marasesti, ani de zile. Apoi aparusera alea cu filtru din hartie. Imi fumasem jumatate de viata pana am pus gura p-o tigara cu filtru adevarat.
De tigarile rusesti nici nu mai zic. Cand a dat greva-n ei fumai tigari la borcan. Adica te duceai in piata si cumparai un borcan plin, de la generali la sergenti majori. La nevoie am tras si ceai uscat impachetat in ziar. Dupa ce-am tras m-am prins ca nu mai era nevoie de ceai, era suficienta grosimea hartiei. Inteleg ca pe langa multitudinea de firme care fac lichidul ala (io m-am lasat cu un lichid no name) exista cateva mai respectabile. Dar nu-i cam mult sa le spui consacrate? Chiar se jura lumea ca se lasa de tutun doar cu lichidul lor? Ca de morti e cam devreme sa vorbim. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
mda, se pare ca nu toate lichidele sint bune, numai cele facute sub licenta doctorului chinez Tzom Ping. cautati pe piata aceste lichide. Tzom Ping Low!
This post has been edited by kaspersky: 7 Jan 2012, 23:34 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
ionutz72 |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 7 Jan 2012, 23:19) Io cu low m-am lasat de fumat. Si-am bagat ceva la viata mea. Carpati, Pescarus, Snagov, Bucegi, Marasesti, ani de zile. Apoi aparusera alea cu filtru din hartie. Imi fumasem jumatate de viata pana am pus gura p-o tigara cu filtru adevarat. De tigarile rusesti nici nu mai zic. Cand a dat greva-n ei fumai tigari la borcan. Adica te duceai in piata si cumparai un borcan plin, de la generali la sergenti majori. La nevoie am tras si ceai uscat impachetat in ziar. Dupa ce-am tras m-am prins ca nu mai era nevoie de ceai, era suficienta grosimea hartiei. Inteleg ca pe langa multitudinea de firme care fac lichidul ala (io m-am lasat cu un lichid no name) exista cateva mai respectabile. Dar nu-i cam mult sa le spui consacrate? Chiar se jura lumea ca se lasa de tutun doar cu lichidul lor? Ca de morti e cam devreme sa vorbim. ![]() Asta cu lasatul cu ajutorul electronicii, mi se pare un mare fas. Nu contest ca sunt care s-au lasat cu ajutorul ei,dar tot la fel sunt si care s-au lasat de analoaga,pur si simplu. Este doar un alt mod de a-ti administra nicotina, si atat. Consacrate,doar in sensul ca au rapoarte de toxicitate,SGS, si incearca(chiar poate de fatada) sa faca cercetari asupra lichidelor ce le produc. Ca de exemplu: Dekang Ecopure |
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(ionutz72 @ 8 Jan 2012, 00:26) Asta cu lasatul cu ajutorul electronicii, mi se pare un mare fas. Nu contest ca sunt care s-au lasat cu ajutorul ei, Asta a fost un "fâs" de inteligenta? QUOTE(ionutz72 @ 8 Jan 2012, 00:26) De parca a spus cineva ca te poti lasa de fumat numai cu ajutorul tigarii electronice. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(ionutz72 @ 7 Jan 2012, 23:26) i second that. parerea mea e ca lichidul respectiv putea sa fie si pisat de pisica sau orice altceva, efectul era acelasi. molfairea electronicei isi pune amprenta pe psihicul instabil al subiectului, incet, incet, acesta isi duce dependenta dinspre analoaga spre electronica, cu toate ca nivelul de serotonina indus de aceasta operatiune este mult mai mic decit cel creat in urma inhalarii fumului produs de o tigara adevarata. am mentionat mai sus lichidele doctorului Tzom Ping, chiar si cele din categoria Low, deoarece pe anumiti subiecti s-a demonstrat ca a crescut nivelul serotoninei. ca o urmare a asimilarii acestor produsi apare in subconstientul subiectilor o repulsie fata de fumatori si a nevoilor acestora, din aceasta cauza vom observa ca cei mai multi militanti antifumat provin din rindurile celor ce au ingerat lichidele doctorului Tzom Ping. unii chiar sint deranjati daca cineva fumeaza in aer liber, nu conteaza ca respectivul fumeaza tutun sau frunze de cires. PS: babaetzi, v-ati gindit sa va lasati de pe o zi pe alta de tigari? este vreun efect nociv daca din an in pasti, zic io, la 3 luni mai bagi o tigara? mai bine pacaliti-va cu lichidele lui Tzom Ping. ce e asa greu daca de miine te hotarasti sa nu-ti mai iei tigari? This post has been edited by kaspersky: 8 Jan 2012, 00:59 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Amice violet, tu ai citit topicul asta? Tu ai fumat vreodata? Unii oameni au vointa de a se lasa pur si simplu, altii au nevoie de sprijin. Indiferent de natura lui. Un punct de sprijin in momentul in care decizi sa te lasi de fumat poate fi dracia asta electronica. Te poate ajuta sa treci peste momentele grele cand dependenta de nicotina sau pur si simplu obiceiul de a-ti aprinde o tigare sunt mai puternice decat vointa ta. Scoti dracia, vapezi, vaporizezi sau cum dracu` spuneti voi si depasesti momentul. Lupti in continuare. Cu putina lupta ajungi la momentul cand nu vei mai avea nevoie de dracie, nici macar ca suport psihic. Si-atunci ai reusit. Asta e rolul lor, din punctul meu de vedere. Daca voi visati avioane pe care le tragi pe nas si te vindeca de fumat inseamna ca n-ati inteles nimic din topicul asta.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
ionutz72 |
![]()
|
QUOTE(Steel Tormentor @ 8 Jan 2012, 00:37) E doar parerea mea, nu trebuie sa jignesti... QUOTE(Steel Tormentor @ 8 Jan 2012, 00:37) dar... QUOTE(Steel Tormentor @ 8 Jan 2012, 01:11) No comment. This post has been edited by ionutz72: 8 Jan 2012, 01:35 |
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
kaspersky |
![]()
|
QUOTE(Steel Tormentor @ 8 Jan 2012, 00:11) Daca voi visati avioane pe care le tragi pe nas si te vindeca de fumat inseamna ca n-ati inteles nimic din topicul asta. fratele meu alb, in aceasta categorie se pare ca te afli tu. io dupe cum am zis am fumat vreo 15 ani, m-am lasat (daca se poate spune asa), fumez si azi din cind in cind si o fac din placere (sa zicem un pachet de tigari/an), dar dupe aia nu ma duc la Tzom Ping. ceea ce am vrut io sa zic, lichidul lui Tzom Ping e fix pix, nu de la ala te lasi!!! PS: hehe, iti recitesc postul: suport psihic ![]() This post has been edited by kaspersky: 8 Jan 2012, 01:37 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
@ionutz72, scuze daca am exagerat in reactie, dar cand vad scrise aberatii....
Da, din punctul meu de vedere, asta a fost rolul tigarii electronice. De a ma ajuta sa ma las de fumat. Ceea ce a si facut. Exista o multitudine de alte moduri prin care te poti lasa de fumat. Ai o problema cu logica. N-as vrea sa exagerez din nou asa ca ma opresc doar aici. @kaspersky, alb-rosu ![]() PS: da, desi la un moment dat scapasem de dependenta fizica de nicotina, inca mai umblam cu tigara electonica la mine. Just in case...sa nu ma spurc la mahoarca. Psihic, psihologic...alege tu daca tii la nuante semantice. This post has been edited by Steel Tormentor: 8 Jan 2012, 01:47 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
ionutz72 |
![]()
|
Steel Tormentor scuzele acceptate
![]() Dar cati gandesc ca tine? Majoritatea trec pe ET din cauze financiare si...cam atat. Si cu electronice, si cu analoage, daca nu ai vointa, nu te lasi de ele. Cam asta am vrut sa zic... |
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
Pai vezi, s-a inteles altceva
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
ionutz72 |
![]()
|
Iar pentru unii,din contra, devine manie...
Pozele nu imi apartin, dar am ramas socat. picture001ov.th.jpg picture002ep.th.jpg picture003te.th.jpg |
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
kaspersky |
![]()
|
as vrea sa va laud ca ati scapat de un viciu, de data asta sa zicem, cel de-al fumatului. dupa cum am mai zis-o si o repet, nu cred ca este meritul tigarii electronice, al lichidului lui "tzom ping" sau al lui victoras
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cred ca a venit vremea sa ma las de fumat. Imi trebuie un mic imbold, care sa-mi descatuseze vointa. Cam cum ar fi sa ia Poli campionatul. Ma bazez pe asta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(simonaflp @ 7 Jan 2012, 17:20) Si totusi...de la tigara asta tusesc asa rau,de la vaporii aia cu nicotina???Eu nu am citit pe nicaieri ca provoaca tuse si respiratie greoaie.... ![]() Sigur tragi din capatul care trebuie? |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Ciponnescus |
![]()
|
![]() E bine sa fi multumit cu ceea ce ai, dar nu cu ceea ce esti. Group: Members Posts: 84 Joined: 23 June 10 From: Near ![]() |
vineri am implinit 3(trei) luni de cand fumez exclusiv tigara electronica.
ii spune E-Cigarette si nu este cu lichid are filtre daca pot spune asa. am dat 20ron pe pachetul care contine tigara/incarcator de casa/masina/usb si 10 filtre. Acum imi cumpar doar filtre(5lei/10buc). Si da intr-adevar in primele zile tusesti de rupi gatul si plamanii. partea mai nasoala este ca am implinit 100kg@1.87m. financiar am ajuns la strang in cotiera (shhhh) 400lei/luna . In fiecare dimineata cand opresc la peco de unde imi iau cafea, in loc sa imi iau tigari, pun banii deoparte. exceptie o data la 3 zile cand imi iau filtre. |
--------------------
Skoda
Octavia Combi
2002 1.9TDI ALH 90cp (noua) Elegance
- B Diplomatia este arta de a spune: “Cutu, cutu …”,pana ce apuci sa pui mana pe o piatra…
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
poi,voi nu mai dati bani pe tigari da' dati pe narghileaua aia? strange..ori ma las ori nu..bine ,io nu vreau doar ca nu-i inteleg p-aia de cheltuiesc banii pe prostiile alea..am vreo 3-4 exemple care au revenit la sfanta tigara..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
Are dreptate. Sa te hotarasti e usor, sa te tii de hotarire e un pic mai greu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:31 |