Turcia-imputernicire auto tradusa in lb turca
![]() ![]() ![]() |
Turcia-imputernicire auto tradusa in lb turca
red dog |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 6 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan II.2
2006/1.5 dci 100 cp/ Luxe Privilege
|
|||
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Incearca la o firma de traduceri legalizate! Bafta!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Vali48 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 1 December 05 From: Constanta ![]() |
@red dog
intreaba la ambasada si o sa-ti indice un traducator autorizat |
--------------------
Subaru
Forester 2.5XT
2006 Forester 2.5XT 4EAT 230 HP
Once Subaru, allways Subaru |
|
Ckickos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 18 June 07 ![]() |
Model de imputernicire? Traducatori autorizati?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eu am avut de fiecare data cand am plecat in turcia.masina+remorca.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
Pentru tarile UE, daca masina este pe firma inmatriculata (fara leasing!) trebuie altceva decat delegatie semnata si stampilata? In romana, sau trebuie si engelza?
|
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
pentru 50 euro prefer sa dau spaga! Am scris pe topicul despre calatorii in Turcia actele necesare, care costa in total ~360 RON si multe ore pierdute, muuult peste cei 50 Euro amintiti mai sus.
LE: Am gasit topicul: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=723...=0entry977906 This post has been edited by AlexC: 11 Jul 2007, 23:38 |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
asa crezi tu.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Stefan_T |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 8 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Recomand un cabinet de traduceri situat intersectia Calea Victoriei cu Splaiul. Am lasat vineri dimineata actele ( procura cu data certa ) si luni dupa-amiaza le-am avut gata. Pret 250 RON. La ambasada Turciei le-am depus marti dimineata si le-am ridicat marti dupa-amiaza. Pret 100 RON ( 2 pagini ).
La intoarcere am avut un prieten in grup care avea ceva probleme cu cartea verde. Avea 2 carti verzi, una valabila pana la 30 iunie si cealalta valabila incepand cu 1 iulie. La intrarea in Turcia pe pasaport i-au pus doar pe cea valabila pana in 30. A incercat sa de-a spaga si a iesit un taraboi. Intr-un final a spus ca uitase de acei bani primiti rest la o benzinarie.......... Insa am auzit si eu de persoane care au intrat fara probleme, doar cu spaga. This post has been edited by Stefan_T: 12 Jul 2007, 11:30 |
-------------------- Renault Clio 1.5 Dci, 65 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 05:51 |