URGENT-problema chei, Pierdut cheie rezerva\cheie principala nefunctional
![]() ![]() ![]() |
URGENT-problema chei, Pierdut cheie rezerva\cheie principala nefunctional
araval |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 13 May 08 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova
2003 Campus
- PH-07-MVR
|
|||
mihaicuc2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
cauta-l pe doctorasul pe aci pe forum el te poate ajuta!
|
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
2002 Incerc sa invat cate ceva in fiecare zi!
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
araval |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 13 May 08 From: Ploiesti ![]() |
multumesc de sugestie:citisem,insa nu ma ajuta cu prea multe chestii.Experimentasem deja solutiile.Am luat legatura cu doctorasul,este ca si rezolvata treaba,mai am decat sa ajung zilele aceastea in Pitesti>va multumesc inca odata si din lipsa de timp pentru documentare o sa mai pun intrebari in topicul acesta.
1.Cum ati scapat de zgomotul portbagajului(al meu bate in draci,este enervant) 2.Cum se numeste solutia care se pune in Antigel pentru a astupa "sparturile"din calorifer(imi da antigel in dreapta la pasager) 3.Geamurile fata mi se gliseaza dezasturos si va rog eventuale solutii. 4.Usa dreapta spate mi se deschide si se inchide mai greu(chiar si dupa ce am gresat-o)ce solutii propuneti?MENTIONEZ ca este putin lasata si culiseaza pe vrticala cand misc de ea.... Va multumesc anticipat! |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003 Campus
- PH-07-MVR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 07:58 |