Ulei in galeria de admisie!
![]() ![]() ![]() |
Ulei in galeria de admisie!
Maryus18 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 19 June 04 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
Confort 2002
- GL-06-ATM
|
|||
ROBY 06-TFA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 9 April 05 From: BRASOV ![]() |
Galeria nu o poti demonta decat daca dai motorul jos.Altceva,no comment. |
--------------------
dacia
1310tlx/Logan1.6mpi/Sport 2000
1988/2007/1986
- bv 06 tfa/bv xx ara/
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Pardon?
La DSN si setul se face cu motorul pe masina! Tot ce tre sa faci e sa ai o rampa |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si daca era de la ... circuitul de recuperare a vaporilor de ulei pentru regimuri joase?... intreb si eu... aici : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...entry16953425 ai citit?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Maryus18 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 19 June 04 From: Galati ![]() |
Si deci asta ar insemna ca motorul meu are nevoie de segmentare? N-as prea crede, deoarece masina are 40.000 pe bune! Recunosc ca e la mana a doua dar am cumparat-o de la un politai, il cunostea mecanicu la sevice, avea fisa cu reviziile ok..... Am citit topicul acela si m-am gandit si eu la circuitul de recuperare a oloiului, dar la mine furtunul mai gros(aerisire carter) era manjit prin interior cu ulei, cel subtire nu parea(le-am scos cand mi-am curatat injectoarele). N-ar putea sa fie de la creo garnitura ca imi cam scuipa ulei prin vreo 2 locuri pe la garnitura de la chiuloasa! Dar faptul ca uleiul este peste nivel?
|
--------------------
Dacia
Supernova
Confort 2002
- GL-06-ATM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:39 |