Un sfat va rog..., ...despre senzori de parcare s.a.
Un sfat va rog..., ...despre senzori de parcare s.a.
dacia_amg |
24 May 2011, 23:08
|
||
Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 |
|
||
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|||
sorin1983 |
24 May 2011, 23:11
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.616 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova |
nova security sunt importatori de ceva ani de zile... in general alarme auto e baza. sunt seriosi... ii gasesti in popesti leordeni, dar ai pe site detalii. nu prea dau rateuri jucariile lor. si e firma nu cumperi de pe okazii. ca fabricatie cred ca sunt turcesti dar nu sunt 100%sigur.
This post has been edited by sorin1983: 24 May 2011, 23:13 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Victoras2001 |
24 May 2011, 23:17
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 |
Personal nu as da banii pe senzori de parcare. Dupa 2-3 stalpi te deprinzi cu manevrele.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
dacia_amg |
24 May 2011, 23:49
|
Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 |
ok, merci de sfaturi... dar cu xenoanele cum ramane?
|
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
ady77 |
25 May 2011, 00:01
|
راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau |
Cum am stabilit.
|
--------------------
|
Marty |
25 May 2011, 05:00
|
Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu |
QUOTE(dacia_amg @ 25 May 2011, 00:08) Am tot cautat pe net niste senzori de parcare dupa ce-am proptit (din fericire numai) carligul de remorcare intr-un stalp de beton de vreo 50 cm inaltime, intr-o noapte... Chiar sunt curios ce vor zice respectivii senzori despre cirligul de remorcare.Oricum, pentru senzori de parcare, cel mai autoritate in domeniu e Manuel! QUOTE In primul rind.... In al doilea rind, vezi ca erau niste baieti pe la Bursa sau pe la Anunturi Permanente, pe undeva prin jurul Bucurestiului. Aveau niste conditii destul de bune (pret, garantie) si trimiteau in tara. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dacia_amg |
25 May 2011, 06:42
|
QUOTE(Marty @ 25 May 2011, 05:00) In primul rind.... In al doilea rind, vezi ca erau niste baieti pe la Bursa sau pe la Anunturi Permanente, pe undeva prin jurul Bucurestiului. Aveau niste conditii destul de bune (pret, garantie) si trimiteau in tara. 1st: Ce ras cerebral ai... 2nd: ...de bagator de seama intelijent. |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
kxz |
25 May 2011, 06:48
|
Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. |
ok, am inteles cu senzorii, da csenoane de ce? era sa iei noaptea si un stalp din fata?
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
dacia_amg |
25 May 2011, 06:50
|
@kxz: xenoane... pentru fitze le vreau.
@Marty: ca sa fiu mai concis: "razi ca flegma la tbc" |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
C a t a l i n |
25 May 2011, 06:51
|
______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 |
Atât în clipul pus de tine, cât și în cel de pe site-ul spre care ai pus link, distanța afișată oscilează haotic, ba scade, ba crește, plus că în clipul 2 pierde brusc vre-un metru.
Toți senzorii ăștia chinezești, aftermarket sunt foarte slabi calitativ. Iar în timp vor da erori din diverse cauze, cum ar fi dacă parchezi mașina în soare. Da, sunt utili senzorii de parcare, dar numai dacă sunt fiabili și preciși. Nu e cazul la prostiile astea. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
dacia_amg |
25 May 2011, 06:53
|
@C_a_t_a_l_i_n: chiar?! nu-mi poti face o recomandare pentru senzori?
|
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
C a t a l i n |
25 May 2011, 06:55
|
Îți rocomand senzorii ăia montați standard pe mașinile cu sigla AMG.
Și ca sfat, orice porcărie ai monta, semnalul luat de la sonda sau becul de marche arriere să îl treci prin releu. Altfel în timp bulești sonda din cutie. |
--------------------
-
-
|
|
Marty |
25 May 2011, 06:58
|
Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu |
QUOTE(dacia_amg @ 25 May 2011, 07:42) Ma, nu stiu cit de cerebral sunt, da' oricum sunt cu mult mai cerebral decit aia care-ntreaba care xenoane-s mai bune: Philips sau Siemens! Nu de alta, da-s facute de acelasi chinez, pe acelasi vapor, da' ambalate in cutii cu logo diferit. Nu mai zic de faptul ca au atita legatura cu firmele ale caror logo il poarta, cam cit am si eu cu NASA!25 May 2011, 08:02: QUOTE(dacia_amg @ 25 May 2011, 07:50) Nu meriti nici macar sa-ti bat obrazu', esti prea chiftea. Oricum, iti recomand ca inainte sa-ti iei senzori si xenoane, investeste si tu intr-un ghiul si un lant mai gros, ca vad ca masina si comportamnet aferent ti-ai tras deja.This post has been edited by Marty: 25 May 2011, 07:02 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Alydor |
25 May 2011, 07:02
|
Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 |
Subscriu. Eu am luat acu vo 4-5 ani niste senzori, nu mai stiu ce marca, dar distanta scade constant pe masura ce ma apropii de obstacol. Nu au dat niciodata rateuri, si da, sunt montati pe logan cu alimentare prin releu. Prima data i-am montat fara, si intr-o luna am ars sonda. S-a schimbat pe garantie si apoi primul lucru a fost montarea unui releu. Merg si in ziua de azi fara nici o problema, indiferent ca stau in soare sau ploaie. Mai greu iarna cand trebuie sa cureti zapada de pe ei...
Aaaa si inca ceva. Sa iti iei cu minim 4 senzori. MAi sunt ceva modele cu 3 dar... Sunt si modele cu 6 sau 8.... cu cat mai multi cu atat mai bine. Pretul creste cu cat numarul de senzori e mai mare. Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 25 May 2011, 07:06 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
dacia_amg |
25 May 2011, 07:09
|
QUOTE(Marty @ 25 May 2011, 06:58) Ma, nu stiu cit de cerebral sunt, da' oricum sunt cu mult mai cerebral decit aia care-ntreaba care xenoane-s mai bune: Philips sau Siemens! Nu de alta, da-s facute de acelasi chinez, pe acelasi vapor, da' ambalate in cutii cu logo diferit. Nu mai zic de faptul ca au atita legatura cu firmele ale caror logo il poarta, cam cit am si eu cu NASA! Nu era mai bine daca vorbeai asa de prima data?! Mai ales ca ai o parere buna despre tine. QUOTE Nu meriti nici macar sa-ti bat obrazu', esti prea chiftea. Oricum, iti recomand ca inainte sa-ti iei senzori si xenoane, investeste si tu intr-un ghiul si un lant mai gros, ca vad ca masina si comportamnet aferent ti-ai tras deja. Daca ai vrut sa-mi ranesti sentimentele, sa stii ca acum ai reusit, facandu-ma manelist. Ba chiar mi-ai infipt un cutit in inima legandu-te si de masina mea... |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
C a t a l i n |
25 May 2011, 07:10
|
Da, e important să fie cât mai mulți senzori, dar și mai important e ca afișajul să indice direcția obstacolului. Altfel scade utilitatea lor. Pentru informare există topic dedicat pe aria Logan.
|
--------------------
-
-
|
|
dacia_amg |
25 May 2011, 07:10
|
Merci, nenea Alydor & nenea Catalin.
This post has been edited by dacia_amg: 25 May 2011, 07:11 |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
OAP |
25 May 2011, 10:49
|
Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti |
Eu as incerca ceva de genul camerei de mai jos. Te mai costa monitorul inca pe atat dar tot la nivel de senzori de la parkmatic ajungi, ca pret
http://cgi.ebay.com/CCD-CAR-REAR-VIEW-CAME...=item4cf56a52ac |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
klaus |
25 May 2011, 16:01
|
步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti |
QUOTE(Alydor @ 25 May 2011, 08:02) Sa iti iei cu minim 4 senzori. MAi sunt ceva modele cu 3 dar... Sunt si modele cu 6 sau 8.... cu cat mai multi cu atat mai bine. Sincer, eu nu am vazut nici macar o masina care sa aiba 6-8senzori pe spate. 8 - 4 fata si 4 spate, da, am mai vazut, dar 6/8 doar pe spate nu. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
C a t a l i n |
24 Jun 2011, 19:09
|
Mercedes montează câte 6 senzori pe față la multe din modelele actuale.
|
--------------------
-
-
|
|
radian |
24 Jun 2011, 22:45
|
gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Alydor |
2 Jul 2011, 16:58
|
Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 |
QUOTE(klaus @ 25 May 2011, 17:01) Sincer, eu nu am vazut nici macar o masina care sa aiba 6-8senzori pe spate. 8 - 4 fata si 4 spate, da, am mai vazut, dar 6/8 doar pe spate nu. Si Citroen foloseste tot 6 senzori. Nu bre Radianule. Dar sunt senzori care iti arata 1.5 metri , mai misti un metru, si iti arata ca mai ai un metru pana la obstacol, mai misti 10 cm si iti zice ca ai 30 de cm... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
2 Jul 2011, 17:00
|
fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale |
Cele mai multe sunt cu 4 senzori. Cateva modele au 6. Cu 8 n-am prea vazut, deja e pom de craciun.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
2 Jul 2011, 17:11
|
Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 17 October 06 From: barlad |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th December 2024 - 20:20 |