Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.579 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.937 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
duminica dupa 1 mai ...A2 foarte aglomerata....se mergea constant si pe b1 si pe b2...110...120..cu varfuri de 130...50...0..80
toti mergeam compact...fara depasiri fara faruri in ochi fara mers gen nascar la aspiratie. 2..3 mai depaseau prin dreapta dar s au linistit repede dupa ce si au luat flasuri si claxoane. cred ca e prima oara cand am acelasi grup de masini cu intrare si iesire de pe autostrada. This post has been edited by wolfin: 14 May 2025, 12:44 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
QUOTE(wolfin @ 14 May 2025, 12:02) Ieri, în sensul giratoriu dintre str. Sf. Ștefan, B-dul Ferdinand I și str. Olari, eu venind dinspre Sf. Ștefan spre Olari, am stat 20 de minute. Blocaj complet, 4 coloane, pe 2 benzi, nu știa care coloană are prioritate, că nu încăpeau toate odată, cei de pe Ferdinand forțau intrarea. Pe Olari, cei de pe sensul invers claxonau nervoși, că pe banda lor se circula pe contrasens. |
--------------------
ex. Dacia/ Renault
1300/ 19 Europa
1972/ 1997
- 5-MS-8258
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(GBX @ 14 May 2025, 11:40) Am fost cu maica-mea de vreo 3 ori in ultimele doua luni, ultima oara alataieri. Prima oara, plecam vineri, pe la 5 din S1 spre Sibiu. Vaideplm. La un moment dat, imi zicea ... in 500 de metri faceti dreapta. Si in 500 de metri, am realizat ca in dreapta mea nu erau masini parcate, ci stateau la coada sa faca dreapta. Nu stiu daca m-au injurat de mama, da' mna, era in masina, mi-ar fi zis daca se simtea ciudat. Alaltaieri, am intrat pe la 12, am plecat pe la 15. Sincer, mai mult decat acceptabil. Dupa aia am aflat ca S1 nu beneficiaza de metrou, deci cica e mai rau decat la alte sectoare. Poate, dupa ce se repara apa calda, se mai rezolva si de-astea... |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.695 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Da, sa astepti si sa nu blochezi .. este lucru mare in Bucuresti.
This post has been edited by IRONICK: 14 May 2025, 13:59 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.579 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 14 May 2025, 13:42) il. Dupa aia am aflat ca S1 nu beneficiaza de metrou, deci cica e mai rau decat la alte sectoare. Poate, dupa ce se repara apa calda, se mai rezolva si de-astea... Umm, S1 are metrou (victoriei, aviatorilor , toata lagistrala bucurestii noi). S5 nu prea are. S1 are multe propietati scumpe cu propietari care merg cu X5ul la piata. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 573 Joined: 23 May 10 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 14 May 2025, 13:09) .. dar lumea nu este in stare sa mearga pe A3. Banda 1 pe A3 este goala. Pentru ca este valurita de tiruri, abia poti merge cu 90. La fel si la A1. La fel si la cateva portiuni de pe A2. La fel si pe cateva portiuni de la Sibiu spre Sebes. |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.239 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Adica au fost facute prost, iar garantia nu se executa
This post has been edited by miki: 16 May 2025, 10:21 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
einstein1984 |
![]()
|
Au fost facute pentru tiruri de 40 de tone, basculantele la noi ajung spre 50, vezi cum picura apa din nisipul incarcat....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
medelin |
![]()
|
Exact. Treaba asta se vede si pe dn-uri vara,in judetele agricole, cand se intampla 2 lucruri:
-temperaturile la nivelul asfaltului ating cote ametitoare -incepe campania agricola cand avem milioane de tone de cereale de transportat din camp la depozit si de la depozit in port, sau la gari de cale ferata, sau la barje… 16 May 2025, 11:41: Pe dn-uri necirculate asa intens mai vad isctr, pe autostrada nu-mi amintesc vreun control. A fost o data control din asta pe Valea Oltului si se umpluse refugiile de tiristi. This post has been edited by medelin: 16 May 2025, 10:41 |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(medelin @ 16 May 2025, 11:05) Pentru ca este valurita de tiruri, abia poti merge cu 90. La fel si la A1. La fel si la cateva portiuni de pe A2. La fel si pe cateva portiuni de la Sibiu spre Sebes. Atunci stai acasa si lasa-i pe altii care pot sa mearga. Nu este obligatoriu. 16 May 2025, 11:47: QUOTE(miki @ 16 May 2025, 11:21) Nu am vazut pe unu sa reclame la drumuri.This post has been edited by IRONICK: 16 May 2025, 10:47 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
Da.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.141 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
de vis
https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/aut...nditie-22070215 va dati voi seama ce ar iesi , se vor aglomera benzile ratb de mii de pakistanezi , vietmanezi sau ce mai livreaza mancare in bucuresti, in plus vor trece aia pe langa noi si ne vor rupe oglinzile. Pliati va oglinzile de acum, mergeti in genunchi si pocaiti va caci coalitia partidelor pro europene , va vrea pe trotinete. Dupa Stati in case ! a fost stati in trafic, acum s a schimbat ordinul e : stati pe trotinete (cum s a schimbat si ordinul de la lasconi la ND, stiti voi, acum cateva luni in urma !) |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.110 Joined: 11 February 04 ![]() |
ar putea sa scrie simplu:
Motoristii pot sa faca ce vrea puma lor, oriunde, oricand; |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
einstein1984 |
![]()
|
in alte tari din UE utilizarea benzilor alora de catre 2 roti motorizate e norma de mult.....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.141 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Mai ales în vitnam. Stai că asta nu e in UE.
Motocicliștii vor face ce vrea lupa lor, asta e bine , nu a motociclist doar biciclist. Ideea e că nici benzi de transport n avem în Ploiesti și printre mașini eu nu mă bag. Dar dacă mi as lua trotineta ce ar fi de capul meu...ups a scris Ady mai jos. Sedem blânzi la locul nostru pe șaua bicicletei. Pielea e mai subțire decât tabla This post has been edited by axabrt: 18 Jun 2025, 12:26 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
Oare viața unui pakistanez livrator de mâncare este mai valoroasă decât să zicem a domnului Ion Iliescu? Sau orice viața este tot o viață?
De exemplu daca mergi cu bicicleta și omori o furnica , chiar e crimă ar trebui sa intervină Lia Savonea Sa nu pomenim de cazul mai grav in care omori repetat săracă furnica călcând o in mor repetat atât cu roata din fata cât și cu roata in spate a bicicletei . Este ctima cu agravarea situației și ar trebui sa intervină chiar Laura Codruța This post has been edited by axabrt: 18 Jun 2025, 12:42 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
medelin |
![]()
|
Ieri am venit de la universitate pana la piata presei, 2-3 scuteristi, 2-3 autobuze si +10 masini pe banda aia. Nu va mai kkti pe voi.
|
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 18 Jun 2025, 12:23) Mai ales în vitnam. Stai că asta nu e in UE. Motocicliștii vor face ce vrea lupa lor, asta e bine , nu a motociclist doar biciclist. Ideea e că nici benzi de transport n avem în Ploiesti și printre mașini eu nu mă bag. Dar dacă mi as lua trotineta ce ar fi de capul meu...ups a scris Ady mai jos. Sedem blânzi la locul nostru pe șaua bicicletei. Pielea e mai subțire decât tabla https://1tv.ge/lang/en/news/motorcycles-and...d-on-bus-lanes/ Spania, Austria.... Tu ai iesit vreodata din tara? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.110 Joined: 11 February 04 ![]() |
Cum se face ca afara motociclistii merg normal, in ritm cu traficul in oras;
NU merg pe o roata, NU croseteaza traficul, Nu merg cu 150 km/h prin oras; NU depasesc in intersectii nedirijate; Benzile alea de autobuz au devenit benzi de smecher; Care are kwajele mari, baga pe acolo, prin fata militianilor This post has been edited by dizzy: 18 Jun 2025, 13:50 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
dizzy |
![]()
|
Despre scammeri avem vreun topic?
Scriu aici, poate ajuta pe cineva sa se ferească. Ieri suna pe telefonul de munca, pe la ora 18 ; De obicei pe la ora asta nu mai suna nimeni, mai ales vinerea, ma gândesc ca probabil e o urgenta. Răspunde, o voce masculina se prezintă Marius Postolea de la Bursa de Valori București. Ma întreabă dacă sunt domnul ( NUME REAL) ? zic ca DA. Aveți de ridicat dividende de la BVB. Cum nu fac tranzacții bursiere, nu am de unde lua. Ii zic ca e deja veche pana și ii închid. Fac petiție online la politie pe situație. În cam o ora mai suna un număr și ma înjură. Ii urez sa își fwta pisica și închid. Blochez ambele numere. Ma aștept sa mai încerce. This post has been edited by dizzy: 21 Jun 2025, 08:02 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
axabrt |
![]()
|
Numărul care te w sunat se termina cu 98?
Și eu am avut un apel ieri târziu pe la 18... Eu am inboxul plin la mailul de l folosesc personal de mesaje de la fan curier și posta romana că mi a sosit coletul desi nu aștept nimic. Am deschis de curiozitate un mail are un buton cu urmărire colet pe care trebuie să apeși, evident că pe ăla n am mai apăsat sa vad ce face... This post has been edited by axabrt: 21 Jun 2025, 08:15 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
dizzy |
![]()
|
Era ceva care începe cu 0799 al doilea începe cu 0720.
Numere bulk vomafone. This post has been edited by dizzy: 21 Jun 2025, 09:00 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 21 Jun 2025, 08:44) Cred ca mergea aici https://www.daciaclub.ro/M-am-scos-page-18-t194035-s510.html |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(dizzy @ 21 Jun 2025, 08:44) ... acu' vreo 3 saptamani m-a sunat o fosta prietena (stia ca sunt in cunostinta de cauza cu domeniul), caz identic (ii stia nume, voia s-o convinga ca are de luat dividende de la Fondul Proprietatea, ca are actiuni, si ca "daca nu le vinde - actiunile - in termen de 2 zile, le pierde"). I-am zis ca-i scam, sa le dea flit, si ca daca vrea sa afle exact daca are ceva actiuni (nu-i exclus, dupa marea privatizare a lu' Vacaroiu), probabil are la sif-uri, dar in orice caz poate afla doar la Depozitarul Central, cu cerere, platind o taxa modica pt. extras de cont in baza c.i-ului. Treaba se poate face si online. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
axabrt |
![]()
|
Feriți va deci...
Președinta Comisiei Europene, Ur sula von der Leyen, a lansat miercuri un apel public către Guvernul ungar, cerând revenirea asupra interzicerii marșului Gay Pride prevăzut pentru acest weekend la Budapesta. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 08:06 |