Upgrade-uri, ce modificari ati adus masinilor voastre
![]() ![]() ![]() |
Upgrade-uri, ce modificari ati adus masinilor voastre
zerookool |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 9 October 10 From: Alba Iulia ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1310
2003 Berlina
|
|||
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.341 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Pt. carenaje nu mi-au dat termen de livrare, ci mi-au spus ca ma anunta cand primesc marfa... Nu foarte profi, dar tinand cont ca le iau din rusia, nu cred ca erau capabili sa se angajeze pe termene.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cel mai bun upgrade e sticker-ul "ma vinde".
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Iszy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 17 April 10 From: Cluj ![]() |
|
--------------------
Dacia
DUSTER 1,5 DCi 110 HP 4 x 4
2012/Laureate ' Intilnirea - un inceput; a ramine impreuna - un avans; a conlucra - un succes ' (Henry Ford)
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.341 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Stai linistit ca orice masina (inclusiv Honda colegului de forum) poate fi un gunoi.
Depinde perspectiva din care privesti. This post has been edited by cristic1982: 23 Jul 2015, 07:58 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
IRONICK |
![]()
|
eu sunt destul de linistit
in schimb vad destui stresati si ofticati care se trezesc cand se face atingere la gunoiul din dotare |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cristic1982 |
![]()
|
Nu prea pari linistit, e ceva care te macina de te iei de tot ce inseamna dacia... si nu doar pt. tine ci se pt. altii. E doar o constatare, nu trebuie sa te inflamezi.
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cristic1982 |
![]()
|
Te intereseaza?
This post has been edited by cristic1982: 11 Aug 2015, 06:22 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(cristic1982 @ 23 Jul 2015, 11:41) Nu prea pari linistit, e ceva care te macina de te iei de tot ce inseamna dacia... si nu doar pt. tine ci se pt. altii. E doar o constatare, nu trebuie sa te inflamezi. pai normal, cand aia de la dacia l-au dat afara , vazand cate parale face el profesional.. Da el in loc sa evolueze, tot la mwuie renault o ramas, semn ca are sechele grave.. ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Daca ai ceva sa imi spui, poti sa imi spui pe pm fara ocolisuri ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
dannit2016 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 May 16 ![]() |
Asa arata Dusterul meu dupa ceva modificari !!!
Attached thumbnail(s) 2016.07.06_Fashion_House.jpg ( Size: 79.4k ) Number of downloads: 530 |
--------------------
DACIA
DUSTER
2016 / ORANGE 1.5dci, 110 C.P., 4x4
- B 686 DND
|
|
aramis474 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 13 April 17 ![]() |
Salut! as vrea si eu niste tutoriale pentru montat cotiera, aparatori de noroi pentru inceput va rog, am ph2.
Multumesc! |
--------------------
dacia
supernova
2002
- tr02flo
|
|
Iszy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 17 April 10 From: Cluj ![]() |
aparatoare...pentru cotiera , baietii spun ca e mai bine sa te adresezi unui service
Attached File(s) ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
2012/Laureate ' Intilnirea - un inceput; a ramine impreuna - un avans; a conlucra - un succes ' (Henry Ford)
|
|
crisostos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 11 November 16 ![]() |
Salutare.
De unde as putea cumpara lampi cu leduri pentru un Duster din 2016 ? Dar faruri cu leduri exista ? Ceva preturi sau un site ? Multumesc |
--------------------
Dacia
Duster Laureate
2016 1,6 16v Benzina & GPL 4x4 Vert Altai
|
|
alexis |
![]()
|
![]() daciot Group: Members Posts: 204 Joined: 30 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Lampi cu led-uri au cei de la Dectane; cauta acolo.
|
--------------------
Dacia
Spring
2021
- B XX HXX
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Decât sa iti iei ceva cu led și sa ii orbesti pe toți iar tu sa nu mai vezi nimic, mai bine pui niște becuri halogen mai bune. Variante se găsesc.
|
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
crisostos |
![]()
|
Ma refeream la ceva becuri cu led gen cum vad ca au daciile astea noi ( Sandero , Logan ) . La pozitii .
Vad ca numai pe Duster nu au pus inca . |
--------------------
Dacia
Duster Laureate
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Si cu ce te ajuta, in afara de a arunca banii pe fereastra?
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Iszy |
![]()
|
Omu' a avut intotdeauna ca preocupare, personalizarea autoturismului. Aici am putea deschide topic nou, ciine de plus care da din cap si coada, pesti din sticla colorata etc.
Ceva special pentru Duster nu vei gasi, deocamdata, Insa piata e plina de ' pravalii cu leduri ' , unele bune, altele se incalzesc, unele rezistente, altele tin o saptamina. Totul se poate inlocui cu led-uri unde este in pic de current si buton in Duster. Altii au pus in plafonul din spate pentru copii, in scaune, in usi, in portbagaj pentru lumina suplimentare si ' in pic mai bine pentru Dumneavoastra '. Io personal, daca m-ar bate asemenea ginduri m-as adresa unei firme de electrica si electronica auto, dar asta deja este alta tema. Succes. Daca misti ceva trimite-ne poze! This post has been edited by Iszy: 6 Jul 2017, 19:10 Attached thumbnail(s) nickande_hund.jpg ( Size: 18.73k ) Number of downloads: 334 |
--------------------
Dacia
|
|
crisostos |
![]()
|
Cica e o vorba ,, Unde dai si unde crapa !"
Eu pur si simplu intrebam , ceream pareri despre upgrate-uri legate de leduri la stopuri ! Chestii din astea legate de ,, aruncatul banilor pe fereastra " le am cu nevasta si sunt satul de ele ! Merci pentru sfaturi totusi ! |
--------------------
Dacia
Duster Laureate
|
|
zerookool |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 9 October 10 From: Alba Iulia ![]() |
La modelele noi nu sunt leduri pe spate, doar asa pare ca sunt leduri.
Daca vrei cu led scria mai sus @alexis de dectane sau daca vrei ceva diferit dar fara leduri vezi lampile de pe modelul rusesc. |
--------------------
DACIA
1310
2003 Berlina
|
|
Dorin Alexandru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 10 August 17 ![]() |
Salut tuturor.
Tatal meu este proaspat posesor de Duster, nou, luat de la reprezentanta din Braila. Mai inainte a avut un Logan DCI din 2007, p care l-a dat la buy-back pentru Duster 2017, DCI, 110 CP, 6 trepte. Masina a luat-o din showroom, fara sa astepte pentru una full inca 3 luni. L-am convins sa o ia asa, pentru ca mai apoi customizarea si upgrade-ul ies mai ieftin decat de origine. Asadar, masina e 2x4, 4 geamuri electrice, 4 airbaguri, fara pack look, jante de tabla, culoare gri inchis. Deja am inlocuit mp3 playerul cu un Media Nav Evolution, au venit si bandourile de protectie usi si bari, ornamentele proiectoare si praguri si urmeaza sa vina in doua zile si ornamentele de pe barile fata si spate. Urmeaza cruise control si jante black touch. O problema ce as vrea sa o lamuresc: la media nav, montajul a fost facut in service Dacia din Constanta. Apoi, comenzile de la volan nu mai functioneaza. Ce ar trebui sa fac? Ce ar mai trebui sa aibe un Duster Full, de fabrica? Ce sa mai punem pe masinuta? Urmeaza si poze, before and after, cand se intorc ai mei din concediu. |
--------------------
Ford
Kuga
2012, 4x4
|
|
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Medianauv-ul din ce sursă e? Dacă nu e uitat cablul de la joystick, nu e configurat în soft, se rezolvă via diagnoză.
Pentru ccsl ai nevoie de spiră și butoane volan, restul e pe mașină. Ca să fie full mai trebuie niște chestii activate. This post has been edited by torquemada: 10 Aug 2017, 23:12 |
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
Marian Constantin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 5 June 16 ![]() |
Salut,
eu am montat pe masina din semnatura un modul de ridicare/coborare automata a geamurilor. Face urmatoarele lucruri: 1. one touch pentru toate cele 4 geamuri pe usa de la sofer, 2. ridicare succesiva (spate dreapta, spate stanga, fata dreapta fata stanga) a geamurilor la incuierea masinii, 3. coborarea automata a geamurilor la secventa unlock - lock - unlock pe telecomanda. Modulul e comandat din China iar producatorul vrea sa faca un modul si pentru Duster asa ca intreaba de schema electrica si de poze cu conectorii. Ma puteti ajuta? Este util un asemenea modul pentru Duster? Pretul este undeva pe la 40 USD. |
--------------------
Renault
Kadjar 1.2
2016 Kadjar este o mașină perfectă și Renault un dar de la Dumnezeu!! 😁
|
|
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
La Kadjar aveți destule chestii prezente și neactivate din soft, dar preferați să umblați la fire decât cu calculatorul.
La X79 ph2(duster I ph2) maracaua e cu impuls nu butonul. La XJD (Duster II) e altceva, probabil comenzile de pe clio5 This post has been edited by torquemada: 6 Sep 2017, 13:31 |
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
|
Marian Constantin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 5 June 16 ![]() |
QUOTE(torquemada @ 6 Sep 2017, 13:31) La Kadjar aveți destule chestii prezente și neactivate din soft, dar preferați să umblați la fire decât cu calculatorul. ![]() ![]() Noi nu am gasit ceva neactivat si, de exemplu, pentru plierea automata a oglinzilor chiar si Renault vinde un modul. Daca dumneavoastra stiti ceva ce se poate active din calculator atunci sunt foarte interesat! P:oate un PM ca sa nu poluam forumul Dacia?!? Eu nu vand chestia aia. Pur si simplu am cumparat din China si vanzatorul, afland ca sunt din Romania, m-a rugat sa postez asta. Daca nu e de interes sau daca Duster-ul are deja asa ceva... imi cer respectuos scuze. |
--------------------
Renault
Kadjar 1.2
2016 Kadjar este o mașină perfectă și Renault un dar de la Dumnezeu!! 😁
|
|
torquemada |
![]()
|
Știu că nu le vinzi tu, ideea era că nu numai la Logan II/Duster ph2 ai chestii neactivate ci la toată gama de modele noi Clio4/Kadjar/Megane4/Talisman - doar nu îți dă Renault toate funcțiile din prima pe toate piețele
|
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 06:30 |