Vibreaza masina, volanul nu
![]() ![]() ![]() |
Vibreaza masina, volanul nu
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
la mine cind s-a intimplat asta aveam o gilma in cauciuc ,
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pai am dat cu mana pe cauciuc, dar nu am simtit "galma"...
Cum se verifica roata de galme? This post has been edited by Iulikk: 7 Nov 2013, 23:27 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
ostilu84 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 16 December 07 From: Dragasani , Valcea , Romania ![]() |
Daca aveti cauciucuri second , se poate sa nu faca galme, efectiv intreg cauciucul se ovalizeaza din cauza ruperii unei parti din sarme. Poate capata forme ciudate, eu am avut unul care avea partea de rulare in forma literei u intors.
This post has been edited by ostilu84: 7 Nov 2013, 23:59 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- VL-43-*** Sa te fereasca Dumnezeu de cei care au doar convingeri si nici o indoiala! (Tudor Octavian)
|
|
Iulikk |
![]()
|
Anvelopele spate sunt GoodYear Vector 4 seasons (sau ceva de genu), au fost cumparate noi, acu 2 ani.
Daca ar fi stramb, nu ar trebui sa arate stramb si pe janta? Sau trebuie scoasa anvelopa de pe janta? |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
ostilu84 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 16 December 07 From: Dragasani , Valcea , Romania ![]() |
Nu trebuie dat jos de pe janta, insa o vedere si o examinare mai buna asupra rotii se face cu aceasta demontata, asa o poti intoarce efectiv pe toate partile si se simt la mana eventualele probleme.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- VL-43-*** Sa te fereasca Dumnezeu de cei care au doar convingeri si nici o indoiala! (Tudor Octavian)
|
|
Iulikk |
![]()
|
Sambata ma duc la vulcanizare. Multumesc de raspunsuri.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
edy99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 7 June 11 From: Constanta (CT) - Petrila (HD) ![]() |
cati plumbi ti-a pus pe roti?
ai una dintre roti ovalizata, si aia se ovalizeaza numai pe interior |
--------------------
Dacia Solenza Scala;
Renault Laguna 2 Initiale Paris;
2003 / 2003;
- XX XX DOD_XX XX LOL 100% adrenaline
|
|
Iulikk |
![]()
|
10 - 15 grame fiecare roata, parca.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Incearca sa schimbi cate o roata cu roata de rezerva si vezi daca mai face. Asa facea a mea cand am avut o janta ovalizata.
|
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
Tavy84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 5 February 10 From: Bucuresti ![]() |
Iulikka, si eu am o problema asemanatoare tie, am mai postat pe forum, la mine problema e din planetara dreapta, la inceput si eu am dat vina pe echilibrare roti, insa dupa ce am schimbat toate jantele, cauciucuri noi, capete de bara si bascule, echilibrat roti, unghi de fuga, acum a inceput sa imi bata cand iau viraj stg si se aude un zgomot metallic exact in dreptul cutiei de viteza, parca imi bate in podea. Mentionez ca pana sa se auda aceste batai masina imi vibra si se misca stg dreapta cand depaseam viteza de 60 - 70 km/h. Am mai observant ca nu face asa decat daca merg mai mult timp cu masina, eu nu mai am burduful dinspre cutie la planetara de aproape un an si e posibil cu cat merg mai mult sa se incalzeasca si sa pierd din vasilina care a mai ramas si din cauza asta sa se auda zgomotul metalic si bataia mai pregnanta.
|
--------------------
Dacia
Solenza
Clima 2003
|
|
Iulikk |
![]()
|
Am bagat la cap si asta, tavy. Mersi.
Intr-adevar, planetara din dreapta bate si la mine, in curbe. In primavara o schimb. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
dacia_geo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 23 December 10 ![]() |
Cred ca ai un cauciuc ovalizat. Ridica roata (sau rotile) care o (le) suspectezi vreo 2 cm de la sol cu cricul apoi invarte de roata si vezi daca distanta fata de sol e constanta sau nu. Dc se modifica distanta roata e ovala. Quick fix
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Iulikk |
![]()
|
Pai... daca stau si ma gandesc bine... cand am echilibrat rotile prima data si a pus nea' caisa rotile pe aparatul ala de le-a invartit... para se vedea cum o roata nu se invarte perfect "rotund".
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Iulikk |
![]()
|
Am reechilibrat rotile, in Constanta. Masina merge bine. Nu mai vibreaza. Rotile erau in regula, dar neechilibrate.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Deci mari mesteri cei de la celelalte vulcanizari unde au zis ca e bine....
Uite de aia nu poti la noi sa rezolvi bazandu-te pe altii... Neseriosi, e clar.... |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Iulikk |
![]()
|
Da... una din roti, cu plumbii vechi pe ea, a cerut inca 45 de grame
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:52 |