Vodafone Relatii cu Clientii...., ...o suge pe bani incepand cu 1 nov.
![]() ![]() ![]() |
Vodafone Relatii cu Clientii...., ...o suge pe bani incepand cu 1 nov.
membru_DC |
![]() ![]()
|
||
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
deci robotica andreea o suge?
Taxeaza-i si tu renuntand la ei! This post has been edited by Arhimede: 14 Nov 2009, 22:04 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
e un fel de bun venit la vodafone.
Arhimede, si la ce operator sa se bage ? Cea mai tare varianta e sa se faca wireless in marile orase, cu un abonament pe luna, sa poti intra pe Skype, asa vobesti oricat si oricand, mai ales ca convorbirile internationale sunt aproape mocca. Minusurile fiind, in afara oraselor mari fara semnal, trebuie telefon/pda cu wireless. |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu nu am avut nici o problema sa apelez operatorii din *222 ... doar ca nu mai e asa direct cum era odata ...
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
si la cosmo si orane,imi prin urechile prin meniu lor de kkt nu mai gasesc optiunea sa vb cu un om
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
La Orange poti sa apesi "0" oricand. Si (inca) nu-ti zice "va rugam ascultati tot mesajul inainte de a solicita transferul la un operator uman".
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
intotdeauna cand am avut treaba cu ei am sunat la 0213022222 si raspunde o persoana vie tot timpul, tarif normal, acu' nu cred ca moare nimeni daca plateste ca la orice alt numar, sau sunt care se zgarcesc si la asta, si prefera sa o frece cu aia virtuala juma de ora doar sa economiseasca 10 eurocenti?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
membru_DC |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 15 Nov 2009, 05:23) Eu nu am avut nici o problema sa apelez operatorii din *222 ... doar ca nu mai e asa direct cum era odata ... chiar te rog sa incerci acum si sa revii cu un raspuns ![]() PS: deci este vorba de apel la *222 cu noul sistem introdus dupa 1 nov. This post has been edited by membru_DC: 15 Nov 2009, 12:55 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
daaa de ce se vede pe mijloc :|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
membru_DC |
![]()
|
QUOTE(argon @ 15 Nov 2009, 13:45) @argon: nu mai exista numarul acela, acum este doar fix de vodafone care are acelasi meniu ca la *222, deci nu poti sa vorbesti cu un operator PS: serios acum, ce s-a intamplat cu rezolutia, de exemplu eu vad masina lu' argon deformata rau de tot... ![]() sunt singurul la care se vede asa? am apasat eu pe ceva fara sa-mi dau seama? ![]() This post has been edited by membru_DC: 15 Nov 2009, 14:20 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
da f5, sterge cookie-urile..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Din cate stiu eu, ca abonat de 10 ani la Voda, programul operatorilor umani este Luni-Vineri 8-22, iar sambata si duminica au un program redus. In restul intervalului se pot efectua doar convorbiri cu parteneri super-robotizati si activa / dezactiva automat diverse chestii...
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
mie mi s-a intamplat ceva de genu la UPC, cand am asteptat sa ma contecteze cu un operator am ascultat muzicuta aia vreo 20 minute, las telefonul jos, il ridic dupa 10 minute ... tot muzicuta, s-am inchis. eu zic ca upcul e mai execrabil ca vodafone, felul cum se poarta cu clientii.
|
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
membru_DC |
![]()
|
@dacis: pai si eu ce-am zis? nu stiu ce vrei tu sa dovedesti da' eu i-am sunat sambata dimineata pe la ora 10°°, ideea esta ca incepand cu 1 nov. nu mai poti intra in legatura cu un "operator uman" de la numarul gratuit *222 ci doar de la cel taxabil *555; incearca tu maine intre 08:00 si 22:00 sa intri in legatura cu un "operator uman" de la *222 si ai sa te convingi
![]() QUOTE Serviciul de relatii cu clientii este disponibil de luni pana vineri, in intervalul 08:00 – 22:00, si in weekend, intre 08:00 – 18:00 @emil_t: aici se vorbeste despre divizia GSM, probabil ca la INTERNET nu este acelasi lucru avand in vedere ca acolo este alta "batalie" mai acerba ![]() This post has been edited by membru_DC: 15 Nov 2009, 21:05 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Scuze, credeam ca ai sunat la ora la care imi apare mie ca ai postat mesajul (dupa 22) ... In rest, am sa verific.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
membru_DC |
![]()
|
iti spun eu sigur ca operatorii de la *222 (care se pare ca nu mai exista) au acelasi program cu cei de la *555, daca nu cumva sunt unii si aceeasi
LE: am dat telefon azi pe la orele 15°° si mi-am trecut ambele telefoane pe cartela, au incercat ei sa ma abureasca cu tot felu de oferte, minute si cifre da' n-a tinut. in oricecaz, a ramas ala blocat cand l-am intrebat daca i-se pare normal ca dupa 6 ani de contract cu ei la doua abonamente, sa beneficiez de un Bonus lunar de 20min. in retea, avand in vedere faptul ca mi-am platit intotdeauna facturile la timp iar facturile lunare insumau cca. 100 ... 150 RON/luna. problema la ei este ca nu stiu cum sa-si rasplateasca clientii fideli, asta pe langa faptul ca sunt nesimtiti ![]() This post has been edited by membru_DC: 15 Nov 2009, 21:37 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
membru dc vorbesti prostii... de la si 1 nov s-a modificat programul. *222 ramane in continuare gratuit intre 8 si 22 de luni pana vineri pentru orice problema. In rest la *222 poti sa faci doar blocare de telefon, aflare de puk si activare de urgenta a roamingului (roaming turistic) si parca rezilieri de abonamente. Pentru restul problemelor suna in timpul saptamanii. Si nu, nu sunt aceiasi cei de la *222 cu cei de la *555.
Si dupa 6 ani beneficiezi de 30 de minute gratuite pe luna. minute care iti intra automat de la sistem, nu sta nimeni sa bage cu mana minutele alea.... Daca tu nu stii sa ceri nu o sa iti bage nimeni in traista. Puteai sa dai un telefon sa le zici ca vrei abonament mai mic si minute mai multe... sunt o gramada de combinatii... dar na... cine nu plange... nu primeste.. Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 15 Nov 2009, 21:44 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
membru_DC |
![]()
|
iti zic si tie exact ceea ce i-am zis si lu' Liviu, incearca maine sa intri in legatura cu un operator sunand la *222 si ai sa te convingi.... te astept cu un raspuns
cat despre faza cu minutele nationale, in retea, etc n-are rost sa ne mai sucim, exista la ora actuala o firma (nu dau nume sa nu se considere reclama) care ofera la aceeasi bani o gramada de minute nationale si in retea, chiar operatorul Vodafone de la *555 a recunoscut ca este o oferta buna la X si ca la ei nu exista la ora actuala o oferta asemantoare |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Alydor |
![]()
|
am intrat de nenumarate ori in legatura cu cei de la *222 dupa 1 noiembrie si nu am avut nici o problema... Ultimul apel a fost vineri...
Vezi ca au mai fost altii care au mers la firma aia de care zici tu si apoi si-au dat cu tesla-n oua... ca ofertele alea nu-s chiar asa de roz cum zic ei in reclama... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
membru_DC |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 15 Nov 2009, 22:56) am intrat de nenumarate ori in legatura cu cei de la *222 dupa 1 noiembrie si nu am avut nici o problema... Ultimul apel a fost vineri... si ce combinatie de cifre ai format ca sa intri in legatura cu ei? cumva 1 5 0? QUOTE(Alydor @ 15 Nov 2009, 22:56) Vezi ca au mai fost altii care au mers la firma aia de care zici tu si apoi si-au dat cu tesla-n oua... ca ofertele alea nu-s chiar asa de roz cum zic ei in reclama... adica? spune-mi si mie despre ce e vorba ca doar suntem la "CAFENEA"... This post has been edited by membru_DC: 15 Nov 2009, 22:03 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Alydor |
![]()
|
combinatia este *222 si apoi 11240....si vezi ca sunt pe forum topicurile cu cele 2000 de minute in retea si altele nationale... da-i si tu un search....
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
membru_DC |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 15 Nov 2009, 23:09) probabil, mie operatorul de la *555 mi-a spus ca pentru *222 combinatia este 150 ![]() LE: am cautat topicul despre care zice Alydor da' nu-l mai gasesc... a fost cumva sters? ![]() This post has been edited by membru_DC: 15 Nov 2009, 23:26 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
11240 e pentru persoane juridice. Am sunat eu acum 10 secunde.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
QUOTE(emil_t @ 14 Nov 2009, 23:44) e un fel de bun venit la vodafone. Arhimede, si la ce operator sa se bage ? Cea mai tare varianta e sa se faca wireless in marile orase, cu un abonament pe luna, sa poti intra pe Skype, asa vobesti oricat si oricand, mai ales ca convorbirile internationale sunt aproape mocca. Minusurile fiind, in afara oraselor mari fara semnal, trebuie telefon/pda cu wireless. Pe skype, apelurile internationale sunt chiar scumpe, nesimtit de scumpe. |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:15 |