Zgomot la franare, Se aude o bataie cateodata cand apas frana
![]() ![]() ![]() |
Zgomot la franare, Se aude o bataie cateodata cand apas frana
phptester |
![]()
|
||
![]() Membru sub influenta alcoolului. Group: Members Posts: 54 Joined: 1 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2003
- BC 10 QQQ
|
|||
Mario2114 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 11 January 09 From: HD ![]() |
Sal!Du-te la un service!A avut un prieten cam aceeasi problema si i-a zis ca ar fi ovalizat discul,iar la altcineva am auzit ca si placutele ar fi vina!Cel mai bine e sa mergi la service!!
|
--------------------
Dacia
Sandero 1.4 mpi
2008
|
|
phptester |
![]()
|
![]() Membru sub influenta alcoolului. Group: Members Posts: 54 Joined: 1 December 08 ![]() |
Stiu ca la discuri ovalizate zgomotul ar trebuii sa persiste, in cazul meu nu persista se aude cand si cand dupa o franare mai tare si se aude o singura data ca o lovitura ca si cum placutele s-ar fixa pe disc, ma gandesc sa nu se blocheze vreun cilindru si sa lucreze mai greu.
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2003
- BC 10 QQQ
|
|
danutonea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 12 September 07 ![]() |
Daca s-ar bloca un cilindru ar trebui sa nu mai revina placuta dupa ce franezi si sa frece pe disc. Iti dai seama de asta, se incalzeste discul puternic (poti face comparatia cand opresti intre cele 2 discuri). S-ar putea ca discul sa fie putin ovalizat. Cel mai bine e sa te duci la un service, pana nu desfaci acolo n-ai de unde sa sti ce e. Multa bafta!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 05:55 |