actionare geamuri si reglare oglinzi
![]() ![]() ![]() |
actionare geamuri si reglare oglinzi
nicolaem |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 23 September 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
DSN Confort
- B-...
|
|||
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
vezi ca nici citroen nu are butoanele pe usa. sti unde le are? in fata schimbatorului jos de tot. alea sunt prost amplasate nu la logan
![]() |
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
venusake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 280 Joined: 5 March 07 From: ARAD ![]() |
Oare ala de Laguna II, n-o fi valabil? Intreb si io, ca nu stiu!
|
--------------------
DACIA
DUSTER
2011 - 1,5dci, 2x4 Laureate Black
- AR Rosu ======================
Visele ne ajuta sa pasim INAINTE! ====================== |
|
saddan |
![]()
|
![]() .......... Group: Members Posts: 225 Joined: 15 August 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(nicolaem @ 6 Sep 2010, 13:08) Adevarul este ca toate modelele ce se respecta cat de cat au aceste actionari amplasate pe manareul interior al usii de la sofer. Stiu ca frizez offtopic-ul dar am o intrebare retorica: daca Lamborghini Gallardo are butoanele de deschis geamurile pe consola centrala (similar Logan) inseamna ca e o masina care nu se respecta?! cu bine |
--------------------
Dacia
Logan Preferance/Duster Laureat 4X4
2005/2010
- cj yz msd/cj zy dsm Nu Duster-ul e low-cost.... celelalte SUV-uri sunt exagerat de scumpe;)
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Mie nu-mi place pe manerul usi de la sofer conduc cu stanga pe volan cu dreapta pe schimbator sprijinita pe cotiera si cand este necesar pe volan.Deci prefer sa fie pe consola centrala.Asa ca fiecare cu gusturile lui.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Si mie imi place mai mult pe consola centrala dar sa aiba impuls , e cam incomod sa stai cu degetul pe buton pana se ridica geamul .
|
--------------------
-
-
-
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
Sau macar impuls pe coborare...ca sa nu mai fie nevoie de sistemul antiprindere.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th February 2025 - 14:54 |