am luat la politehnica, inginerie mecanica
![]() ![]() ![]() |
am luat la politehnica, inginerie mecanica
dandrei |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|||
alexia_87 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 8 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Buna, Andrei! Eu auzisem mai demult despre aceasta privatizare, dar nu stiu daca se pune curand in aplicare!
|
--------------------
-
-
- The less you give the more I want so foolishly!
|
|
danutzu_nid |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 27 February 07 From: bucuresti ![]() |
nu cred ca o se privatizeze eu asa am auzit de la prodecan de la imst ...
|
--------------------
dacia logan
logan 1.4
2006 laureate plus
- b-xx-nid
|
|
.::n00b::. |
![]()
|
![]() nobody touches the n00b Group: Members Posts: 19 Joined: 15 September 06 ![]() |
andrei 4 restante sunt ok crede-ma
![]() |
--------------------
Dacea
Logan Laureate
2006 1.4
- B 13 NUB
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
privatizat=)) bine ca am trecut anu 5;))
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Bai sa nu radeti de mine da' la 42 de ani m-am apucat de facultate...am "intrat" (concurs de dosare - asta spune totul, nu?) la Inginerie Economica in Domeniul Mecanic cursuri frecventa redusa la Ovidius la Constanta...de intrat am intrat...ramane de vazut cum (cand, ) o termin...
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Chiar nu-i de ras, din contra ai toata stima mea pentru ambitie.
Cunosc o persoana (mi-o fost colega de serviciu mai demult) la 58 de ani urmeaza sa inceapa studiile la o sectie de managment... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
am intrat la AR facultatea de mecanica din criaova (defapt am intrat la taxa,aflu peste 2 zile daca am prins loc la buge) si dupa ce am citit pe aici am ramas
![]() ![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
era o vreme cind nu se putea trece dintr-un an in altul nici macar cu o (UNA BUCATA) restanta ... si se mai si termina facultatea, fie ea si de inginerie mecanica (indiferent de sectie) ...
acum aflu ca se fac 4 ani si ai voie sa treci dintr-un an in altul cu 4 restante ![]() ce ar trebui, sa nu se dea examene deloc, probabil ![]() |
--------------------
FIAS / Baikal
Clona BROWNING / IJ 18 MN
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Eu o incep cu parul alb...asta inseamna ca o sa am parul negru ca pana corbului cand oi termina?
Ache si ce...fara examene ce are, ai? ![]() ![]() This post has been edited by Slider: 19 Sep 2007, 14:47 |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(ache2 @ 19 Sep 2007, 14:46) ...treci dintr-un an in altul cu 4 restante ![]() ... Pai, nu prea aveai cum sa ai mai mult de 4 restante, ca erai declarat imediat repetent... Asta in sesiunea din vara, in cea de toamna erai repetent dupa doua examene nepromovate... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
pai, cum spuneam, era o vreme cind erai repetent automat daca aveai una singura !
fara examene ? pai e ca nunta fara lautari, sau, ma rog, ca pipiul fara bashina ![]() |
--------------------
FIAS / Baikal
Clona BROWNING / IJ 18 MN
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Felicitari, Slider! Asteptam sa te vedem ofiter.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(Slider @ 19 Sep 2007, 11:55) Bai sa nu radeti de mine da' la 42 de ani m-am apucat de facultate...am "intrat" (concurs de dosare - asta spune totul, nu?) la Inginerie Economica in Domeniul Mecanic cursuri frecventa redusa la Ovidius la Constanta...de intrat am intrat...ramane de vazut cum (cand, ) o termin... Felicitari domnule, esti tare. Cu media mea de la bac din '77 nu cred ca pot sa mai intru la vre-o facultate astazi (noroc ca am putut s-o fac dupa liceu). Felicitari. Iar e terminat nu-ti face probleme, pe vremea nostra se facea carte. Dai de baut cand o termini! |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Eu am terminat anul I la ISB in cadrul poli bucuresti. Fara restante....media 8.90 pe tot anul. Nu m-am stresat foarte tare....de invatat nici atat. Totul e sa fii prezent. In schimb...ISB fata de altele din poli are un maaaare avantaj. Profii sunt oameni....cel putin toti care i-am avut in anu I. Fosile...nefosile....sunt profi care nu te trateaza ca pe un butoi de cunostinte....nu e nici o problema daca esti mai incet de cap....inteleg situatia. Nici daca se intampla sa lipsesti nu e mare problema (pt cei care intr-adevar au motive intemeiate). Dupa cum auzisem inainte sa intru ca ar fi cea mai lejera facultate (din cadrul poli)....confirm ca asa e. Si asta mai putin datorita materiei (care e intr-adevar structurata mai cu cap decat la alte facultati si se leaga) dar in principal din cauza oamenilor care sunt aici. Cu bun simt si prezenta treci fara probleme si ai si bursa. Plus ca materiile se anunta interesante....nu sunt eu cel care se streseaza cu invatatu....dar parca incepe sa-mi placa ce studiez. Si totusi am colegi care se plang ca si aici e greu....acuma nu stiu...daca si aici li se pare greu sunt chiar batuti in cap.
P.S: ISB = Ingineria Sistemelor Biotehnice (sunt la Ingineria Mediului). |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
Slider |
![]()
|
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Pe la cele mai multe arme primesti gradul de ofiter dupa ce ai absolvit o forma de invatamant superior.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Slider |
![]()
|
Ahaaaa...pai eu de la canal...mdea...eram la geniu...phiii sa ma vezi locotinent de geniu...
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Sony |
![]()
|
Lasa, bre, ca te vad maior de intendenta.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
sefu_alx |
![]()
|
hehe n-am avut noroc sa intru la AR
culmea, ca eram primul la taxa si am 2 prieteni care erau la buget si s-au retras ba mai mult,pe toata facultatea, la taxa erau doar 4 cu medie mai mare ca mine am intrat la ingineria transporturilor..habar n-am cu ce se ocupa si ce face, in 4 zile trebuie sa ma decid daca raman la ea sau fac contabilitate la spiru haret ![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Alege contabilitatea
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
sefu_alx |
![]()
|
la aia ma gandeam si eu
![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
Slider |
![]()
|
Ingineria transporturilor? ce specializare? autovehicule rutiere?
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
sefu_alx |
![]()
|
nu..la noi aici e altfel
e facultate de mecanica cu specializarile : ingineria autovehiculelor(AR), ingineria transporturilor , tcm , inginerie si management. This post has been edited by sefu_alx: 26 Sep 2007, 11:43 |
--------------------
x
y
2009
|
|
dandrei |
![]()
|
cum naiba frate?!?!?!?!?un coleg de-al meu care sta in camin venea la facultate la ora 14:50...si in drum spre facultate...au iesit de la pirania 3 fete si 7 baieti...fetele aratau bine(zic ei,colegii care erau cu el),si un tip dintre aia 7 se trezeste:"auzi ma ce te uiti la fete?" la care colegu:" da ce frate nu am voie sa ma uit?"...in momentul urmator a fost alergat de toti 7 ...unul dintre ei avand un cutit pe care l-a scos si intr-un final l-a prins si a vrut sa i-l bage in burta,el s-a ferit si i l-a bagat in picior.pana la urma nu stiu cum dar a fugit si a intrat intr-o masina de la aia de la asfaltari,Colegu e la urgenta internat,are o rana destul de mare in jur de 10-15cm si foarte adanca(asta au spus medicii).pe urma cei 7 tipi,s-au dus la liceul mircea eliade si acolo i-a amenintat pe toti paznicii si pe directoare...nu stiu cum au reusit sa ajunga la ea.Politia a sosit abia dupa vreo 15-20 min...cam asa...Cum e posibil ca intr-o universitate sa nu fie nici un paznic,poate chiar si unul dala dela bgs care sa se plimbe vedea si poate facea ceva...Cum e posibil????
1. trebuie sa iti faci creditele in fond,nu?...nu conteaza cate restante ai.Bine mai nou am auzit ca nu poti sa treci in anul 3 cu restante din anul 1 :|:|...mi se pare absurd ...ma rog...poli... 2.Am vrut sa ma transfer la fizica la ralea...si am facut cerere,am facut 2 laboratoare din 3...si ca sa aflu dupa aia ca decanu nu mi-a semnat cererea.Va dati seama cata carne are decanu acum de craciun din partea mea????...sunt plin de nervi...nu inteleg de ce nu mi-a semnat-o...a stat 2 saptamani cererea la secretariat si nimik....cel intereseaza pe el ce fac eu?...da vroiam sa-l cumpar...stiam si eu asta si profu...si aveam de gand sa-l cumpar...daca decanu stia ca la porfu asta poti cumpara examenele de ce naiba nu-l da afara???? daca asta o fii motivu pentru care nu m-a lasat sa "dau" examenul cu el This post has been edited by dandrei: 10 Dec 2007, 20:31 |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
dandrei, Piranha nu e in campus e langa. Campusul e mare , bugetul e mic (deh, granitul, termopanele si AC-ul din rectorat costa, le fel si inutilitatea aia de biblioteca), de unde paznici. In mod normal mai circula o masina de la sectia de politie din regie pe acolo, dar nu e regula.
Cererea e posibil sa fi fost trecuta cu vederea, trebuia sa mai bati si tu secretara la cap, ca nimic nu e simplu. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dandrei |
![]()
|
in plus acum...a-ti vazut cum au asfaltat?...daca ramane asa e mai mare rasu de universitatea asta...parca e asfaltata doar pentru gagicile de la magistratura...daca stau bine sa ma gandesc doar pentru ele s-a asfaltat... :mad:
|
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:27 |