anvelope pe logan, ce anvelope au masinile dacia logan?
![]() ![]() ![]() |
anvelope pe logan, ce anvelope au masinile dacia logan?
Kapetan |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 16 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005
- VL 84 KPT
|
|||
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Logan 1.6MPI cumparat pe 3.02.2009 cauciucuri de vara Barum si de iarna Kormoran.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
tomcris |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 July 08 ![]() |
Logan Laureat 1,4 2007, kormoran 185/65 r15 all season care au rulat 60000Km si 2 ierni si un sfert fara nici o interventie la ele din partea mea(poate le mai umflau mecanicii la revizii). In decembrie am pus pe ea 4 cauciucuri kelly(poloneze) si pana acu au mers excelent nu au lunecat deloc.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureat
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Am vazut astazi in la reprezentanta din Constanta logan kiss echipat cu cauciucuri michelin energy in schimb sandero kiss era cu barum.Nu mai este nici o logica, ma refer ca la ph1 cind banuiai cu ce-ti vine masina incaltata in functie de versiune.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
jockeu20 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 7 May 08 ![]() |
salut!
ce anvelope pot pune pe un logan cu jante de tabla pe 15? in afara de 185/65/15 ms! This post has been edited by jockeu20: 18 Jan 2010, 09:55 |
--------------------
dacia
logan 1.6mpi 85cp euro 5
2011
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
1. legal nu se potriveste nici o alta dimensiune
2. practic merg, si e ideal ca diametrul total al rotii sa ramana aceeasi. de exemplu 185/65/R15 este aproape identic cu 195/55/R16. uite un link care te-ar puta ajuta http://www.vanzarianvelope.eu/calculator-anvelope |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Asta ce se vrea, inlocuitorul Montana?
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu strica putina documentare inainte de a arunca cu rahat in orice are legatura cu Dacia.
QUOTE Gama de piese de schimb Motrio reprezinta o oferta alternativa la piesele de origine. Ea se adreseaza tuturor posesorilor de autovehicule iesite din garantie, care cauta un raport pret / prestatie adaptat varstei vehiculelor. Motrio inseamna acelasi nivel de exigenta ca si pentru piesele de origine in termeni de securitate si functionalitate, dar cu o durabilitate si performante mai reduse decat piesele de origine. http://www.dacia.ro/#/servicii-pentru-clienti/motrio La ei in tara "motrio" are vechime si se vinde. This post has been edited by IRONICK: 1 Mar 2010, 16:04 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
catalin_barna |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 18 October 10 ![]() |
|
--------------------
Kia
Ceed
2008
|
|
bogdan10 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 11 July 06 ![]() |
LOGAN Ambition iunie 2005 (ABS):
- echipat din fabrica cu Michelin Energy 3A (United Kingdom) ==> foarte multumit de ele (le-am rulat aproape 62.000 km si inca mai aveau profil de 3,5 mm); - inlocuite in mai 2010 cu Michelin Energy Saver (Italy) ==> foarte multumit de ele (le-am rulat 7.200 km pana acum o saptamana); - am pus pe masina acum o saptamana Michelin Alpin A4 (Germany) si deocamdata s-au comportat foarte bine pe asfalt uscat si umed (ramane de vazut cum se vor comporta pe zapada). |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005 1.6 MPI AMBITION
- 1-B-101
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(bogdan10 @ 21 Oct 2010, 14:50) - echipat din fabrica cu Michelin Energy 3A (United Kingdom) ==> foarte multumit de ele (le-am rulat aproape 62.000 km si inca mai aveau profil de 3,5 mm); Ce inseamna multumit? Eu am avut acelasi model, dar produse in Italy si in UK. Pe uscat se comporta decent si nu sunt zgomotoase, dar sunt praf si pulbere pe apa sau un pic de noroi. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bogdan10 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 11 July 06 ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005 1.6 MPI AMBITION
- 1-B-101
|
|
sorin_tcm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 6 March 06 ![]() |
Salut,
loganurile de prin 2007 cu ce erau echipate ? anvelope de vara sau din alea mixte (iarna -vara) |
--------------------
dacia
Logan Prestigios 1.6 16v - FURIA GRI -
2007
- cj55DFG
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Erau de vara.
Kormoran, Michelin, Continental si destul de rar, Debica. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Pioul |
![]()
|
![]() [IrefutabiluL] Group: Members Posts: 215 Joined: 14 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Loganul meu din dec.2006 a venit cu anvelope Continental ContiEcoContact 3, iar cretinul de la dealer mi-a spus ca sunt all season, abia dupa 2 ierni am aflat si eu ca mergeam cu anvelope de vara (vina mea ca nu m-am interesat la timp)...
mai mult ca sigur, tot ce s-a pus pe logan, au fost de vara |
--------------------
Prestige™
1.6
16v
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Anvelopele Michelin de pe Logan (Prestige) sunt all season sau de vara?
This post has been edited by testike: 27 Jan 2011, 10:43 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
De vara. Energy am avut si eu.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Merci de raspuns, asa am inteles si eu din ce am mai cautat.
Se pare ca multa lume merge cu ele "all season". Si cele de pe masina au uzura ca si cum ar fi fost folosite tot timpul, adica 30 mii. Le mai frec in oras anul asta , si apoi iau all season, cum folosesc de 15 ani. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Am facut azi un circuit prin targ pe la Vitan.
M-am uitat de anvelope de iarna. In targ oferta pt toate buzunarele. Apoi am trecut si pe la AutoCobalcescu pe Splai. Tipul de la magazinul de piese mi-a spus ca jentile de tabla din targ nu ar fi originale pt ca Dacia nu vinde in targ. Cica ale lor ar fi originale. Alea din targ ar avea altfel sudurile. Stiti ceva despre asta? Apoi in materie de anvelope aveau de iarna Motrio, sunt mai ieftine ca Sava sau Continental, ce mai aveau ei pe acolo. Se justifica diferenta de pret de 110-130 lei intre pneurile enumerate, tinand cont ca nu sunt un "zburator" pe sosele si nici nu ma "catar" pe munti iarna? M-am gandit sa iau cu tot cu jenti, janta la astia e 168/buc iar montajul la 4 roti e 120 lei. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
Vezi ca in targ Motrio sunt de anul trecut. Si au tot stat in soare vara asta. Este de preferabil sa cumperi Motrio de la un dealer. La recolta fabricata de curand (este vorba de o luna), pretul a ajuns pe la 200RON/buc. Daca au DOT mai vechi, pretul lor trebuie sa fie ~180RON si nu 200RON. Sava nu face anvelope de calitate, sunt mai mediocre decat Motrio. Nu o sa regreti daca cumperi Motrio.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
La AutoCobalcescu pe Splai pretul la Motrio e 213. Arata bine profilul, nu stiu ce sa zic. Nu mai pun la indoiala calitatea din moment ce Dacia si Renault foloseste la prim-montaj.
De jentile din targ ce sti? Parca m-as indrepta spre dealer, le monteaza tot ei, iar daca e vreo problema (adica sa fie nevoie de greutate mare la echilibrare) as putea schimba janta sau cauciucul respectiv. Acum nu stiu cand sa le iau. Poate o sa creasca preturile in ajun de 1nov. Pe de alta parte, aglomerez balconul cu 4 roti........... |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Bill @ 6 Sep 2011, 13:42) La AutoCobalcescu pe Splai pretul la Motrio e 213 Nu am vrut sa spun din prima sa ii eviti eviti, ei practica un adaos suplimentar la orice reper. Nu vor sa vanda la pretul recomandat la Dacia, desi marja este destul de mare pe reper.QUOTE(Bill @ 6 Sep 2011, 13:42) De jentile din targ ce sti? Posibil sa fie made in china si nu pentru ca nu vinde dacia in targ (disperarea unora este mare), ci pentru ca tarabisti ii intereseaza profitul cat mai mare fara legatura cu calitatea.This post has been edited by IRONICK: 6 Sep 2011, 12:58 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Bill |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
misumisul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 28 March 10 ![]() |
Stiu ca de anvelopele all-season se cam fereste lumea pe aici...dar totusi de una buna gen Goodyear 4Season ce ziceti?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
- CT79CDC
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Bill |
![]()
|
QUOTE(argon @ 7 Sep 2011, 16:10) Nu e cam mult? E f. mult, tinand cont ca doar se pune o anvelopa pe o janta noua. Dar asta e pret de mare service, aici juma' din pret e firma. Am vazut la Norauto, oferta de 4 roti la care montajul nu era trecut in pret (toate 4 - 1500lei). Era vorba de pneuri Tigar si niste jenti la exterior gri si interior negre. Cand i-am intrebat ce provenienta au jentile, mi-au spus ca sunt din Elvetia. Poate ca au facut o gluma. M-am uitat la una din roti pe interior era pus un plumb de 45gr iar pe exterior de 25. Puteau sa o puna si ei jos de tot, nu prima, celelalte erau OK in privinta echilibrarii. Nici sa isi vanda marfa nu stiu. edit: Stai asa ca nu-i asa. Nu am intrebat daca in aia 120 lei sunt incluse si valvele, capacelele si plumbii........ eu nu cred ca sunt incluse, am un feeling..... This post has been edited by Bill: 8 Sep 2011, 06:08 |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
bella |
![]()
|
![]() TRACTORIST INCEPATOR Group: Members Posts: 322 Joined: 9 June 06 ![]() |
Prin lege, mai nou, este obligatoriu ca pe toate puntile sa exista cauciucuri de iarna sau doar pe cele motoare.
Atentie, intreb daca este obligatoriu nu indicat. ![]() P.S. Este vorba de un autoturism Logan. L.E. Aveti idee la un Logan Laureate(fara pachetul cu jante de Al) ce urmeaza sa fie fabricat in cateva saptamani ce cauciucuri se folosesc?Ca si dimensiune, singura acceptata este 185/65/R15? Merci. This post has been edited by bella: 16 Sep 2011, 13:10 |
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
prin lege anvelopele de iarna (M+S) sunt obligatorii la autoturisme pe toate rotile. Doar pe putea motoare e valabil pentru cele de marfa.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bella |
![]()
|
![]() TRACTORIST INCEPATOR Group: Members Posts: 322 Joined: 9 June 06 ![]() |
Multumesc pentru raspuns.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
acest topic este unul informativ, despre cauciucurile cu care este echipat un Logan nou, la achizitionare... va rog sa va abtineti de la comentarii si de la discutii pro/contra anumitor tipuri de cauciucuri... nu asta e rostul discutiei si mesajele se vor considera offtopic si se vor sterge.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 04:58 |