bare transversale, ce bare ati montat pe plafon ?
![]() ![]() ![]() |
bare transversale, ce bare ati montat pe plafon ?
andrei_lodgy |
![]()
|
||
Andrei dacia Group: Members Posts: 37 Joined: 26 August 19 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
duster
2016
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
aluminiu cumparat din brico nu are rezistenta mecanica, este pentru ornamente
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
andrei_lodgy |
![]()
|
Interesant, nu din brico vroiam sa cumpar deși mă gândesc că bare or avea și ei de 2mm grosime.
Eu la așa ceva mă gândeam: bare aluminiu chineji Credeți că barele auto din comerț au vreun compus sau tratament mai special sau în plus față de barele de Al. ce le găsești la dedeman/brico ... ? QUOTE(IRONICK @ 3 Feb 2025, 16:48) |
--------------------
dacia
duster
2016
|
|
IRONICK |
![]()
|
brico-bricolaj, nu ca magazin
tot ce se gaseste in comert este pentru bricolaj este o scara a duritatii si pentru aluminiu mai era unu care voia sa cumpere suruburi pentru frane la passat tot din brico, ca alea originale e scumpe vanzatorul din dedeman l-a gonit, nu a vrut sa ii dea This post has been edited by IRONICK: 3 Feb 2025, 17:16 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
andrei_lodgy |
![]()
|
multumesc
QUOTE(IRONICK @ 3 Feb 2025, 17:12) brico-bricolaj, nu ca magazin tot ce se gaseste in comert este pentru bricolaj este o scara a duritatii si pentru aluminiu mai era unu care voia sa cumpere suruburi pentru frane la passat tot din brico, ca alea originale e scumpe vanzatorul din dedeman l-a gonit, nu a vrut sa ii dea 3 Feb 2025, 19:23: Dar ca idee este vreo lege pe care se poate baza nenea politistu să-ți dea amendă dacă crede el că barele transversale nu sunt cumparate / omologate si nu ai cum dovedi ? This post has been edited by andrei_lodgy: 3 Feb 2025, 19:23 |
--------------------
dacia
duster
2016
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.211 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu militianul tre sa dovedeasca, ci tu.
Se pserupune prin lege ca organu constatator are intodeauna dreptate Tu nu poti decit eventual, sa contesti masura dispusa IAr eu cred ca exista o diferenta vizibila intre orice lucru bricolat si unul fabricat/omologat |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
andrei_lodgy |
![]()
|
Da corect ce ziceti, dar nu mi-ati raspuns la intrebare...
Care e legea unde se zice ca ce pui pe masina tre sa fie omologat ? Intreb pt ca am gasit in monitorul oficial din 2022 ceva care spunea despre barele astea ca nu au voie sa fie comercializate daca nu au certificare rar. Dar comercializarea este diferita de mersul pe strada sau montare. Multumesc. QUOTE(miki @ 4 Feb 2025, 10:09) Pai nu militianul tre sa dovedeasca, ci tu. Se pserupune prin lege ca organu constatator are intodeauna dreptate Tu nu poti decit eventual, sa contesti masura dispusa IAr eu cred ca exista o diferenta vizibila intre orice lucru bricolat si unul fabricat/omologat |
--------------------
dacia
duster
2016
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
pai cand o sa omori pe cineva cu o sarcina desprinsa d epe barele alea facute de tine o sa-ti zica procurorul care e legea.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
andrei_lodgy |
![]()
|
Este o gluma macabra sau la misto ? Sau asa fac oamenii cand nu stiu raspunsul la ceva ?
Daca enervez prin insistenta ignorarea topicului este solutia. Altfel de ce aveti impresia ca asa ceva bare emag este imposibil de realizat de catre cineva ? Evident ca daca fac ceva nu fac cu gandul sa fac rau cuiva. Sanatate si ganduri bune. QUOTE(einstein1984 @ 4 Feb 2025, 15:56) pai cand o sa omori pe cineva cu o sarcina desprinsa d epe barele alea facute de tine o sa-ti zica procurorul care e legea. |
--------------------
dacia
duster
2016
|
|
IRONICK |
![]()
|
Daca tu nu stiai ca aluminiul ala are o alta rezistenta fata de cel de bricolaje, atunci cum garantezi tu ca ce vei pune pe el o sa reziste la o forta minima de impact? Si nu neaparat impact, ci frana puternica, denivelare etc
Unde crezi tu ca zboara bagajul? Sa nu mai zic ca exemplul tau pe langa faptul ca are o prindere urata, o sa fie si extrem de zgomotos in mers. This post has been edited by IRONICK: 4 Feb 2025, 19:51 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
andrei_lodgy |
![]()
|
Sa revenim la subiect va rog.
- nu am intrebat nici daca e posibil nici alte informatii tehnice legate de constructia unui asemenea ansamblu. - daca intreb ceva despre legi asta nu inseamna ca deja m-am si apucat de incropit ceva. - intrebarea mea era premergatoare oricarui plan de realizare de asa ceva. daca exista legislatie clara pe tema asta nu as risca o amenda doar ca sa-mi fac moftul de a construi ceva. - siguranta constructiei si alte teste asta este o alta discutie si ma indoiesc ca majoritatea barelor din china au fost testate in cine stie ce scenarii, dar cu siguranta nu voi face ceva la misto daca ma apuc. - exemplul meu e de pe emag nu de pe coclauri.ro - estetica prinderii si decibelii sunt subiecte neinteresante pt mine, am avut 3 randuri de bare pana acum pe diverse masini si nu m-au deranjat nicicum. Deci are cineva vreun raspuns strict la subiect ? QUOTE(IRONICK @ 4 Feb 2025, 19:44) Daca tu nu stiai ca aluminiul ala are o alta rezistenta fata de cel de bricolaje, atunci cum garantezi tu ca ce vei pune pe el o sa reziste la o forta minima de impact? Si nu neaparat impact, ci frana puternica, denivelare etc Unde crezi tu ca zboara bagajul? Sa nu mai zic ca exemplul tau pe langa faptul ca are o prindere urata, o sa fie si extrem de zgomotos in mers. |
--------------------
dacia
duster
2016
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.211 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Ti s-a raspuns pe 2 feb AC pe avocatnet
nu inteleg de ce raspunsul ala nu il consideri OK Sau poate vrei sa iti indice acreva si normele UE sau ONU cu privire la acest aspect This post has been edited by miki: 5 Feb 2025, 10:25 |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
IRONICK |
![]()
|
![]() ![]() ![]() gisaz!!! |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
miki |
![]()
|
30 sec a durat cautarea
|
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ceva lectura suplimentara pentru cine are deschiderea sa inteleaga https://www.tuvsud.com/en/services/product-...-for-roof-racks
sau video, ca am inteles ca in ziua de azi cautatul si cititul informatiei e greu https://www.youtube.com/watch?v=47C753sSdsQ apoi ISO 11154:2006 .... legislatie nationala aplicabila ORDONANTA nr. 80 din 24 august 2000 This post has been edited by einstein1984: 5 Feb 2025, 12:22 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
andrei_lodgy |
![]()
|
Da domnu miki am intrebat si pe avocatnet dar raspunsul vorbeste despre comercializare, cred ca am mentionat asta deja.
Dar multumesc pt sarcasm si luare la misto, probabil ca asa se poarta si altii cu voi ![]() 5 Feb 2025, 21:56: Iata ceva info de citit. Multumesc. Intr-adevar e greu de cautat cand mai si viata de trait. Dar le luam usurel ca nu e un subiect prioritar in viata mea. QUOTE(einstein1984 @ 5 Feb 2025, 11:32) ceva lectura suplimentara pentru cine are deschiderea sa inteleaga https://www.tuvsud.com/en/services/product-...-for-roof-racks sau video, ca am inteles ca in ziua de azi cautatul si cititul informatiei e greu https://www.youtube.com/watch?v=47C753sSdsQ apoi ISO 11154:2006 .... legislatie nationala aplicabila ORDONANTA nr. 80 din 24 august 2000 This post has been edited by andrei_lodgy: 5 Feb 2025, 21:56 |
--------------------
dacia
duster
2016
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.790 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
https://www.olx.ro/d/oferta/portbagaj-dacia...10-IDgi5Ye.html
am 2. unu de 1310 din teava plina si unul din alu. pt 1100. ![]() ![]() ![]() sunt sigur ca sunt mult mai rezistente fata de https://www.emag.ro/set-2-bare-portbagaj-tr...rch-Action=view ps. am vazut la bricolaje fara numar. dulapi legati cu sarma...bara prinsa in negrese...etc. important cred..tu ca si cumpartor sa vezi daca produsul are sau nu omologare ro/ce sau iso tuv gs.... restul cred ca sunt pericol public This post has been edited by wolfin: 6 Feb 2025, 09:25 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
einstein1984 |
![]()
|
teava plina??? Aia se numeste bara cred.... Teava transporta lichide, structural folosesti tub.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.790 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
teava plina cu rugina.
chiar trebuie totul explicat...... ![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:48 |