bataie in volan, la peste 80km/h
![]() ![]() ![]() |
bataie in volan, la peste 80km/h
cristyans |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 24 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
berlina
- is01is
|
|||
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
se amplifica cand franezi,in viraje sau pe drum denivelat??? da si tu mai multe detalii.E posibil sa fie de la rulmenti!
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
cristyans |
![]()
|
nu se amplifica zgomotul la curbe, nu are legatura cu virajele, ci cu viteza
deci in oras e ok, nu se aude, dar la un drum intins la o viteza de peste 80, 90,>100 apare acea bataie in volan |
--------------------
dacia
berlina
- is01is
|
|
kat |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 30 March 07 From: Ploiesti PH ![]() |
Du-te la o vulcanizare sa-ti echilibreze rotile. E cea mai frecventa cauza.
|
--------------------
Renault
Megane IV
2016
|
|
ciprianeagu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 20 March 07 ![]() |
da moshule, baga nishte plumbi pe rotile alea. mai ieftin si mai simplu de atat nici nu visai...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Clima
|
|
cristyans |
![]()
|
"da moshule, baga nishte plumbi pe rotile alea. mai ieftin si mai simplu de atat nici nu visai..."
cum adik , la ce te referi??? |
--------------------
dacia
berlina
- is01is
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Adica sa echilibrezi rotile. Eventual verifica sa nu ai vreo galma pe vreun cauciuc.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
aless |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 27 May 03 From: Ploiesti ![]() |
Trebuie vazut daca tremuratul apare doar in sarcina sau tot timpul.
Fa urmatorul test: la 80km/h ia piciorul de pe acceleratie. Daca tremuratul dispare atunci e vorba de injectoare infundate. Daca nu dispare atunci sunt rotile care trebuie echilibrate. Ai grija la ce vulcanizare te duci. Eu unul am tot echilibrat si schimbat rotile de pe o parte pe alta. Tremuratul se schimba si el in sensul ca aparea cand la 85, cand la 90, cand la 95km/h. Dar de disparut nu disparea. Asta pana cand am echilibrat rotile intr-un service autorizat Dacia. |
--------------------
KIA
CEE'D
2008
- PH-09-ADN Nimic nu este mai definitiv decat lucrurile pe care le facem provizoriu...
|
|
alexandrudicu |
![]()
|
![]() Membru ocazional Group: Members Posts: 109 Joined: 1 August 05 From: Medias ![]() |
Echilibare roti la un service bun, in 15 minute e gata.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Rapsodie
- SB -xx-xxx
|
|
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
M-am lovit de o problema cu aceleasi simptome; la mine a fost ax volan inferior - mai exact crucea cardanica de sub masina a axului volan inferior..pret 2 milioane axul plus manopera ! La mine avea si un zgomot metalic !
|
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
La service bun echilibrarea e cam de 2 ori mai scumpa. Ex eu am echilibrat rotile fata in service Dacia 22RON..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 07:04 |