butelie gpl expirata, butelie gpl expirata
![]() ![]() ![]() |
butelie gpl expirata, butelie gpl expirata
cica |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 4 July 16 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.673 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, cu foaia de instalare trebuie sa te duci la RAR sa-ti modifice in carte. Ca la ITP te poti intelege cu omul sa inchida ochii e una, dar daca vrei sa ai tot in regula trebuie sa treci si pe la RAR.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
Cat te-a costat schimbarea buteliei? Multumesc!
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.673 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Gasesti cilindrica la vreo 400 de lei.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
cica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 4 July 16 ![]() |
am dat 600 de lei, butelie de 55 litri toroidal msm + manopera, la andrei gpl
pe unde am mai intrebat cam la fel era pretul 600-650 dar nu stiu ce marca de butelie This post has been edited by cica: 21 Feb 2018, 14:36 |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
Anina |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 21 July 17 ![]() |
Si eu am schimbat-o la Buzau, și mi-au spus cei de acolo că nu e nevoie să mai merg la RAR. Acelasi raspuns l-am primit și cand am facut ITP-ul la Iasi.
|
--------------------
Dacia
Logan GPL
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th March 2025 - 18:43 |