canistra de carbon, imi da o eroare la canistra de carbon
![]() ![]() ![]() |
canistra de carbon, imi da o eroare la canistra de carbon
neroo |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 12 December 07 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia, ford
super nova ,focus
2001 rapsodia, 2006 ghia
|
|||
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Ori e ciudat ori faci misto, cum ai facut diagnoza? Cu ce?
Canistra de carbon zici? ![]() Daca da, pune te rog, exact ce zice. |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
neroo |
![]()
|
salutare!
Nu fac misto....de ce as face? Tipul care mi-a facut dignoza e electrician auto si are laptop cu programul ala de diagnoza ddt 2000 (sau ceva in genu) ...era in engleza si ala mi-a spus ca eroarea apare la canistra de carbon (ca aparea constant o eroare ). Mie nu mise pare nimic ciudat in mersul masinii dar .....fiind mai novice in ale masinilor , poate ca nu sunt atent la ce trebuie. De aceea voiam sa stiu ce pot face in cazul de fata. Tipul ala parea ca stie ce vorbeste. P.s. scria pur si simplu Error undeva intr-un tabel cu cifre ...mai mult nu stiu. This post has been edited by neroo: 4 Sep 2008, 19:03 |
--------------------
dacia, ford
super nova ,focus
2001 rapsodia, 2006 ghia
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.597 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
ti-a zis bine tipul ala
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
neroo |
![]()
|
nu stiu daca mi-a interpretat bine rezultatul bine ...dar stiu sigur ce mi-a zis (adica faza cu canistra).....am inceput sa citesc despre ce face canistra si ma gandesc sa nu explodeze ceva pe la motor (gazele ce trebuie arse )
|
--------------------
dacia, ford
super nova ,focus
2001 rapsodia, 2006 ghia
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Acum descopar si eu :
http://www.daciaclub.ro/Canistra-pt-vapori...zina-t676.html# " Rolul ei este, din cate stiu eu altul. Ea colecteaza vaporii de benzina si ii condenseaza, reintoducandu carburantul in circuit. Nu amesteca aerul cu vapori de benzina ci din contra, scoate vaporii din aer. Se defecteaza destul de greu si in general cand este innecata cu carburant, mai ales vara, cand umpli prea mult rezervorul. La masinile pe benzina nu trebuie umpluta "rezerva" de la rezervor pentru a lasa loc carburantului si vaporilor de benzina sa se dilate. In situatia in care nu au loc, iti inneaca canistra cu benzina. Din cate stiu este o compomenta scumpa asa ca ar fi bine sa cauti pe la dezmembrari daca sa stricat. Eu totusi te-as sfatui sa asculti si tu mai atent si eventual sa intrebi pe cineva care se pricepe la ce trebuie sa auda. " Mi se pare ca se numeste canistra cu carbon activ " .......... Daca faci plinul pana in buza, este posibil ca in canistra sa ajunga benzina si nu DOAR vapori. Vaporii din canistra ajung in admisie; daca in loc de vapori ajunge benzina, atunci amestecul carburant este afectat. " This post has been edited by logan1.5dci: 4 Sep 2008, 19:49 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
neroo |
![]()
|
faza e ca la mine cateodata cand incep alimentarea cu benzina , desi rezervorul e gol , imi da benzina afara ......nu stiu daca are legatura cu treaba asta cu canistra ...dar nu mi se pare normal sa fie asa
4 Sep 2008, 19:45: Adevarul e ca am facut cateva curse mai lungi si am pus plin plin ....dar asta prin primavara sa fie de atunci? Benzina asta nu s-ar evapora si ea in timpul asta ? Canistra e in fata in spatele farului drept..... This post has been edited by neroo: 4 Sep 2008, 19:45 |
--------------------
dacia, ford
super nova ,focus
2001 rapsodia, 2006 ghia
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Pai a sters-o si a aparut iar? Poate sunt alea de asta primavara.
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cine vrea sa inteleaga rolul canistrei recomand http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=15146
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
neroo |
![]()
|
![]() nu nu problema este acum ( obiectivata prin diagnoza auto )... dar eu nu imi amintesc sa fi umplut rezervorul pana la refuz asta primavara ...in rest nu fac niciodata plinul ochi 4 Sep 2008, 20:35: Va multumesc pentru pareri.....dupa cele citite ma gandesc ca e posibil sa fie ceva in neregula cu acest sistem pentru ca 1. tot timpul cand deschid capacul de la rezervor ca sa alimentez ies gaze sub presiune 2. cateodata imi da pur si simplu benzina afara in timpul alimentarii (rezervorul fiind gol) 3. eroarea la diagnoza (asta mie imi sugereaza ca ar fi mai degraba implicata electrovalva in acest comportament) 4.masina are 7 ani (deci e posibil ca si filtrele sa fie cam infundate This post has been edited by neroo: 4 Sep 2008, 20:35 |
--------------------
dacia, ford
super nova ,focus
2001 rapsodia, 2006 ghia
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca ai blocata supa de refulare a vaporilor de pe conductea de alimentare (de fapt se deschide sus, langa buson)
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 18:51 |