caroserie, de unde pot cumpara
![]() ![]() ![]() |
caroserie, de unde pot cumpara
geti |
![]()
|
||
![]() sofer corupt Group: Members Posts: 304 Joined: 25 July 05 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
- IS OO GTO A gresi este uman dar te face sa te simti divin.Murphi
|
|||
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Mergi la Luca in bucium.Am vazut cu ceva vreme in urma niste caroserii destul de bune.Erau de la masini din lotul ala la 30mil.
![]() |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Nu aveti idee o caroserie noua cat costa si unde se gaseste?
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Mergi la RAR si in sala de asteptare e un tabel cu societatile autorizate sa faca inlocuirea de caroserie. Te duci la una dintre ele si le intrebi cit si de unde
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Lucian Gligor |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 21 April 05 From: Brasov ![]() |
Cand m-am apucat de Dacia mea sa o repar si sa o transform in CN4, m-am interesat prin Brasov de o caroserie noua pentru ca ar fi fost mai putin de lucru. Complet echipata cu usi, geamuri, scaune, bord, suspensie pentru CN4 este 11.500 lei. Una goala (numai tabla) 7.500 lei (preturi in mai 2005). Succes.
|
--------------------
Renault
Megane 1 / 1998
1.6e Century
- BV 014447 ATV for life.
|
|
Lucian Gligor |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 21 April 05 From: Brasov ![]() |
pentru Geti: Asa cum am scris mai devreme, caroseria pe care am discutat-o la magazin cea complet echipata are tot (aripi, usi, geamuri si tot interiorul) si pretul de 11.500 lei (atunci).
|
--------------------
Renault
Megane 1 / 1998
1.6e Century
- BV 014447 ATV for life.
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(gattoman @ 17 Sep 2005, 22:11) Mergi la Luca in bucium.Am vazut cu ceva vreme in urma niste caroserii destul de bune.Erau de la masini din lotul ala la 30mil. ![]() Pe undeva prin lege spunea ca acele caroserii NU SE POT REINMATRICULA. Nici macar revinde in scopul ala. La fel masina in sine, motorul. Deci? Se poate sau nu? |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
irinel75 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 17 June 02 From: VASLUI ![]() |
Acum doi ani la CNCD Pitesti era 3460 ron...s-a dublat pretul???culmea..mi-am luat eu una goala numai tabla si aripi spate..e de munca la greu sa faci masina..+ ca cele vechi nu te mai lasa inima sa le remontezi..asa ca te apuci de cumparat...
Si ATENTIE!!!!! LA CNCD vind astia caroserii care nu corespund din punct de vedere fizic...eu am avut noroc..ins ase mai plingeau unii ca au stiplii centrali indoiti catre exterior..streasina strimba..etc..este semipregatita pentru vopsire..se mai da cu spritz chit si gata..spor la treaba..dar decit sa bagi bani asa in ea..las-o la vatra si ia-ti alta masina |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2006
- VS-58-KNX MEGANE SEDAN 2 / 1.5 dci 102CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 13:52 |