cum imi dau seama?, ca o supapa
![]() ![]() ![]() |
cum imi dau seama?, ca o supapa
BV07DEF |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 18 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1977 LUX
- BVO7Dxx nu am frana ori ce as face,am schimbat absolut tot,stie cineva ce este de facut
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
din popor: pui o hartie la toba cu conditia sa fie traseul etans, si daca e trasa cat de putin, e o supapa.
Mai poti verifica compresia. This post has been edited by argon: 21 May 2007, 07:28 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Corect se desface bujia de la cilindrul la care banuiesti ca ai supapa arsa. Se aduce pistonul respectiv pe cursa de comprimare (ambele supape inchise). Cu o reductie adecvata care sa nu permita scapari, se baga aer comprimat pe gaura bujiei. Daca se aude un fasait in gura carburatorului ai supapa de admisie arsa, daca se aude-n toba ai supapa de evacuare arsa.
Edit: QUOTE(BV07DEF @ 21 May 2007, 08:22) Pai tu vrei sa afli dac-o ai arsa sau daca-ti ramane deschisa? Arsa e cand e topita si nu mai are forma geometrica necesara unei bune etansari. Deschisa iti ramane cand nu ai joc intre coada supapei si culbutor, cel mai simplu lucru de verificat. Dar supapa arsa ≠supapa care nu inchide ! This post has been edited by Muttley: 21 May 2007, 09:15 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
BV07DEF |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 18 July 06 ![]() |
am consum mare si cineva imi spunea ca nu inchide o supapa sau mai multe.nu stiu
dar ar mai merge daca ar fii arsa? sau daca ramane deschisa? ca mie imi merge la relantiu f frumos nu tremura si nici nu da in nas cand merg |
--------------------
DACIA
1300
1977 LUX
- BVO7Dxx nu am frana ori ce as face,am schimbat absolut tot,stie cineva ce este de facut
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Vezi mai intai cuiul pontor.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Daca motorul merge corect (nu trepideaza, are putere) nu e de la supapa arsa consumul. Trebuia sa fi continuat in topicul unde ti s-a sugerat acest lucru, nu sa faci unul nou, pt ca nu exista "istoricul" problemei...
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:57 |