cum sa nu mai fim mahmuri, dupa o betie
![]() ![]() ![]() |
cum sa nu mai fim mahmuri, dupa o betie
Ciombe |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Ciombe @ 11 Sep 2006, 13:12) Tuica fiarta nu se bea inainte de culcare. Nu ai aplicat corect tratamentul. Se bea tuica fiarta pana te apuca somnul, apoi dupa ce te trezesti se continua cu tuica fiarta pana te ia din nou somnul. Tratamentul soc presupune vreo 4 - 5 astfel de cicluri in 24 de ore. Si neaparat piper negru in tuica. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Apa plata, in cantitati industriale, inainte de culcare...De cand fac asta, adica de vre-o 4 ani, nu am mai cunoscut starea de mahmureala.O cafea dimineata sau mai bine zis dupa-amiaza (in general mi se intampla sa ma afum sambata-noaptea) si sunt ok.
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.285 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Sambata noaptea am baut inainte sa vin acasa o sticla de apa Borsec , degeaba , am ajuns acasa :!: , am postat ceva pe DC , am adormit blana ... M-am trezit la 11 am mai baut o sticla cu apa si m-am culcat la loc . M-am trezit pe la 3
![]() ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(altisone @ 11 Sep 2006, 13:31) Apa plata, in cantitati industriale, inainte de culcare...De cand fac asta, adica de vre-o 4 ani, nu am mai cunoscut starea de mahmureala.O cafea dimineata sau mai bine zis dupa-amiaza (in general mi se intampla sa ma afum sambata-noaptea) si sunt ok. Cum reusesti omule sa te "afumi" cu apa plata si cafea? Sau te pomenesti ca sambata noaptea faci abuz si treci pe apa carbogazoasa... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
costeniuc |
![]()
|
![]() handi-man Group: Members Posts: 55 Joined: 26 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca sunteti tari
![]() In primul rand, eu nu amestec bauturile In al doilea rand, fiecare dintre noi ar trebui sa-si cunoasca limita (limita pe care ajungi sa o cunosti dupa ceva ani de "experienta" in domeniu ![]() Foarte corect aspectul cu apa minerala carbonatata bauta inainte de culcare (cu cat mai multa cu atat mai bine), la mine mai are efect si ceva zeama de varza (cu cat mai sarata cu atat mai bine, sarea absorbind o parte din lichide, implicit si alcool si ajutand in a bea o cantitate mai mare de apa minerala carbonatata), mai ales in cazul existentei unor senzatii vagi de greata (daca sunt mai mult decat senzatii deja e tardiv) Metodele cu pastilele nu le-as recomanda, majoritatea pastilelor avand contraindicatii in amestec cu alcoolul. Dimineata neaparat dus si toaleta de fiecare zi si din nou apa minerala carbonatata cat cuprinde. Am spus apa minerala carbonatata deoarece carbonul prezent in CO2 are si el anumite proprietati in a absorbi ceea ce trebuie pe acolo. Va urez succes. ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan Prestige 1.6 16v
2007
- B xx XXX Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate isi omoara toti elevii
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 11 Sep 2006, 13:48) Cum reusesti omule sa te "afumi" cu apa plata si cafea? Sau te pomenesti ca sambata noaptea faci abuz si treci pe apa carbogazoasa... Lol, topicul se refera la tratamente dupa betie...apa e tratamentul meu de dupa betie...presupun ca stiai asta deja, dar ai vrut sa fii amuzant ![]() Cand ma imbat, ajung acasa beat cui deja, si beau multa apa...E suficient de clar acum? ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
De obicei incerc sa nu sar calul, dar daca s-a intamplat, pentru mine cel mai bun remediu e somnul. Daca ma ia cu greata, solutia sigura e sa merg sa iau buda in brate si sa dau tot ce e rau afara din stomac. Nu mai beau nimic, nu mai mananc nimic, dorm pana cand se risipeste mahmureala. In nici un caz nu merg la serviciu dupa un asemenea incident; arat ca naiba dupa un eveniment de genul asta: cu cearcane mari, congestionat si taciturn. Mai bine o zi de concediu (preferabil medical).
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
1. Dupa fiecare pahar de bautura, un pahar de apa.
2. Nu se bea pe burta goala. De preferat alimente cu grasimi (zacusca, icre, sunculita, etc). 3. Cu cat mai colorata bautura, cu atat mai mari durerile de cap (chimistii stie ei de ce). Ma refer la bauturi colorate de la natura lor, nu de vanzator in cada. Deci de evitat bauturile inchise la culoare 4. Nu se amesteca sub nici o forma bauturile 5. Nu se reguleaza blonde (se evita orice fel de efort) ![]() |
-------------------- |
|
Littledevil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 26 November 05 ![]() |
Vreo 2-3 inghetate te trezesc nu numai din mahmureala, ci si din betia dinainte de mahmureala. Incercata si functionala (metoda) 100%.
Cel putin la mine. |
--------------------
Volkswagen
Passat 1.9 TDI
- B 77 MSC As fii fericit daca as avea noroc de bani, cum am de prosti!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
au dat rezultat metodele!!!!!!!!
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ciombe @ 11 Sep 2006, 13:12) ....ce inseamna la tine 2 beri?! ![]() nu am scame dimineata, nu dureri de cap, nu ulei sau alte tampenii (daca bagi ceva gras, e vb de ce proceseaza pateul 1'st....alcoolu'....dupa aia te miri de ce ai trigliceridele mari ![]() cred doar a manca "inainte" de a bea e o chestie buna si de tinut minte... dresu' de a doua zi: BERE!!! are tot ce ati enuntat mai sus: apa multa, carbogazoasa, saruri, vitamine, si un pic de alcool ![]() de dat la rate nu am mai det de multi ani....de la beutura.. cred ca fiecare trebuie sa bea cat sa se simta bine....sa nu-si depaseasca limitele....iar a doua zi sa fie fresh' fara "aditionale" ![]() PS: daca ai baut o bere, lasa caruta si ia taxicu'! Ai mari sanse sa o gasesti a doua zi ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.285 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Am dat azi-noapte cu alimentare dubla alcool+apa si azi m-am trezit de la 10 si nu sufar de mahmureala .
Radea baietii de mine ca mai am si apa in pahar , dar azi rad eu ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
QUOTE(radian @ 11 Sep 2006, 13:28) Tuica fiarta nu se bea inainte de culcare. Nu ai aplicat corect tratamentul. Se bea tuica fiarta pana te apuca somnul, apoi dupa ce te trezesti se continua cu tuica fiarta pana te ia din nou somnul. Tratamentul soc presupune vreo 4 - 5 astfel de cicluri in 24 de ore. Si neaparat piper negru in tuica. Metoda corecta de tratament in asemenea cazuri e urmatoarea: -se fierbe o cantitate apreciabila de tuica (si mai apreciabila de vin) si se are grija ca pe tot parcursul tratamentului sa aiba temperatura corespunzatoare -se baga picioarele intr-un lighean cu apa rece -se bea tuica fiarta (vinl, dupa caz) pina ... se incalzeste apa din lighean. |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
Vlad |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 June 03 From: Iasi ![]() |
Metoda mea(de fapt a profului de farmacologie din facultate): o aspirina sau doua(depinde de greutate si de cantitatea de alcool) administrate cel mai bine inaintea consumului bauturii si de preferinta nu pe stomacul gol.
Metoda este contraindicata celor cu probleme gastrice(gastrita, ulcer). In caz ca nu ati fost prevazatori si ati uitat "pastila", se mai poate remedia ceva si a doua zi si chiar are efect. Eu am incercat si a mers super. |
--------------------
opel, toyota
Astra H, Corolla
Enjoy-plus-2007, SOL 2006
|
|
catu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 10 August 06 From: Iasi ![]() |
pe langa metodele susmentionate de "reparare" cred ca ar fi interesant de stiut si cat timp persista alcoolul ( pe sortimente) in organism .. fiind un forum auto
![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.4 mpi
2006 bluemarine
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Aseara....sambata 23-24 septembrie....ziua unui prieten foarte bun....bautura multa....combinata.....nu am avut nici pe drq....la 2 pahare de vin 2 de prigat de piersici....si am incercat sa le echilibrez asa....si a fost ceva bautura la 10 insi
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
radian |
![]()
|
Bingo! Evident, intodeauna, ultimul pahar este cel care iti pune capac...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(catu @ 24 Sep 2006, 09:13) pe langa metodele susmentionate de "reparare" cred ca ar fi interesant de stiut si cat timp persista alcoolul ( pe sortimente) in organism .. fiind un forum auto ![]() Depinde de foarte, foarte multi factori. Nu se poate da o estimare cat de cat precisa. In orice caz, povestea aia cu "bei o bere si dupa o ora poti sa conduci" e falsa. Verificat cu alcoolscopul. |
-------------------- |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
hehe, pai din cite stiu eu berula persista cel mai mult (ma rog, alcoolul din berula)
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Incercati 2 pastile efervescente de ALKA-SELTZER ....face minuni...indiferent de cat sau de calitatea alcoolului ingurgitat!
SPOR! This post has been edited by cristyyy2003: 15 Oct 2006, 14:08 |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
costinasd. |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 2 June 06 ![]() |
Metoda verificata pe mai multe persoane: inainte de culcare, 1-2 aspirine + paracetamol (nu e musai si paracetamol). Efectul e garantat. Dimineata capu' nu mai e greu si nu mai sunt ameteli...De ce: pai aspirina e vasodilatator, pana acum nu am avut nici un fel de reactii adverse.
![]() |
--------------------
dacia
1300
1980
- cs 05 ***
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
si un up la topicu asta...
![]() unde dracu sa gasesc eu pastile efervescente acu...o dau pe apa minerala ca azi tre sa plec la drum ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
Fasconal=Aspirina....
Paracetamol.....2 pastile-s cam mult...1 e de ajuns, mai ales dupa alcool cel mai usor, cum s-a mai zis, lasati bautura, avand in vedere ca aveti si permis si masini ![]() eu n-am inca, dar nici nu beau/fumez ![]() |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
radian |
![]()
|
N-ai permis, nu bei, nu fumezi... Sa stii ca si internetul dauneaza grav sanatatii...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Poate compenseaza... Suma viciilor e constanta
![]() This post has been edited by xcss: 14 Oct 2007, 08:13 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(cristitranca @ 14 Oct 2007, 07:49) Fasconal=Aspirina.... Paracetamol.....2 pastile-s cam mult...1 e de ajuns, mai ales dupa alcool cel mai usor, cum s-a mai zis, lasati bautura, avand in vedere ca aveti si permis si masini ![]() eu n-am inca, dar nici nu beau/fumez ![]() ...si toate te atrag si-n curand o sa doresti..cum ziceau baietii aia de la bug ![]() am baut un bidon de borsec la 1.5l si parca m-am mai hidratat ![]() si ......" de ce sa bei si sa conduci..?..cand poti sa fumezi si sa zbori.." ![]() ps: ...si castravetii murati mi-au alungat starile de ameteala ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Eu deobicei bag in mine cantitati industriale de apa militara.Nu de putine ori in ultimul timp am ajuns acasa trotilat la greu
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:49 |