curatare circuit racire, solutie 2+2 , pro sau contra
![]() ![]() ![]() |
curatare circuit racire, solutie 2+2 , pro sau contra
Spremusik |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 23 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Confort
- BC-17-KRI In momentul asta eu gandesc.......
|
|||
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
n-are rost , oricum nu poti scoate tpt lichidu de racire
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
Spremusik |
![]()
|
deja am facut treaba si am schimbat radiatorul , termostatul si lichidul de racire dar mi-a aparut alta problema........ undeva in partea stanga a motorului ,pe unde e cureaua de distributie, am observat niste scurgeri de antigel
ce poate sa fie? |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Confort
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Probabil de la pompa de apa..Cati km are masina, cand ai schimbat ultima data distributia ?
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Spremusik |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Confort
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Deci distributia e schimbata de curand, posibil sa fie de acolo, si probabil curge pe la pompa de apa...A scazut nivelul antigelul in vasul de expansiune ?
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Soluția aia minune a destupat niște pori, probabil în garnitura de la pompa de apă.
Când am folosit și eu așa ceva, începuse să curgă pe la calorifer. Concluzia: soluțiile de acel tip fac mai mult rău decât bine. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Spremusik |
![]()
|
QUOTE(SYL @ 9 Mar 2008, 18:18) Deci distributia e schimbata de curand, posibil sa fie de acolo, si probabil curge pe la pompa de apa...A scazut nivelul antigelul in vasul de expansiune ? a scazut putin dar nu exagerat, am presupus ca asa trebuie sa faca pana se aeriseste bine circuitul daca e de la pompa de apa ce trebuie facut? se poate face in spatele blocului, pot sa fac si eu? |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Confort
|
|
SYL |
![]()
|
Aerisirea se face cam in 100 km, tu ziceai ca ai deja 1000 km...
Cu pompa de apa nu prea se poate rezolva in spatele blocului, deoarece implica sa umbli si la distributie, mai exact daca schimbi popmpa de apa, obligatoriu se schimba si distributia... Oricum, ca idee, ar fi bine sa mergi in service sa vada pb si cei e acolo...Dar tu nu ai garantie la distributie, manopera, ca doar ai schimbat-o de curand ? |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Spremusik |
![]()
|
multumesc pentru sfaturi...
pana la urma , ma duc in service |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Confort
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Eu sincer nu stiu de ce te-ai apucat sa bagi solutie de curatire in sistemul de racire...caci cu siguranta la orice SN face rau. La mine cu siguranta aceasta solutie va face sa curga din nou caloriferul si sa curga apa de la racordul unde se afla si termostatul. Noroc cu Stop Leak!
Intelegeam daca iti incalzea...dar asa de show sa bagi solutie din aia nu-si are rostul...mai degraba sunt bune prafurile care astupa porii!!! |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:08 |