demontare Consola centrala
![]() ![]() ![]() |
demontare Consola centrala
sky79ct |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|||
maryus73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 24 May 08 From: Constanta ![]() |
Clipsurile le gasesti la Magazinul Piese Auto Dacia....de langa Casa de Cultura eu de acolo am cumparat ptr usa.
Daca esti din Constanta.... This post has been edited by maryus73: 9 Sep 2009, 10:23 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
sky79ct |
![]()
|
Pai alea de la consola difera...
Aveau si modelul asta? |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
maryus73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 24 May 08 From: Constanta ![]() |
S-ar putea sa gasesti .....acolo gasesti aproape orice piesa de Dacie. Daca au avut clipsuri ptr usa poate gasesti si ptr consola.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Clipsurile alea se rup doar daca nu stii sa le scoti.
Iei ceva subtire si apesi pe centrul lor. O sa cada doua tamburuse pe care le recuperezi dupa ce scoti consola. La montaj, bagi tamburusele in clipsuri si acestea se vor "umfla". Studiaza-le mai bine si o sa-ti dai seama de sistem. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
sky79ct |
![]()
|
Merci
M-am bagat eu pe dedesubt sa nu am vazut chiar tot... Pe acolo o sa pot vedea clapa de la reirculare? Cred ca aia zdrangane... This post has been edited by sky79ct: 9 Sep 2009, 14:35 |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
velceani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 953 Joined: 29 May 09 From: C de Arges ![]() |
Salutare,
am si eu aceeasi intrebare cu bordul, vreau sa-l demontez si nu stiu cum. Am nevoie de detalii si poze. Multumesc, ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 2
Sl plus 1.2 16v 2016
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
@velceani: tu ce vrei sa demontezi? Mai sus se vorbeste de consola centrala (cea dintre sofer si pasager, pe ea sta mansonul de la schimbator, scrumiera si butoanele de la geamuri. Daca vrei sa demontezi bordul, are doua parti: partea superioara si partea inferioara.
Pentru cea superioara: - demontezi cochiliile volanului (3 suruburi Torx 20, parca); - demontezi cele doua suruburi de sub ceasuri, apar dupa ce dai jos cochilia sperioara; - demontezi doua suruburi laterale, le vezi daca deschizi usile; - scoti casetofonul din locasul lui, si desfaci mufa de la butonul de inchidere centralizata - scoti aeratoarele laterale (nu-i neaparat necesar, dar e mult mai usor la montat, trebuie sa intre in niste locasuri); - cu usile deschise la maxim, tragi de bord inspre tine sa iasa din ghidajele care il fixeaza de bordul inferior, apoi il scoti prin usa dreapta (pe stanga te incurca volanul). Pentru partea de jos a bordului, trebuie sa demontezi si volanul; surubul lui este fixat cu Loctite, si in manual recomanda inlocuirea surubului dupa fiecare demontare. - desfaci toate mufele (avarie, dezaburire, bricheta) demontezi reglajul faruri, panoul de climatizare; - demontezi aeratoarele centrale; -demontezi suruburile care o fixeaza (doua in capete, sub capace, doua deasupra in capete, unul jos pe mijloc in gaura de la climatizare). Cam asta ar fi (daca nu e destul deja). Pentru bordul superior, 15 minute montat-demontat daca ai mai facut-o, cel inferior cam 1/2 ora. Daca le demontezi prima data, o sa vezi ca se dubleaza timpul (nu intra bine inapoi casetofonul, nu se aseaza plansa superioara cum trebuie, etc). Poze nu cred ca o sa gasesti, nu demonteaza nimeni bordul doar pentru poze ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
velceani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 953 Joined: 29 May 09 From: C de Arges ![]() |
Multumesc mult Bogdan, pentru explicatii.
Am sa fac treaba asta intr-o zi cand voi avea timp. Daca am probleme am sa revin cu intrebari. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 2
Sl plus 1.2 16v 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:22 |