etansare clima, scurgeri de ulei pe la conductele de clima
![]() ![]() ![]() |
etansare clima, scurgeri de ulei pe la conductele de clima
serry |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 8 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- XX-XX-XXX
|
|||
cosmin_h82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 21 October 07 From: Arad ![]() |
Nu cred sa fie vb de vreo fisura pt ca ai fi pierdut o mare parte din freon (sau chiar tot). Mai bine mergi la o verificare. Am fost la verificat cu clima si m-a costat 75 lei cu 150 ml ulei+200 ml freon (manopera inclusa).
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS+ (cu clima)
- AR 19 ***
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Si eu am petele alea, si cand am verificat-o la 5 ani nu a trebuit completat deloc, si merge bine.
Nu stiu de unde sunt, au facut si test din acela cu vidare si nu a pierdut presiune - din cate am vorbit cu ei asa am inteles ca se testeaza instalatia. Nu stiu de unde este uleiul acela, poate pierde chiar un pic.. La mine mai pierde ulei de la servo tot asa cate un pic, si nici acolo nu este vizibil pe nivel, nici dupa 3 ani, desi este murdar de ulei in zona. This post has been edited by testike: 7 Apr 2011, 13:04 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Si a mea pierde pe acolo, am vazut in toamna dar inca nu m-am apucat de el. Ca idee, eu cred ca s-au dus oring-urile de etansare a conductelor si trebuiesc schimbate. Mi-am cumparat setul complet de garnituri si urmeaza sa le schimb pe toate.
O sa va tin la curent cu operatiunea. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Azi am facut operatiunea de schimbat garnituri la AC. Am fost de dimineata, am scos agentul si uleiul si am inceput sa desfac tevile de la AC. La service-ul unde am fost o gramada de pareri - dom'le, sunt tevile fisurate, este valva blocata si altele. Le-am zis sa scoata ei freonul ca eu incerc intai cu garniturile.
Garniturile se schimba relativ usor, numai ca trebuie umblat cu grija si fara instrumente metalice pentru ca tevile sunt dintr-un aluminiu foarte moale si se zgarie usor. Mai greu a fost in fata, la filtru si radiator pentru ca a trebuit sa dau bara jos. Dupa ce le-am facut pe toate m-am intors la service, am facut testele de presiune si am tras o umplere la 750 de grame (in instalatie mai aveam 280). Testele de scurgere le-a trecut, ramane de vazut daca pe viitor mai curge. Deci cei cu problema asta procurati-va kitul de garnituri OE (costa vreo 50 de lei) si la urmatoarea revizie a AC-ului schimbati-le. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
YRX ai vre-un cod pt set?
|
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
YRX |
![]()
|
7701208363 - setul de garnituri
509404 - Filtrul deshidrator Valeo |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
ursachemihai |
![]()
|
dasda Group: Members Posts: 245 Joined: 23 September 07 From: aici ![]() |
acest tip de garnitura ....tot de pe conducta de la intrare in compresor...unde il gasesc?
in acel set pe care l-am comandat sunt 6 o-ringuri rotunde. Attached thumbnail(s) Picture_001.jpg ( Size: 1.15mb ) Number of downloads: 889 Picture_002.jpg ( Size: 1.19mb ) Number of downloads: 916 Picture_003.jpg ( Size: 1.08mb ) Number of downloads: 885 |
--------------------
Logan
berlina
2008
- bb33ddd
|
|
YRX |
![]()
|
Da, aia nu este in kit. Cauta la cei care au piese pentru compresor, s-ar putea sa faca parte din kitul de compresor.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 18:39 |