filtre, consumabile, placute, mai bune si mai ieftine
![]() ![]() ![]() |
filtre, consumabile, placute, mai bune si mai ieftine
rmg |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 5 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI break
2002 Initiale Ex: Renault Laguna 2002, 1.9dci Dynamique
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu! |
|||
darius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 396 Joined: 18 March 05 From: arad ![]() |
Ai dat 5 ron aiurea,nu trebuie pilit nimic se potrivesc perfect asa,sunt la al treilea set de ferodo si nu am pilit nimic niciodata.
|
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|
rmg |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 5 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu daca am dat banii degeaba. M-am luat dupa indrumarile de aici ca trebuie pilite 2 din placutele respective si ca sa nu stau cu mufarinele alea la service sa le explic le-am pilit pe toate. Si asa se uitau aia crucish ca am alte placute decat alea de la Dacia.
Ma bazez pe sfaturile celor de aici si le iau de bune. Eu nu prea am mers cu Solenza, e a lui nevasta-mea dar m-am ocupat de acum de ea cu service-ul la 20k km. Si oricum 50mii nu-s un capat de tara. Sunt boier, imi place sa arunc cu banii! ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI break
2002 Initiale Ex: Renault Laguna 2002, 1.9dci Dynamique
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu! |
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Se poate si fara sa pilesti pintenii insa te chinui mult la montaj. E mai bine ca i-ai dat jos. Abia asteptau mecanicii sa zica ca nu sunt bune....
Ca sa le pui cu tot cu pinten trebuie sa impingi pistonul pana la capat si sa reusesti sa il treci peste acest pinten. De aia e mai simplu sa il pilesti. Oricum, bine ca ai rezolvat. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
darius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 396 Joined: 18 March 05 From: arad ![]() |
Asa o fi,nu te contrazic si nici 5 ron nu sunt o avere insa daca mecanicul meu a zis ca nu trebuie pilit nimic de ce sa o fac.
|
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|
alexR |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 24 October 04 ![]() |
Salutare,
Schimbat placutele originale cu placute "de origine" TEXTAR la 20.000km Acum am ~34.000km si abia astept sa scap de porcariile astea de placute. Nu-mi plac pt ca sunt dure (cred ca au distrus destul din discuri) si nu au aceeasi frecare ca cele din fabrica (care nu stiu ce marca erau). Acum caut placute care chiar daca se uzeaza mai repede sa fie de calitate... nu mai vreau sa vad placute dure. Oricum dupa ce m-am ars de bani la ultima revizie de la IPSO m-am hotarat sa-mi schimb singur consumabilele si ma spal pe maini de garantia extinsa Dacia. Acum sper sa nu constat ca trebuie sa-mi schimb si discurile ... |
--------------------
Dacia
Logan
2010 dci
- AG ?????
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai uite ca de aia e buna garantia extinsa DACIA - iti schimbi discurile pe garantie. Asa ca pune tot placute de origine si schimbi si discurile !
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Overclocker |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 23 July 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Modelul TAR114(Target) s-a schimbat in FSL114(SL), zilele trecute le-am schimbat si eu, costa 30 RON si se monteaza mai usor daca e polizat pintenul de pe spatele placutei. Mai este si modelul Premier de la FERODO dar pretul este in jur de 105 RON.
|
--------------------
Dacia
Solenza Europa
2004 1.4MPI
- CJ-08-ZYP Anything can be overclocked...
|
|
mubongo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 18 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu unde a-ti gasit voi Ferodo la 30 de lei, ca eu am umblat dupa ele de mi-ai iesit ochii. Primeam raspunsuri de genul: nu se mai fabrica...faceti comanda si le vedeti peste o luna...Pana la urma am gasit pa Pantelimon, aproape de spital, 50 ron. Am mai luat filtru ulei pe a carui cutie scria Renault- 12,5 lei, filtru aer plonez intr-o cutie rosie 18 lei, ulei Elf Competition ST 10W40-21 lei litrul...
Bafta la cumparaturi! |
--------------------
Renault
Laguna 1.9
2002
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
la orice magazin MANN gasesti placute Ferodo , cu indicativul Tar114, sau cum se numeste acum. Cei din magazin nu stiu ca se potrivesc la solenza, daca asta ceri.
Un magazin mann e cel din intersectia dintre Calea Plevnei si Mircea Vulcanescu |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
mubongo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 18 July 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(david79 @ 10 Apr 2007, 20:37) la orice magazin MANN gasesti placute Ferodo , cu indicativul Tar114, sau cum se numeste acum. Cei din magazin nu stiu ca se potrivesc la solenza, daca asta ceri. Un magazin mann e cel din intersectia dintre Calea Plevnei si Mircea Vulcanescu Am fost si acolo...nu aveau...si au zis ca nu se mai fabrica |
--------------------
Renault
Laguna 1.9
2002
|
|
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
Salutare!
Pentru cine e interesat: azi am fost la magazinul de pe Plevnei si am luat placute Ferodo FSL 114 la 25 RON . |
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
salutare..
m-ar interesa niste discuri de frana pentru solenza mea.. va rog sa imi recomandati ceva BUN.. eventual si magazinul de unde le pot cumpara cu stima, cristi |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
Vlad21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 29 October 07 ![]() |
Salutare baieti sunt nou pe aici si as vrea sa va intreb ce filtru de aer imi recomandati ,ce filtru de ulei si ce placute?Am o Solenza 1.4 MPI din 2004.A si vreau sa va mai intreb ceva solenza fara aer conditionat are filtru de polen?
Va salut si astept rasp |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4 M.P.I
2004
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Filtrul de aer merge si ala de Polonia sau de Buzau (dar schimbat la 10.000km maxim). Cel de origine (in cutie renault) e 35RON.
Filtrul de ulei e bun ala de origine (in cutie galbena Renault). Filtru de polen nu cred ca are aeroterma de la SLZ fara A/C. Placutele de frana sunt bune cele de origine (80RON). |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Vlad21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 29 October 07 ![]() |
mersi omule mai vb
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4 M.P.I
2004
|
|
Overclocker |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 23 July 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pt cei interesati de placute Ferodo in Cluj, se gasesc la magazinul de pe coltul dinspre centru, langa sensul giratoriu din marasti, pe strada fabricii. Se face comanda si le aduc in cateva ore. Pretul era ultima data ~30 RON, si codul FSL 114
|
--------------------
Dacia
Solenza Europa
2004 1.4MPI
- CJ-08-ZYP Anything can be overclocked...
|
|
chriss80 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 March 07 ![]() |
Spuneti-mi si mie in Galati unde as putea gasi celebrele placute de frana ferodo tar114(fsl114)... peste tot mi se spune ca au varianta aceea premium dar e pe la 100ron. eu vroiam cealalta varianta,mai economica... Multumesc
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 / Rapsodie
- GL
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 29 Oct 2007, 14:44) Filtrul de aer merge si ala de Polonia sau de Buzau (dar schimbat la 10.000km maxim). Cel de origine (in cutie renault) e 35RON. Filtrul de ulei e bun ala de origine (in cutie galbena Renault). Filtru de polen nu cred ca are aeroterma de la SLZ fara A/C. Placutele de frana sunt bune cele de origine (80RON). - filtrul de aer Puroflux ( polonia )- mare grioja la cod ca sunt unele mai pun inalte cu vre-un cm ! - filtrul de ulei e bun cel de Renaul , dar sa fie negru , cu MANN pe el si nu albastru !!! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
salut
mai stie cineva unde sunt magazine MANN prin bucuresti trebuie sa iau ptr solenza consumabilele si sa intreb echivalentele si pentru corolla si magazinul de pe vulcanescu s-a facut intre timp farmacie. sau unde s-a mutat ??? This post has been edited by david79: 17 Dec 2008, 15:36 |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
razvancaine |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 25 March 08 From: bucuresti ![]() |
salut. sunt cateva magazine MANN in vitan care achizitioneaza filtrele de la autototal, unicul importator.astazi am cumparat filtru aer C2672/1 la 38 ron. este facut in cehia.
This post has been edited by razvancaine: 3 Feb 2009, 20:16 |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
neny_gty |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 134 Joined: 27 October 08 ![]() |
in vitan, adica in targ?
|
--------------------
dacia
solenza
2005 / europa+
|
|
sky79ct |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
in Constanta a gasit cineva?
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Eu am luat filtru de aer filtron la 18 RON.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
razvancaine |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 25 March 08 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
ioniulia |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 February 09 ![]() |
sal.am solenya de 4 ani si acum mi-am facut si eu intrarea aici.am 59 000 km reali si nu am schumbat sabotii.i-am verificat anul trecut si erau la jumate
mai astept |
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
Salutare,
Ridic din nou la fileu problema capetelor de bare: chiar nu gasim altele mai bune ( de la alte masini straine) ca cele romanesti care ne tin juma' de an ? M-am saturat sa le schimb asa des, iar ce e mai enervat e ca trebuie sa ajung in service pentru ele. |
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
cristy2008 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 19 March 08 From: CALARASI ![]() |
de ce neaparat in service, eu am schimbat unul pe stanga si nu am fost in service si nu are nimic. daca mecanicul este meserias nu este problema.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
Fancyman |
![]()
|
Pai daca e sa apelez la un mecanic mai bine ma duc la service..
Problema cea mare e calitatea bucselor ! Deci, unde gasim ceva asemanator de import ? |
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:55 |