filtre, consumabile, placute, mai bune si mai ieftine
![]() ![]() ![]() |
filtre, consumabile, placute, mai bune si mai ieftine
marcel.dantis |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 12 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003 CLIMA
|
|||
cristy2008 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 19 March 08 From: CALARASI ![]() |
ridici capota si desfaci grila de la aeroterma, acolo unde este si motorasul de la stergatoare. La aeroterma este un capac, care se inchide cu un surub, desfaci surubul ridici capacul scoti filtru vechi si il bagi pe cel nou. ca sa intre trebuie indoit un pic, isi revine la loc dupa ce il introduci in locasul lui. apoi pui capacul. cam asta e tot.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
uite aici niste poze facute de mine ...poate te ajuta cu ceva
Attached thumbnail(s) DSC00776.JPG ( Size: 44.28k ) Number of downloads: 1531 DSC00777.JPG ( Size: 129.24k ) Number of downloads: 1658 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
ionutiulia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 19 August 09 ![]() |
modelul europa are locas pt filtru de polen sau particule? acolo unde arati tu in poze??
|
--------------------
solenza
europa
2004
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Doar daca are AC.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
ionutiulia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 19 August 09 ![]() |
cristio. nu are AC. este varianta cea mai cheala .am vazut pe aici niste chestii si nu sunt lamurit.ghinionul meu e ca tocmai a nins afara si nu ma pot duce sa ma uit dar saptamana asta ma lamuresc eu. MULTUMESC oricum.
|
--------------------
solenza
europa
2004
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Daca nu are AC, aeroterma este diferita si nu are locas pentru filtru de habitaclu.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
am si eu o problema mititica , am desfacut filtru de polen sa'l curat, evident era Negru ... dar numai stiu sa'l pun era o parte plina de par... frunze si alte chestii urate si o parte care era doar negricioasa dar nu avea impuritati ( partea acea mai curata tre sa fie in stanga sau in dreapta cum te uiti in locasul lui ? )
trebuie sa mai umlbu odata ca am frunze inauntru iar mana mea nu incape , poate prietena ma va ajuta si ea cu ceva ![]() Attached thumbnail(s) fpolen.jpg ( Size: 181.71k ) Number of downloads: 1383 fpolen__1_.jpg ( Size: 269.72k ) Number of downloads: 1368 |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
mama ce ai pe filtru...nu l-ai schimbat niciodata?...nu conteaza cum intra acolo...pe margine trebuie sa il turtesti un pic si sa il virii acolo
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Mai bine il schimbi....
![]() E vreo 20 de lei unu. This post has been edited by Iulikk: 17 Apr 2010, 20:25 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
QUOTE(ramsen @ 17 Apr 2010, 19:57) mama ce ai pe filtru...nu l-ai schimbat niciodata?...nu conteaza cum intra acolo...pe margine trebuie sa il turtesti un pic si sa il virii acolo cum sa nu conteze?fiecare filtru nou are sageti pe el care indica cum tre sa l pui.el trebuie sa l puna cu partea murdara spre stanga ,daca nu vrea sa se trezeazca cu parul si altele in habitaclu |
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
ramsen |
![]()
|
ma rog,conteaza...chiar el spune ce parte sa fie turtita ca sa poata fi bagat la loc...eu dupa aia m-am orientat cind l-am bagat la locul lui
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(shake @ 17 Apr 2010, 18:20) am si eu o problema mititica , am desfacut filtru de polen sa'l curat, evident era Negru ... dar numai stiu sa'l pun era o parte plina de par... frunze si alte chestii urate si o parte care era doar negricioasa dar nu avea impuritati ( partea acea mai curata tre sa fie in stanga sau in dreapta cum te uiti in locasul lui ? ) 1. NICI un filtru NU se curata , ci se schimba ! filtru aer motor = 35 ron filtru habitaclu = 25 ron filtru ulei = 15 ron filtru benzina = nu se schimba pt ca se afla in pompa de benzina , in rezervor ! CAUTA tutorialele de inlocuire filtru polen !!! Nu trebuei sa ai mana mica , exista anumite tehnici ! Vezi ca unii si-au pus panza de tantari in acea zona a plasticului negru , astfel incat sa NU mai intre frunze si alte mizerii ! Deci CAUTA !!! Placute frana Fermit = 45 ron - targ Vitan ; Set saboti ( complet ) - de origine 150 - 200 ron / de srl - 120 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Deoarece nu pot edita postul trecut :
- vedeti ca filtrele de ulei trebuie sa aiba un feld e supapa , care este formata dintr-un arc , care functioneaza in functie de temperatura . Si la MANN si la Renault se vad clar acele supape , la celelalte nu se stie daca sunt sau nu . - ca pret filtru de ulei MANN , negru , in cutie de MANN , il gasiti in Vitan cu 15 ron ; - filtrul de habitaclu Romcarbon - se gaseste cu 15 ron in Cora ; - filtrul de aer ( care mai are ) il gasiti prin Auchan si Cora , dar la pachet pentru Logan . Filtrul de habitaclu de Logan NU se potriveste la SLZ ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
De fapt,nici filtrul de aer de Solenza nu se potriveste pe Solenza.
![]() Ieri cand i-am schimbat uleiul,filtrele,am gasit filtrul de aer (nu original,15 lei buc) mai lat cu min 5 mm,asa ca nu puteam inchide capacul filtrului la loc nicicum.Am luat la polizor cu piatra fina ambele margini ale filtrului si asa am reusit sa pun capacul la loc.Pana acum nu am mai intalnit problema asta. ![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Am patit-o si eu cu un filtru RomCarbon.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Eu am patit-o cu un romcarbon de benzina. Dupa 1 an jumate s-a fisurat la sudura de plastic de pe centru. Imi mirosea groaznic a benzina. Cand ma uit sub masina, toata puntea spate plina de benzina. In consecinta am luat un filtru original bosch, sa stau linistit.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Tu esti norocos ca-l poti schimba , noi nu putem sa schimbam filtrul de benzina .
Eu am patit doar o data cu un filtru de aer italienesc si de atunci mi s-a luat de filtre "compatibile", era intr-adevar mai inalt decat cel original . A fost idiot vanzatorul ca a gresit codul . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Pai la solenza unde este localizat filtrul de benzina?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Iulikk |
![]()
|
In pompa de NOS. Are acolo o "sita" super fina.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Maskatu |
![]()
|
Pai mizeria dinaia de sita are si super nova. Ala nu prea se poate numi filtru, ci doar o sita care tine cat de cat impuritatile in rezervor. In orice caz se poate monta un filtru de benzina pe furtunul de tur, cum aveau daciile vechi.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ovidiu87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 18 March 08 From: Resita ![]() |
Intrebarea e cum se poate monta?pentru ca , conductele de benzina nu sunt din cauciuc sau metal , ci plasticu ala negru... Cred ca ar fi cel mai indicat sa procuram o conducta de TUR de la supernova...Astept si eu idei cum putem pune filtru de benzina suplimentar pe solenza.
|
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
- Numar de Caras "In aceasta lume nimic nu este sigur in afara de moarte si taxe"
|
|
Ming |
![]() ![]()
|
![]() Membru Irlandez Group: Members Posts: 445 Joined: 2 July 10 From: Alba Iulia ![]() |
Salut, asi avea si eu o intrebare legat de filtrul de motorina la solenza 1.9D
Am vazut pe "cupa" in care e montat filtrul, o mufa cu 2 pini. Mufa aceea ma gandesc ca e de la un senzor. Poate sa-mi zica cineva si mie ce senzor e acela? Va multumesc. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
- B-40-FJB I'd rather lose by a mile because I built my own car, then win by a inch because someone built it for me.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Salut,
Pina la urma de care mama naibii pompa are Solenza ? asa: http://www.autodom.ro/images/piese/dacia-l...bl-as-500px.jpg sau asa: http://images4.okr.ro/auctions.v3/700_700/...681-700_700.jpg |
--------------------
...
...
...
|
|
tedinokia |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 27 February 12 ![]() |
CAUT APARATORI NOROI PENTRU FATA ORIGINALE DE DACIA SUPERNOVA , CINE ARE?
|
--------------------
dacia
solenza
2004
- -
|
|
aikon0326 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 15 March 13 ![]() |
Salut,imi puteti spune unde pot gasi racordul de la gura de umplere de Solenza,cel care este acum este crapat si se prelinge benzina(are cam 10 cm lungime si face trecerea de la gura de umplere la rezervor,si eventual un pret.Multumesc anticipat.
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4
2003 Clima
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut, stie cineva un cod pentru filtrul de polen de la aeroterma? Se potriveste asta(Valeo): http://www.epiesa.ro/filtru-aer-habitaclu-...cod-1189536.htm sau asta(facut de Mann) http://www.epiesa.ro/filtru-aer-habitaclu-...63/cod-1047156/ ? Sunt de clio 2, din cate stiu au aeroterma la fel. Dintre cele doua, pe care il recomandati? Ms
This post has been edited by anecula_08: 16 Feb 2014, 10:35 |
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
neacsugabrie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 4 September 11 ![]() |
QUOTE(anecula_08 @ 16 Feb 2014, 10:32) Salut, stie cineva un cod pentru filtrul de polen de la aeroterma? Se potriveste asta(Valeo): http://www.epiesa.ro/filtru-aer-habitaclu-...cod-1189536.htm sau asta(facut de Mann) http://www.epiesa.ro/filtru-aer-habitaclu-...63/cod-1047156/ ? Sunt de clio 2, din cate stiu au aeroterma la fel. Dintre cele doua, pe care il recomandati? Ms Merge oricare,dar sunt cam scumpe.Eu am luat Mahle cu 25 lei prin octombrie.Inaite de asta am avut Filtron la max 20 lei.Nu cred ca este foarte important producatorul pentru filtru de polen. This post has been edited by neacsugabrie: 16 Feb 2014, 13:44 |
--------------------
dacia
solenza
2003/scala Daca ai ambitie poti muta muntii din loc,
daca ai cap ii lasi acolo ca nu te deranjeaza. |
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
am inteles, merci
|
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:54 |