DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> furtun retur injectoare

blumurgg
post 2 Feb 2025, 19:14
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

Va salut domnilor! megane 3, 1.5dci, 110cp, 2012. Din toamna injectorul 2 a inceput sa rasufle. auzeam f clar cum facea fas-fas-fas...
recunosc, mi a fost lene sa ma ocup de problema asta. de vreo 2 saptamanai in baga gaze inauntru cand stau la semafor asa ca ieri m am apucat de lucrare.
Totul a decurs ok, demontat, curatat, montat numai ca atunci cand a trebuit sa reconectez furtunelul de retur, frate nu am reusit sa l fac sa faca acel clanc! ca a inchis cu siguranta. clema care prinde furtunelul in injector are o siguranta mica din sarma. incercand s o aranjez putin a iesit/sarit de acolo si dusa a fost!. mi am stors creierii cum sa fac si pana la urma am taiat si am pus un furtun de alimentare de la un scuter. la injector e ok dar unde intra in linia comuna supureaza. am pus un arici, apoi am strans cu o sarma... curge putin
va rog ajutati ma cu o sugestie (nu vreau sa iau o linie noua pt furtunasul ala mic)
o sugestie de cleme universale sau... un fel de furtun ( am vazut ca unele modele nu au nicio clema la injector)
daca cineva a schimbat furtunul de retur si ia ramas cel vechi, ma poate ajuta cineva..
va multumesc si astept sfatul si ajutorul vostru

Attached thumbnail(s)
retur.jpg ( Size: 503.94k ) Number of downloads: 30

--------------------
Renault megane 3 2012
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st May 2025 - 06:41
Forum Renault