garnitura chiuloasa arsa, care sunt mai bune
![]() ![]() ![]() |
garnitura chiuloasa arsa, care sunt mai bune
ionut L. |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 884 Joined: 7 February 05 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3_1.5 dci 110_2012
***Clio IV 0.9_ 2019 "Daca viata e o calatorie scurta, trebuie sa incercam sa o facem la clasa intai"
|
|||
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Faptul ca bolboroseste intradevar pare a fi garnitura de ghiuloasa ...dar ia vezi ... ai apa in ulei sau ulei in apa ... ca daca totusi nu pare sa te inchiga asa de rau motorul lucrul care este bun ... pierzi lichid pe undeva ...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
ionut L. |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 884 Joined: 7 February 05 From: Pitesti ![]() |
din fericire ulei in apa nu baga si nici invers, apa nu pierde, singurul inconvenient e ca nu prea mai am caldura si oscileaza temperatura, daca mai merg mult asa cu ea probabil o sa se arda mai rau si o sa bage si ulei in borcan sau apa in ulei. Ce garnitura buna sa iau? Am inteles ca sunt unele cu inelele de cupru (imi trebe de 1400)
|
--------------------
Renault
***Clio IV 0.9_ 2019 "Daca viata e o calatorie scurta, trebuie sa incercam sa o facem la clasa intai"
|
|
tabek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 23 June 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Poate trebuie doar aerisit circuitul. Ai incercat?
|
--------------------
Dacia/Peugeot
1310L/307
1996/2006
- MM05HVM
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Exact poate scapi doar cu o aerisire ... nu cred ca este garnitura dusa ... daca este dusa ... se fierbe motorul si bolboroseste si la relanti in borcan ...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
E posibil sa nu ai garnitura arsa...aeriseste bine circuitul de racire inainte de a schimba garnitura...
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ionut L. |
![]()
|
pai l-am aerisit, am desfacut surubul ala de sus l-am tinut pana nu au mai iesit bulburuci, l-am insurubat si tot asa facea, intradevar a bagat caldura ceva mai mult timp... dar la dacie nu se aeriseste singur? Am uitat sa va spun ca motorul l-am fiert putin prin aglomeratie, aveam 2 cartoane in fata, nu s-a aprins becul de la apa, dar l-am auzit bolborosind cand am oprit, am vazut ca acul urcase la penultima liniuta, nu ajunsese pe rosu... oare din cauza asta am problemele astea? am schimbat si termostatul, am zis ca poate o fi el de vina dar se pare ca nu
|
--------------------
Renault
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
poate ai termostatul blocat daca apa nu ai in ulei si ulei in apa nu ai
|
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
ionut L. |
![]()
|
am schimbat si termostatul, se mai gasesc garnituri de chiuloase in care sa am incredere, stie cineva?
|
--------------------
Renault
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
da cele de uzina care le cumperi la plastic si au abtipildul de la dacia pistesti
|
--------------------
.
.
. 929y
|
Paollo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 4 December 06 ![]() |
QUOTE(ionut L. @ 5 Feb 2007, 14:50) pai l-am aerisit, am desfacut surubul ala de sus l-am tinut pana nu au mai iesit bulburuci, l-am insurubat si tot asa facea, intradevar a bagat caldura ceva mai mult timp... dar la dacie nu se aeriseste singur? Am uitat sa va spun ca motorul l-am fiert putin prin aglomeratie, aveam 2 cartoane in fata, nu s-a aprins becul de la apa, dar l-am auzit bolborosind cand am oprit, am vazut ca acul urcase la penultima liniuta, nu ajunsese pe rosu... oare din cauza asta am problemele astea? am schimbat si termostatul, am zis ca poate o fi el de vina dar se pare ca nu garnitura e gata, asa a fost si la mine, nu ajungea sa se aprinda becu rosu.. dar era acul la penultima linie si imi bolborosea in borcan... ai grija ce termostat pui, sa fie de calitate!! primul care l-am cumparat nu functiona calumea, al doilea merge.. cred ca e de vaslui. |
--------------------
dacia
1310 - 1397 cmc
1989 tlx Standard
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
termostat NUMAI vernet si garnitura macar una de rm sarat .adica de fermit
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Twister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 4 May 05 ![]() |
Garnitura prajita 100%, nu mai circula asa ca risti sa ovalizezi chiulasa. Cumpara cu incredere garnitura Fermit, sunt bune.
|
--------------------
Dacia 1310L
1397cm³
1994
- CT-01-... Imi place munca: ma fascineaza. Pot sta sa o contemplu ore intregi.
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
garnitura de chiulasa de PITESTI la plastic a tinut cu brio la turbu
|
--------------------
.
.
. 929y
|
n_adrianm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 24 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
Salutare.Ma gandesc si io de ceva vreme daca am garnitura dusa ca imi consuma apa(cam o jumatate de litru,maxim un litru la 100 de kilometri),fumul la esapament este cam alb si condenseaza iar furtunele de la carburator la capacul culbutori si cel cu supapa dinspre galerie erau pline de mazga de-aia alba(multa-aproape colmatate).Capacul de la culbutori era si el alb pe interior.Nu bolboroseste in borcan deloc si nici nu scapa pe la vreo imbinare.voi ce parere aveti?
This post has been edited by n_adrianm: 26 Feb 2007, 14:39 |
--------------------
Renault
2011
Megane3 1.4Tce
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
pe tine te costa cam mult sa mergi cu masina benzina + ulei + apa.......
daca iti mananca apa si nu ai semne pe bloc motor ca iti scurge pe undeva schimba garnitura..... |
--------------------
.
.
. 929y
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
recomand FERMIT......
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
rolly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 10 August 04 From: Alba ![]() |
si eu am patit cu ea aceleasi simptome ca in postul 1 insa nu era arsa garnitura deloc, ci doar s-au destrans suruburile
|
--------------------
Dacia 1310
berlina
1985
- AB 03 NDR Suzuki Ignis 4x4 VVT 2007 - AB 86 NDR
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Tot FERMIT mi-am pus si eu. Dupa 1000km nu sunt probleme la mine.
La magazine mi-au spus ca-s cele mai bune. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
AAlpine1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
. 929y
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 08:41 |