ceasuri de logan pe solenza cu computer de bord, solenza cu computer de bord
![]() ![]() ![]() |
ceasuri de logan pe solenza cu computer de bord, solenza cu computer de bord
mykymihai |
![]()
|
||
![]() SuNt ATEU, slava Domnului Group: Members Posts: 14 Joined: 8 October 10 From: Tg-Jiu ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- GJ-78-YIN KING YANG Esti prost si vrei sa te remarci...aprinde proiectoarele; esti cel mai prost...aprinde si ceata
|
|||
mykymihai |
![]()
|
![]() SuNt ATEU, slava Domnului Group: Members Posts: 14 Joined: 8 October 10 From: Tg-Jiu ![]() |
cam asa arata noul meu TdB k CB. Multumesc pe aceasta cale lui ramsen pt ajutorul acordat(la softare)
Attached thumbnail(s) S4020006.JPG ( Size: 1.17mb ) Number of downloads: 1671 |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- GJ-78-YIN KING YANG Esti prost si vrei sa te remarci...aprinde proiectoarele; esti cel mai prost...aprinde si ceata
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
cu placere...am facut treaba buna sa inteleg la ceas...este bine atunci...cine mai doreste sa isi puna computer de bord pe ceasul de logan fara computer de bord ma poate cauta...nu dezlipesc eeprom-ul de pe placa...imi place sa ajut colegi sa fie ei prima data multumiti
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
cum ai facut de ai vopsit cu rosu liniile peste 5500 ture si acele? si cu ce vopsea ... This post has been edited by DJMaxx: 2 Nov 2010, 12:44 |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
se poate vopsi numai cu marker permanent...sau cauti un ceas logan diesel ca incepe rosul de pe la 4500 ture...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
nu se cunoaste ? adica nu lasa urme ... ca banuiesc nu o sa dai numai peunde e liniutza alba ...
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
mykymihai |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
Astazi am inceput si eu operatiunea de a pune firele necesare pe ceasurile de logan , avand in vedere ca nu detin mufele necesare.O sa pun cateva poze pentru ca in tot topicul nu am vazut ceva explicit.Nici macar nu a spus nimeni cum sunt numerotati pinii de la ceasurile de logan.Intr-un final am vazut acele mici cifre in interiorul mufelor.Am folosit acele mufe foarte mici din mufa de la flopy disk-ul computerului.Din pacate trebuiesc vreo 5 mufe de flopy.Le-am strans un pic cu patentul, le-am infasurat capatul in izoler band si le-am incalzit un pic dupa care le-am infipt in pinul mufei de logan.Dupa ce le voi pune pe toate si le voi atasa cate un abtibild cu ceea ce reprezinta fiecare in parte intentionez sa umplu mufa cu silicon care le va tine foarte fixe, oricum stau destul de bine pe piniii mufei de logan.Daca am facut ceva gresit va rog sa-mi spuneti!
Attached thumbnail(s) I_M_A_G.1819.jpg ( Size: 524.63k ) Number of downloads: 1704 I_M_A_G.1820.jpg ( Size: 407.09k ) Number of downloads: 1496 I_M_A_G.1821.jpg ( Size: 486.31k ) Number of downloads: 1481 I_M_A_G.1822.jpg ( Size: 421.37k ) Number of downloads: 1356 I_M_A_G.1823.jpg ( Size: 557.41k ) Number of downloads: 440 I_M_A_G.1824.jpg ( Size: 321.78k ) Number of downloads: 453 I_M_A_G.1825.jpg ( Size: 599.29k ) Number of downloads: 454 I_M_A_G.1826.jpg ( Size: 470.46k ) Number of downloads: 495 I_M_A_G.1827.jpg ( Size: 377.03k ) Number of downloads: 604 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
1,6 16v anul 2006
- Necunoscut momentan
|
|
ramsen |
![]()
|
iti puteam trimitwe un set de mufe logan facute cu adaptoare...este bine si asa dar izoleaza bine papucii...daca nu ai schema mufelor de logan ti-o pot da
6 Nov 2010, 19:49: te incinta asa ceva??? This post has been edited by ramsen: 6 Nov 2010, 19:49 Attached thumbnail(s) adaptoare_slz_cu_lgn.JPG ( Size: 494.3k ) Number of downloads: 796 adaptoare_slz_cu_logan.JPG ( Size: 480.67k ) Number of downloads: 789 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
QUOTE(aluibasarabeanu @ 6 Nov 2010, 18:50) Astazi am inceput si eu operatiunea de a pune firele necesare pe ceasurile de logan , avand in vedere ca nu detin mufele necesare.O sa pun cateva poze pentru ca in tot topicul nu am vazut ceva explicit.Nici macar nu a spus nimeni cum sunt numerotati pinii de la ceasurile de logan.Intr-un final am vazut acele mici cifre in interiorul mufelor.Am folosit acele mufe foarte mici din mufa de la flopy disk-ul computerului.Din pacate trebuiesc vreo 5 mufe de flopy.Le-am strans un pic cu patentul, le-am infasurat capatul in izoler band si le-am incalzit un pic dupa care le-am infipt in pinul mufei de logan.Dupa ce le voi pune pe toate si le voi atasa cate un abtibild cu ceea ce reprezinta fiecare in parte intentionez sa umplu mufa cu silicon care le va tine foarte fixe, oricum stau destul de bine pe piniii mufei de logan.Daca am facut ceva gresit va rog sa-mi spuneti! Mai bine prindeai direct pini si turnai silicon negru sau galbui. Eu asa am facut iar acuma daca trag de fire iese precum o mufa asa s-a intarit ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
Nu stiam sigur daca siliconul conduce sau nu curentul electric.Pe toti pe care i-am intrebat, i-am blocat si nu au stiut ce sa zica!
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
1,6 16v anul 2006
- Necunoscut momentan
|
|
dirtylaur5 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 6 February 10 ![]() |
sunt din Bucuresti si m-ar interesa ceasuri cu CB si CI pe Solenza Europa 2004,sper sa nu mai existe vreo cerere ca a mea cu un raspuns ca sa tipe toata lumea la mine cu linkuri
![]() P.S. va rog sa nu injurati ![]() 10 Nov 2010, 17:20: QUOTE(aluibasarabeanu @ 8 Nov 2010, 17:28) Nu stiam sigur daca siliconul conduce sau nu curentul electric.Pe toti pe care i-am intrebat, i-am blocat si nu au stiut ce sa zica! siliconul este folosit in industria electronicii ca izolator si/sau suport pentru placile electronice in diverse montaje ![]() This post has been edited by dirtylaur5: 10 Nov 2010, 17:20 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004
- B 37 LIU
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Si siliconul ala oare cum actioneaza cand are condens / umezeala pe el ? Daca face scurt , distanta intre pini fiind foarte mica !
Voua nu vi se abureste cel putin geamul de la bord iarna dupa cateva minute de mers cu masina ? Ganditi-va ca la unii le mai intra si apa prin masina , mai e si abur si condens si diferente mari de temperatura ... cel mai sanatos este cu izolatie fiecare cablu/mufa in parte ! dirtylaur5 - CARE silicon ? Stii oare cate feluri exista pe piata ? This post has been edited by marius80_eugen: 10 Nov 2010, 18:49 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
GeorgeVAG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 20 January 10 ![]() |
Salut culoarea la consola de climatizare se poate sshimba?am inteles k este o folie care da culoarea portocalie? cum o pot schimba cu una de alta culoare, si unde pot gasi una alta culoare. Multumiri anticipate
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Europa
|
|
dirtylaur5 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 6 February 10 ![]() |
orice tip de silicon,pt ca tensiunea de max 14 V dezvoltata in instalatia masinii nu este sufucient de puternica incat sa treaca de coeficientul de rezistenta al siliconului,ce prostii vb eu,nici o tensiune de 220 V nu ar putea strapunge siliconul decat daca faza s-ar afla la cativa mm fata de nul si s-ar produce arc electric
![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004
- B 37 LIU
|
|
ramsen |
![]()
|
QUOTE(dirtylaur5 @ 10 Nov 2010, 00:10) sunt din Bucuresti si m-ar interesa ceasuri cu CB si CI pe Solenza Europa 2004,sper sa nu mai existe vreo cerere ca a mea cu un raspuns ca sa tipe toata lumea la mine cu linkuri ![]() P.S. va rog sa nu injurati ![]() <span class='edit'>10 Nov 2010, 17:20:</span> siliconul este folosit in industria electronicii ca izolator si/sau suport pentru placile electronice in diverse montaje ![]() vrei si kilometrii sa ii rescrii pe noul ceas???ma poti contacta pe privat QUOTE(GeorgeVAG @ 10 Nov 2010, 19:19) Salut culoarea la consola de climatizare se poate sshimba?am inteles k este o folie care da culoarea portocalie? cum o pot schimba cu una de alta culoare, si unde pot gasi una alta culoare. Multumiri anticipate portocaliul se poate sterge cu acetona...dupa care se monteaza niste leduri normale pe ce culoare vrei tu...am facut si pe alb si pe albastru...pe privat te rog |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
GeorgeVAG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 20 January 10 ![]() |
salut.sunt din Bucuresti.si vreau si eu sa imi schimb iluminarea la un ceas de logan si la consola de climatizare.vreau si eu un pret pt amandoua.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Europa
|
|
ramsen |
![]()
|
pai nu ti le-am spus eu preturile pe care le practic eu???aaa...vrei ceva mai ieftin...corect domnule bafta...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
danu171988 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 5 June 10 From: Timisoara ![]() |
In Timisoara stiti pe cineva care monteaza ceasuri de logan?si la ce pret
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Confort
- TM 11 WZY
|
|
ramsen |
![]()
|
cu adaptoare te incinta ceva???
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
matesan adrian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 14 February 09 ![]() |
dar in Oradea stiti cine monteaza ceasuri de logan pe slz
|
--------------------
dacia
solenza
2004 rapsodie
- BH 73 MAM
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Nu exista cate un individ in fiecare comuna si oras care sa monteze ceasuri.Daca aveti ceasul,schema si cateva cunostinte minime de electricitate,le puteti monta si voi.Eu mi-am montat ceasul de logan fara sa fi vazut vreunul pana atunci demontat.Deci,se poate.Putina concentrare doar...
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
ramsen |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
eXistenZ_Tg |
![]()
|
![]() Membru Mijloc Amputat Group: Members Posts: 338 Joined: 29 December 07 From: Timisoara , Timis ![]() |
danu171988 in timisoara te pot ajuta eu cu diferite chestii si montaj adaptari
|
--------------------
dacia
Super Nova
2002 Eu mi-am luat Dacie , tu ti-ai luat trotuar
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Am apelat la ramsen si nu regret. Iata poza cu lucrarea :
|
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
ramsen |
![]()
|
si eu iti multumesc ca ai avut incredere in mine si ai trimis ceasul de clio sa il fac...pentru cine nu stie i-am schimbat lumina cu ledurile alb neon si altele pe soft...ceasul este acela din poza...super frumos arata...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
silvio21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 31 January 09 From: PITESTI ![]() |
Vezi ca sunt la rand.pregateste cablurile(mufele) ca nu te iert.Ti-am luat odorizant.
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CONFORT
- AG 78 ---
|
|
ramsen |
![]()
|
te sun eu cind sint gata ceasurile...poate ne auzim pe simbata sa discutam ce lumina sa iti pun pe el...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
silvio21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 31 January 09 From: PITESTI ![]() |
Am pus si eu ceasurile de LOGAN,se vad foarte frumos,tot albatru.
Merci Ramsen.o sa pun si poze intr-o zi. |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CONFORT
- AG 78 ---
|
|
ramsen |
![]()
|
cu placere...sint foarte bucuros ca voi sinteti multumiti de ceas cum functioneaza si lucrarea de la lumina facuta de mine...succes
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 10:55 |