ceasuri de logan pe solenza cu computer de bord, solenza cu computer de bord
![]() ![]() ![]() |
ceasuri de logan pe solenza cu computer de bord, solenza cu computer de bord
ramsen |
![]()
|
||
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|||
hrs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 23 July 08 From: Iasi ![]() |
Salut.
Da are computer de bord pe display-ul ala mic... |
--------------------
dacia
solenta
2003/ confort
|
|
Bullix |
![]()
|
![]() Solnitzar fidel Group: Members Posts: 655 Joined: 21 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ramsen @ 7 May 2010, 14:18) Mai mare in densitatea de caractere pe care le afiseaza banuiesc ca vrei sa spui, nu in dimensiuni... altfel n-ar merge pus in locul aluia "chel" (adica cel de tip Solenza). QUOTE(hrs @ 9 May 2010, 00:08) Exact!!! Sau cumva te refereai la modelul de ceasuri care seamana leit cu cele de Logan, cu display mare central? (taticul lor probabil). Va pun niste exemple: 1. Taticul ceasurilor de Logan (nu stiu pe ce masini a aparut, cel putin pe Master stiu sigur, ca l-am condus 3 luni. Si NU avea CB). 2. Taticul ceasurilor de Solenza, dar care are o gramada de martori in plus. Se pare ca aparuse pe Clio-urile din perioada '99. 3. Model din seria celor despre care vorbeati mai devreme, dar cu ramele argintii. Face parte din gama ultimelor modele de ceasuri de Symbol, anterioare "noului Symbol". Attached thumbnail(s) bord1.JPG ( Size: 22.57k ) Number of downloads: 2059 bord2.JPG ( Size: 32.01k ) Number of downloads: 2330 bord3.JPG ( Size: 15.81k ) Number of downloads: 2341 |
--------------------
Dacia / Dacia
1310 TLX 1.4 / Solenza Rapsodie 1.4MPI
1989 / 2004 Exista doua categorii de oameni: oameni inteligenti si oameni puternici.
|
|
AdiZ |
![]() ![]()
|
![]() Membru' Citit Group: Members Posts: 313 Joined: 2 November 06 From: Zalau ![]() |
Va prezint si eu bordul meu... Cu ajutorul lui Ramsen(multumesc) am reusit sa il si montez.
In viitor planuiesc sa pun o serigrafie de prestige si acele aferente ![]() PS: Rosul e mai puternic in realitate decat in poza ![]() This post has been edited by AdiZ: 12 May 2010, 15:02 Attached thumbnail(s) 24042010007.jpg ( Size: 151.6k ) Number of downloads: 2421 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- TBR La inceput de drum. (in a face din Solenza masina)
|
|
g0dz3uS |
![]()
|
![]() God Dj Group: Members Posts: 220 Joined: 1 April 08 From: Calarasi-Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bullix @ 9 May 2010, 12:28) Mai mare in densitatea de caractere pe care le afiseaza banuiesc ca vrei sa spui, nu in dimensiuni... altfel n-ar merge pus in locul aluia "chel" (adica cel de tip Solenza). Exact!!! Sau cumva te refereai la modelul de ceasuri care seamana leit cu cele de Logan, cu display mare central? (taticul lor probabil). Va pun niste exemple: 1. Taticul ceasurilor de Logan (nu stiu pe ce masini a aparut, cel putin pe Master stiu sigur, ca l-am condus 3 luni. Si NU avea CB). 2. Taticul ceasurilor de Solenza, dar care are o gramada de martori in plus. Se pare ca aparuse pe Clio-urile din perioada '99. 3. Model din seria celor despre care vorbeati mai devreme, dar cu ramele argintii. Face parte din gama ultimelor modele de ceasuri de Symbol, anterioare "noului Symbol". Cele mai misto sunt alea ultimele cu ramele argintii :X..primul model..nu l-am mai vazut in viata mea??:-?? QUOTE(AdiZ @ 12 May 2010, 15:02) Va prezint si eu bordul meu... Cu ajutorul lui Ramsen(multumesc) am reusit sa il si montez. In viitor planuiesc sa pun o serigrafie de prestige si acele aferente ![]() PS: Rosul e mai puternic in realitate decat in poza ![]() Frumoase ..sa le stapanesti sanatos !! |
--------------------
Dacia / Opel
Solenza 1.4 MPI / Astra H 1.4-16v
2003 / 2005
- CL-01-TIP Foarte multe idei,prea putini bani pentru ele !!
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
QUOTE(AdiZ @ 12 May 2010, 15:02) Va prezint si eu bordul meu... Cu ajutorul lui Ramsen(multumesc) am reusit sa il si montez. In viitor planuiesc sa pun o serigrafie de prestige si acele aferente ![]() PS: Rosul e mai puternic in realitate decat in poza ![]() multumesc...frumos arata |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
ramsen |
![]()
|
QUOTE(AdiZ @ 12 May 2010, 15:02) Va prezint si eu bordul meu... Cu ajutorul lui Ramsen(multumesc) am reusit sa il si montez. In viitor planuiesc sa pun o serigrafie de prestige si acele aferente ![]() PS: Rosul e mai puternic in realitate decat in poza ![]() la serigrafia alba ca la ceasul meu iti trebuie ace cu rosu...eu am avut asa ceva pus pe ceas dar de curind le-am dat jos si am pus din alea pe alb...stii cum se vad acum cu lumina pe albastru???bestial se vad...poate fac poze cu ceasul si le postez sa le vedeti si voi |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
kyssy |
![]()
|
![]() 100/105 Group: Members Posts: 71 Joined: 5 May 10 ![]() |
imi pun si eu ceasurile de logan cu c.b. montate pe solnitza tot cu ajutorul lui ramsen si celor de la cosmote
![]() Attached thumbnail(s) Imagine_519_.jpg ( Size: 185.75k ) Number of downloads: 1844 Imagine_520_.jpg ( Size: 165.42k ) Number of downloads: 611 Imagine_521_.jpg ( Size: 270.88k ) Number of downloads: 690 |
--------------------
dacia/wv
logan/jetta
1.0 Eco-G 2021/A5 2008
- br ** ***
|
|
bnedea |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 354 Joined: 3 March 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza, clima
2004 1.4MPI Join the dark side, we have cookies!
|
|
ramsen |
![]()
|
vine baiatul...ce am schimbat la ceas este pe partea de lumina...acele sint pe albastru si uniformitate mai buna la numere
Attached thumbnail(s) ceas_logan_prestige.jpg ( Size: 270.13k ) Number of downloads: 777 Imagine0166.jpg ( Size: 262.98k ) Number of downloads: 701 Imagine0167.jpg ( Size: 255.87k ) Number of downloads: 641 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
As vrea cateva detalii despre ceasurile ce sunt pe Duster, au CI, au ceva in plus fata de cele de logan in afara de aspect ?
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ramsen |
![]()
|
parerea mea este ca parca sint taiate la cele 2 cercuri...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
bnedea |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 354 Joined: 3 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Ceasurile de duster au ceva eleganta avand cifrele mai subtiri, totodata cercurile imi par niste mingi de plaja umflate prost. Imi plac mai mult cele de Prestige, si mai mult imi plac cele de prestige modificate de ramsen
![]() |
--------------------
dacia
solenza, clima
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
am gasit ceasuri de Duster si s-ar putea pe marti sa le am.Doresc sa-mi spuna cineva cum sa derulez km de la 0 la km care-i ii am in ziua cand montez ceasul.
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
ramsen |
![]()
|
QUOTE(bnedea @ 25 Jun 2010, 19:05) Ceasurile de duster au ceva eleganta avand cifrele mai subtiri, totodata cercurile imi par niste mingi de plaja umflate prost. Imi plac mai mult cele de Prestige, si mai mult imi plac cele de prestige modificate de ramsen ![]() multumesc ...berea o primesti cind ne vom intilni... QUOTE(Vladd @ 25 Jun 2010, 22:06) am gasit ceasuri de Duster si s-ar putea pe marti sa le am.Doresc sa-mi spuna cineva cum sa derulez km de la 0 la km care-i ii am in ziua cand montez ceasul. daca ai un digaconsult poti da kilometri ori inainte ori inapoi...fara ala nu vad cum sa ii dai |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
vladN |
![]()
|
De la Iasi va deranjez Group: Members Posts: 20 Joined: 21 June 10 From: Iasi ![]() |
gj
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
ai dai si cu softul dar trebuie sa stie sa transcri in alfanumeric in memoria tabloului sau metoada veche iti i-a cam o saptamana se pune un generator de impulsuri pe intrarea de la semnalul de viteza se regleaza cam pe la 175hz si iti indica 200 de km/h si astepti pana cand se deruleaza km parcuri.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
angelblack |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 19 January 09 From: Malu cu Flori, DB; Bucuresti ![]() |
Salut
ramsen te rog spune-mi si mie ce ai folosit pentru a croma conturul la indicatoarele de bord la solenza Multumesc |
--------------------
DACIA
SANDERO 1.6MPI
2009/Laureate
- B 04 KZH
|
|
bnedea |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza, clima
|
|
ramsen |
![]()
|
la ceasul de solenza care l-am avut inainte pe masina am dezlipit cu mare atentie sa nu se sparga geamul si dupa o degresare bine cu diluant a ramei i-am dat cu spray nichel 3 straturi...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Oameni buni,eu observ o oarecare eroare la kilometrajul de logan pe solenza.Si cand aveam ceasuri de solenza pe masina era la fel.cum sa zic...Ma orientez dupa bornele kilometrice de pe DN-uri si vad ca imi arata 1km dar mai raman vreo 30-40 de metri pana la urmatoarea borna.Cam la fel era si cu bordul de solenza.Asa sunt reglate ele sau ce au?n-ar fi problema,dar la 10000km iau in plus vreo 300-400km.Gresesc eu sau kilometrajul?
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza si o Berlina Furioasa
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Care ac?al vitezometrului?cu ala n-am nici o treaba.am treaba cu kilometrajul afisat pe display.ala cam fuge,cred eu...
![]() |
--------------------
ford
2009
|
|
ramsen |
![]()
|
tu chiar crezi ca acele borne kilometrice sint puse la fix la km respectiv???un exemplu Pitesti - C de Arges scrie pe borna un numar de km ...iar la masina ajung cu mai putini km...deci
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
extasy_myhay |
![]()
|
![]() un pitic intr-o lume mare Group: Members Posts: 282 Joined: 11 May 08 From: Bucuresti ![]() |
depinde de cine a fost modernizat drumul de exemplu pe Faimoasa autostrada Transilvania prima data bornele au fost montate la 900m pentru a scoate mai muli bani de la buget (de Romanul etse inventiv, la 50km mai scoteau 5 platiti in plus )
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort sporit chiar spre scala
- B XX HWO
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
Pai eu,naiv,aveam incredere in bornele alea.Daca si din asta a ajuns sa fure romanul,atunci ma duc.........
![]() |
--------------------
ford
2009
|
|
ramsen |
![]()
|
alooo...nu schimbati vorba la ce se refera topicul...dale naiba de borne kilometrice si reveniti cu piciorusele pe topicul asta
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
Da,sa revenim cu piciorusele...
![]() Am debransat azi bateria de pe masina si dupa ce am legat-o la loc,am constatat ca nu mi s-a resetat kilometrajul partial si datele din CB,doar ora de pe display.Nu trebuia sa se reseteze toate? ![]() |
--------------------
ford
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 20:25 |