Moldova - Transilvania - fara sa rupi masina?, Vaslui - Cluj - Napoca - Ajutor!!!
Moldova - Transilvania - fara sa rupi masina?, Vaslui - Cluj - Napoca - Ajutor!!!
cosminhelli |
19 Aug 2011, 20:19
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 August 11 |
|
||
--------------------
Fiat
GP
2007
- vs 04 mng
|
|||
gabize |
19 Aug 2011, 20:32
|
DECONECTAT Group: Members Posts: 6.018 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts |
Incearca prin Bistrita-Vatra Dornei-Campulung-Gura Humorului-Falticeni-Roman-Vaslui.
E un drum ok, cel putin pana la Gura Humorului (l-am parcurs saptamana trecuta). |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
eugeniuz2004 |
24 Aug 2011, 10:51
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi |
Vaslui - Iasi care e asa cum il stim de ceva ani si chiar mai rau in ultima vreme dar se poate parcurge la 70 - 80 la ora fara sa nenorocesti masina si apoi
Iasi-Vatra Dornei-Cluj-Oradea drum fara de probleme (vreo 30 de gropi tot drumul) se merge excelent pe el (eu l-am facut recent si dus noaptea si intors ziua) |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
ursul-alb |
26 Aug 2011, 14:56
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi |
Trebuie sa fii sinucigas sa te duci pe unde vreun GPS-ul in Romania fara sa intrebi inainte; fie si numai pentru bucata Roman-Vaslui...
Ca idee generala din Vaslui se poate iesi decent doar spre nord (Iasi) sau spre sud (Barlad); cum vii de la Cluj, logic e sa vii prin Iasi. Iesirile spre vest (Roman si Bacau sunt calamitate). Chiar daca esti nou aici in 10 minute de citit o sa gasesti inclusiv video de la lord_wader. Dar cum ai obtinut succesiunea: cluj-gheorgheni toplita -bicaz mi-e imposbil sa inteleg; probabil era toplita-gheorghieni dar si asa e aiurea; din moment ce esti in Toplita te duci prin Borsec spre Poiana Largului-malul lacului-Bicaz-Piatra Neamt-Roman (eventual). Daca pe de alta parte vrei Gheorghieni, vii frumos prin Turda-Targu Mures-Balauseri-Sovata-pasul Bucin-Gheorghieni-pasul Bicaz-Bicaz-Piatra Neamt. Daca vrei doar drum pentru incepatori si pentru masina la care tii, asculta-l pe eugeniuz2004: Cluj-Apahida-Dej-Bistrita-pasul Tihuta-Vatra Dornei-Mestecanis-Campulung Moldovenesc-Gura Humorului-FALTICENI (nu Suceava cum cred ca va vrea gps-ul tau...)-Motca-Tg.Frumos-Iasi-Vaslui (cam 500 km, tiny link); ala pe care banuiesc ca ai venit are 440) |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
cosminhelli |
27 Aug 2011, 22:12
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 August 11 |
pt ursul_alb
imi cer scuze pt inexactitatea traseului pe care l-am descris....nu am detaliat.. traseul pe care gps-ul mi l-a indicat este :cluj- reghin-gheorgheni-piatra neamt-roman- negresti-vaslui.. cat despre sinucidere....am mai parcurs unele trasee prin tara...ca pasager.. si mi-am format o idee a existentei in romania a unor drumuri normale....nu mi-am imaginat ca mai exista nenorociri ca cele de pe traseul mai sus descris...ce-i drept nu prea m-am plimbat in partea asta de tara din ardeal spre moldova.. akum m-am lamurit si cu siguranta am invatat ce trebuie facut inainte de a pleca pe drumurile romanesti.. multumesc pt informatiile date si pentru sfaturi.. maine o sa plec din vs spre cluj si sper sa fie ok. |
--------------------
Fiat
GP
2007
- vs 04 mng
|
|
xavyi |
28 Aug 2011, 11:56
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 17 May 08 From: TG MURES |
Targu Mures-Husi
Targu Mures-Reghin acceptabil,fara gropi dar denivelat, foarte aglomerat si suficient de multi disperati pe drum. Reghin-Toplita excelent exceptand Brancovenesti si intrarea din Toplita,drum nemarcat si fiecare merge si depaseste in legea lui. Toplita-Targu Neamt bun, foarte bun exceptand pasul din apropiere de Tg Neamt unde se lucreaza,3-4 semafoare. Targu-Neamt-Pascani-Targu Frumos bun. Targu Frumos-Iasi excelent Iasi-Albita bun Albita-Husi superb, complet refacut,latit,tot ce vrei(am inteles ca se lucreaza si pe portiunea Husi-Barlad) |
--------------------
RENAULT
MEGANE
1,6 16VPrivilege 2008
- MS-77-ACB
|
|
jaf |
28 Aug 2011, 12:41
|
Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca |
Roman Motca Spataresti Gura Humorului Campulung Moldovenesc Vatra Dornei Bistrita Dej Cluj
Fac cel putin o cursa de Moldova pe saptamana, deci.. This post has been edited by jaf: 28 Aug 2011, 12:43 |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
bogdaniam |
10 Apr 2012, 20:40
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 23 January 09 |
Pt JAF. Am citit postul tau in care spuneai ca faci cel putin o cursa pe saptamana intre Cluj si Moldova. Recomandai traseul Cluj- Apahida- Dej- Bistrita- Vatra Dornei- Campulung. Care mai este starea asfaltului acum dupa iesirea din iarna? Multumesc!
|
--------------------
Renault
Clio 3
2007 Dynamique 1,4
|
|
nokia_6260 |
21 Apr 2012, 20:01
|
Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 8 April 11 |
La fel ca inainte de iarna,vreo 2-3 gropi in plus...Totusi intre motca-pascani-targu frumos s-a mai ovalizat drumul,iar din pacate iasi-schitu duca-vaslui s-a distrus iar...Nu stiu daca se repara in 2-3 ani ceva pe acolo si am mai citit prin presa ca drumul de la iasi la vaslui pe langa negresti nu il repara nici in 10 ani ca baietii cu firmele de reconditionare strazi nu prea stiu unde sa dea spaga
|
--------------------
Renault
Captur
1,2 Tce 2017
- HSK-IP-XXX
|
|
mihail75 |
4 May 2012, 19:10
|
mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi |
salutare,
sectorul Cluj-Reghin-Toplita-coada lacului cum se mai prezinta, stie cineva? am drum in zona si mi-ar prinde bine niste informatii. Multam! |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
lord_wader |
10 May 2012, 11:37
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 9 March 09 |
QUOTE(ursul-alb @ 26 Aug 2011, 14:56) Trebuie sa fii sinucigas sa te duci pe unde vreun GPS-ul in Romania fara sa intrebi inainte; fie si numai pentru bucata Roman-Vaslui... Corect! Fac si eu apel pe acesta cale, sa nu mai recomande nimeni portiunea Negresti-Roman sau mai rau iasi-Negresti-Roman Este mai rau decat cel mai prost drum pe care vi-l puteti imagina din judetul nostru (acesta fiind Husi-Murgeni drum national....) nokia_6260 ai citit prost, drumul judetean 248 Iasi-Buhaiesti(Podeni) il vor repara incepand de anul asta, mai exact chiar in aceste momente cred ca se lucreaza la el Firma care lucreaza este din judetul nostru a mai facut unele lucrari bune, si f rapid http://www.ziaruldeiasi.ro/local/incep-luc...botosani~ni89n4 http://video.bzi.ro/video/show/contractul-...cul-lunii-19402 This post has been edited by lord_wader: 10 May 2012, 11:47 |
--------------------
dacia
1310
1991 tlx
|
|
nokia_6260 |
10 May 2012, 20:53
|
Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 8 April 11 |
pai sa speram ca se face.dar cand se termina?2015 poate?
|
--------------------
Renault
Captur
1,2 Tce 2017
- HSK-IP-XXX
|
|
lord_wader |
22 May 2012, 11:09
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 9 March 09 |
Transmir Murgeni lucreaza f repede, ei nu stau sa acorde importanta la detalii precum UMB sau altii, deci cred ca in toamna asta va fi gata fara marcaje, semne rigole etc.
|
--------------------
dacia
1310
1991 tlx
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:52 |