Cod Eroare meniu ascuns
Cod Eroare meniu ascuns
Palulica |
7 Jun 2023, 00:36
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 28 May 23 |
Attached thumbnail(s) IMG_4273.jpg ( Size: 1.17mb ) Number of downloads: 152 |
||
--------------------
Dacia
Logan
2006
- HD96CFP
|
|||
Gil26 |
7 Jun 2023, 05:34
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.120 Joined: 10 May 20 |
Salut, nu am inteles ce insemana acel cod dar atasez codurile de eroare pentru cateva injectii Logan L90 1.5 dCi K9Kxxx DCM1.2 plus cateva din alte calculatoare, poate sunt de folos si altor colegi.
This post has been edited by Gil26: 7 Jun 2023, 05:35 Attached thumbnail(s) EroriInjectieK9Kxxx.png ( Size: 171.01k ) Number of downloads: 147 EroriAlteCalculatoare.png ( Size: 149.96k ) Number of downloads: 129 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
alfabit |
7 Jun 2023, 08:02
|
Membru autentic Group: Members Posts: 447 Joined: 26 September 09 |
QUOTE(Palulica @ 7 Jun 2023, 00:36) Salut! Ei bine am un Logan 1.5 dci din 2006 si am intrat intr-o zi in acel meniu "ascuns" al masinii pentru a verifica cati litri de motorina mai am in rezervor. Cand ma plimbam printre meniuri am dat de codul asta, stie cineva ce inseamna? Am tot cautat pe internet si nu am gasit in nicio parte... Tin sa mentionez ca masina este editia "Ambition" si are si CB. Multumesc anticipat! Poza nu se potivește cu ce spui tu acolo, poza aia e făcută la un TdB fără CB alimentat doar cu +12V în atelier, pe masa de lucru, fără alte conexiuni. d Jo to înseamnă așa : d TdB fără CB, dacă avea CB apărea - în loc de d ; Jo adică Jauge open, sondă litrometrică circuit deschis ( neconectat ) to adică temperature open, sondă măsurare temperatura motor circuit deschis ( neconectat ) |
--------------------
Dacia
patru cilindri
201x
|
|
Palulica |
8 Jun 2023, 01:12
|
QUOTE(alfabit @ 7 Jun 2023, 08:02) Poza nu se potivește cu ce spui tu acolo, poza aia e făcută la un TdB fără CB alimentat doar cu +12V în atelier, pe masa de lucru, fără alte conexiuni. d Jo to înseamnă așa : d TdB fără CB, dacă avea CB apărea - în loc de d ; Jo adică Jauge open, sondă litrometrică circuit deschis ( neconectat ) to adică temperature open, sondă măsurare temperatura motor circuit deschis ( neconectat ) Nu e în atelier poza, e făcută în mașină, mașina are și CB, ceasurile nu au fost niciodată demontate de pe masina Am resetat acel meniu ținând apăsat pe butonul acela negru până a reapărut numărul de km și au dispărut erorile, sper să rămână așa This post has been edited by Palulica: 8 Jun 2023, 01:14 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- HD96CFP
|
|
alfabit |
8 Jun 2023, 06:56
|
Membru autentic Group: Members Posts: 447 Joined: 26 September 09 |
Loganul ăsta îl ai de nou ?
În poză culoarea backlight nu pare originală, LED-urile par mai spre roșu în loc de clasicul portocaliu, dacă au fost schimbate nu se poate fără demontare completă TdB, de asta spuneam. This post has been edited by alfabit: 8 Jun 2023, 10:49 |
--------------------
Dacia
patru cilindri
201x
|
|
Palulica |
8 Jun 2023, 15:05
|
QUOTE(alfabit @ 8 Jun 2023, 06:56) Loganul ăsta îl ai de nou ? În poză culoarea backlight nu pare originală, LED-urile par mai spre roșu în loc de clasicul portocaliu, dacă au fost schimbate nu se poate fără demontare completă TdB, de asta spuneam. Da, mașina a fost luată nou nouță din reprezentanta, se poate să para de la cum bătea și lumina în cameră ca în realitate nu bate spre roșu culoarea This post has been edited by Palulica: 8 Jun 2023, 15:06 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- HD96CFP
|
|
jannickz |
28 Mar 2024, 10:03
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 28 March 24 |
Salut! Codul pe care l-ai găsit este un cod de diagnosticare pentru sistemul de airbag al mașinii tale. Codul specific este "B0085 - Circuit de tensiune scăzută a airbag-ului lateral stânga". Acest cod indică o problemă cu circuitul de tensiune al airbag-ului lateral stânga, care poate fi cauzată de o conexiune slabă, un fir defect sau o problemă cu airbag-ul în sine. Este important să remediați această problemă cât mai curând posibil, deoarece un airbag defect poate pune în pericol siguranța dumneavoastră și a pasagerilor |
--------------------
nissan
qashang
2021
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 00:52 |