A folosit cineva Rust converter ?
A folosit cineva Rust converter ?
emil_t |
4 Jul 2012, 18:05
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|||
Iulikk |
4 Jul 2012, 19:10
|
Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral |
Eu am luat din Real o sticla gri de la NIGRIN sau ceva de genu. Si-a facut treaba cu brio. A transformat rugina in ceva negru, iar apoi am dat cu chit, grund, vopsea (nu eu, ci vopsitorul)
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
emil_t |
4 Jul 2012, 19:14
|
de cat timp ? Trebuie slefuit inainte sa aplici ?
|
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
ct-03-tvy |
4 Jul 2012, 19:33
|
ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 |
intai indepartezi mecanic rugina instabila,. dai cu pensula cu substanta, acum in functie de substanta ,sunt o gramada de producatori si au instructiuni propri de folosire
sunt la flacoane de 1 L., 0.5 L unele substante cer spalarea suprafetei cu apa. dupa uscarea completa. |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
Iulikk |
4 Jul 2012, 21:04
|
Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
klaus |
4 Jul 2012, 22:48
|
步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti |
sa fie altceva decat fertanul discutat la http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=213186 ?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Maskatu |
4 Jul 2012, 23:00
|
.. Group: Moderatori Posts: 13.966 Joined: 2 July 08 From: zuzu |
Am incercat atat cu feruginol cat si cu inca o solutie minune care costa o gramada de bani (imi scapa denumirea acum). Efect zero. Daca ai rugina multa nu prea ajuta cu nimic, stopeaza rugina o luna doua, dupa care iese din nou la suprafata. Cea mai buna "solutie" anti-rugina este decuparea zonei afectate sau inlocuirea intregii piese.
|
--------------------
.
.
.
- ---
|
|
emil_t |
5 Jul 2012, 09:27
|
Da klaus, cred ca este acelasi lucru.
Am vrut sa vad daca cineva a folosit pana acum pe termen lung Maskatu, eu mi-am revopsit o janta. Aceeasi care anul trecut am "tratat-o" cu feruginol. Ramane de vazut in cateva luni daca are vreu efect. This post has been edited by emil_t: 5 Jul 2012, 09:28 |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
gabriel.bv |
10 Aug 2012, 00:10
|
Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 4 June 10 From: Brasov |
@emil_t : am sa ma interesez si eu de aceasta substanta "minune" prin BV si daca gasesc ceva mai serios am sa iti transmit..
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2002
- BV xx NIG [B]Never drive faster than your angel can fly ![/B]
|
|
Tecapa432 |
19 May 2023, 16:39
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 19 May 23 |
Salut Emil_t,
Personal, am mai folosit produse de transformare a ruginii, nu sunt sigură dacă este la fel cu a ta, dar personal prefer mult periile de sârmă, care sunt metode mai vechi. Am folosit acest produs va pun in link: https://www.cortenplus.com/products/rust-converter Vă mulțumesc foarte mult pentru această sugestie, Tecapa |
--------------------
Dacia
Logan
2004
|
|
einstein1984 |
22 May 2023, 07:49
|
fan Dacia Group: Members Posts: 20.701 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti |
Dupa 13 ani o fi si casat masina de la rugina....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Oppus |
18 Sep 2023, 22:56
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 6 September 23 |
în mod interesant
|
--------------------
dacia
logan
2013
|
|
Quarter65 |
6 Jan 2024, 09:50
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 6 January 24 |
Hello everyone
There is an interesting blog about rust converters. Before using them, it is crucial to check if they are not gripped, mainly at the drum or the trellises of the tree. Engaging the PTO with a seized shaft can cause severe dommags, such as shaft or PTO breakage. The blog recommends switching the winch to free mode to check its flexibility, then manually inspect the shaft. In case of water, the blog also offers advice for repairing the winch. Regards |
--------------------
Suzuki
BMW
2020
|
|
Quarter65 |
27 Feb 2024, 09:00
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 6 January 24 |
QUOTE(Quarter65 @ 6 Jan 2024, 10:50) Hello everyone There is an interesting blog about rust converters. Before using them, it is crucial to check if they are not gripped, mainly at the drum or the trellises of the tree. Engaging the PTO with a seized shaft can cause severe dommags, such as shaft or PTO breakage. The blog recommends switching the winch to free mode to check its flexibility, then manually inspect the shaft. In case of water, the blog also offers advice for repairing the winch. Regards hello everyone, sorry because there was a change compared to the rust converter blogblog |
--------------------
Suzuki
BMW
2020
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st November 2024 - 01:26 |