DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> tabla ondulata dupa lovitura

je_design
post 3 Feb 2008, 14:18
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Salutare! azi din intamplare am observat ca am doua mici "umflaturi" in tabla, pe canalul de scurgere a apei, umflaturi cam de 1,5 cm latime , 2-2,5 cm lungime si aprox. 2 mm inaltime, de forma neregulata. aceste umflaturi s-au produs cand am fost lovit din spate (banuiesc) , dar nicaieri altundeva nu au aparut, nici pe plafon, aripi, si nici luneta nu s-a crapat sau dezlipit. Intrand in analiza mai detaliata am vazut ca distanta dintre capota portbagaj si aripa spate in punctul 1 este mai mica decat in punctul 2 in ambele parti. cam cu 2 mm. acum stau si ma gandesc ca la lovitura din spate, s-au apropiat putin aripile (din zona cu umflaturile). Am mers in service (Automobile Service Bistrita) si le-am aratat si lor. Mi-au spus ca treaba se rezolva si fiindca am garantie la reparatia facuta in septembrie, o fac pe garantia respectiva. Solutia prezentata de ei consta in pozitionarea unei prese pneumatice in portbagaj si impingerea aripilor de la colturile de sus (zona marcata de mine cu 1) spre exterior. Fiindca e vorba de 2 mm pe fiecare parte, m-au asigurat ca iese ok. Iar umflaturile respective au zis ca sunt sanse sa dispara dupa "intindere" iar daca nhu, se rezolva gratuit. Voi ce parere aveti? e asa simplu cum cred ei? S-aveti o zi buna!

This post has been edited by skyspot: 3 Feb 2008, 14:19

Attached thumbnail(s)
1189354033_19363495.jpg ( Size: 169.87k ) Number of downloads: 237

--------------------
Logan Laureat plus 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bejenaru Ionut
post 3 Feb 2008, 21:15
Post #2

Doar membru, atat.

From: Bacau

Si eu am fost lovit din spatede o alta masina.Am observat si la mine ca distantele la usa de la portbagaj din stg si dr nu sunt egale; in dr este mai mica cu vreun mm dar nu imi fac probleme ca nu ma deranjeaza.Insa despre umflaturile de pe plafon nu stiu ce sa zics-ar putea sa nu fie chiar atat de simplu cum spun ei. Eu nu mai am incredere in ceea ce spun "mesterii" de a service-uri. Sunt niste incompetenti.Eu am mers cu o problema si am plecat cu o mie.Jumatete din masina e acoperita cu o substanta grunjoasa de care nu stiu cum sa scap.Exact cum spunea un coleg de-al meu : "nimeni nu stie sa repare masini la noi fie ele si dacii"

--------------------
Reno Megane 2.1 break 2005, ful opshan, 1.6 16v - Numar de Bacau.
Good things come to those who wait.
Va urma...
"Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..."
+
D-FENS
post 3 Feb 2008, 21:41
Post #3

Banuiesti ca ai fost lovit,se vede vreo urma,ceva?Cred ca trebuie o lovitura zdravana ca sa se deformeze tabla acolo unde ai insemnat tu.A mea a fost lovita de un Tico cand eram in coloana,mi-a distrus spoilerul,locasul unde sta rezerva dar nu mi-a aparut nimic in zonele in care ai tu ai probleme.Poate sunt mai demult si ai observat acum.

This post has been edited by D-FENS: 3 Feb 2008, 21:43

--------------------
Prestige 16v Ph 2+GPL
+
je_design
post 3 Feb 2008, 23:11
Post #4

Membru autentic

am fost lovit in spate de un microbus. s-a reparat pe RCA-ul vinovatului, dar la detalii din astea chiar nu s-a uitat nimeni, nici macar eu...

--------------------
Logan Laureat plus 2006
+
D-FENS
post 3 Feb 2008, 23:24
Post #5

Asa da!Un microbuz nu se compara cu un TICO.Era bine daca observai atunci.Si eu am observat cam in ultima clipa ca s-a deformat si locasul unde sta rezerva,altfel o puneam si eu.
Mult succes in continuare.

--------------------
Prestige 16v Ph 2+GPL
+
je_design
post 4 Feb 2008, 00:57
Post #6

Membru autentic

bine totusi ca am observat. e foarte putin vizibil, i-am aratat la taica-meu si a trebuit sa se uite foarte atent sa vada.

--------------------
Logan Laureat plus 2006
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 14:40
Forum Renault