SOARTA DACIEI IN VIITOR, dupa aplicarea normelor de mediu-BULINA ROSIE
![]() ![]() ![]() |
SOARTA DACIEI IN VIITOR, dupa aplicarea normelor de mediu-BULINA ROSIE
angheloaia |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 2 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1410
2000
- tr 17 evy
|
|||
qwertyro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 2 December 07 From: Bucuresti ![]() |
ah?
link ceva? |
--------------------
Dacia
1310
1983
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
![]() |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
ii reclami la UE, da-i naibii de snapani.....
mai schimbi de 5 ori setu motor pana baga astia sistemu asta.. |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
n-are nimic, punem motoare euro 4 si gata
![]() |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
apline5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.037 Joined: 6 June 07 ![]() |
o dacie cat de cat tinuta din scurt polueaza mai putin ca multe troace straine ....ai drq li s-a pus pata de dacii ....
![]() |
--------------------
bmw
318ci
1990
- ct 11 - - -
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
angheloaia |
![]()
|
ASA E SI SOCRU-MEU ARE UNA BUNA DE CARE SE MIRA AIA LA ITP DE GAZE PUTINE CE ARE.
DAR TOTUSI CE PUTEM FACE SA FIE EURO2 IN AFAR DE A SCHIMBA MOTORUL? NU SE POATE PUNE CATALIZATOR? |
--------------------
dacia
1410
2000
- tr 17 evy
|
|
payty |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.329 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
asta e o aberatie dupa parerea mea. nu au cum sa iti interzica sa mergi cu o masina atata vreme cat ea are itp-ul in regula. asa ceva nu exista nicaieri dupa cate stiu eu, nici in Europa, nici in alte locuri.
|
--------------------
dacia
1310
1996 1.6/2002 1.4
- B-##-### Chuck Norris does not sleep. He waits!
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
apropo, Wartburgurile si trabanturile put si baga fum de 10 ori mai rau ca daciile.....si autobuzele pt transport public si jegurile alea de Raba si alte camioane imputite care umplu un oras de ceata in 5 minute.....cu alea nu are nimeni nimic?
|
--------------------
Dacia
|
angheloaia |
![]()
|
ASA AM AUZIT SI EU, E DREPT CA NU E CEVA SIGUR CI DOAR O SUPOZITIE.
DA IN TARA ASTA..... ORICUM TAXELE VOR FI MARI PT NON EURO. SI ASTA E SIGUR CA ASA E SI IN ALTE TARI. SI TOT NU MI-A RASP NIMENI LA INTREB DACA SE POATE PUNE CATALIZATOR SI INJECTIE. VA ROG SA RASPUNDETI. E CLAR CA ASTA E O ABERATIE SI NU E NORMAL DAR VREAU RASPUNS LA CE ESTE ESENTIAL. This post has been edited by angheloaia: 4 Feb 2008, 22:04 |
--------------------
dacia
1410
2000
- tr 17 evy
|
|
Mihai Simon |
![]()
|
![]() Membru Hunedorean Group: Members Posts: 144 Joined: 22 October 07 From: Petrila, judet HUNEDOARA ![]() |
Stati linistiti fratilor!!! Atat timp cat inca circula Trabantul in Germania, putem sa umblam si noi linistiti cu Dacia noastra la noi in tara... Parerea mea... Ar fi culmea sa ne mai interzica hotii astia si treaba asta!!! Dar, traim in Romania si totul e posibil!
![]() Va salut... |
--------------------
ex Dacia
1310 L Break
1994
- - Opel Astra F Caravan - 1995 - HD ...
Experienta este cel mai prost invatator. Ea ne da intai examenul si numai dupa aceea lectiile. |
|
brigada_diverse |
![]()
|
catalizatorul din cate stiu se paote monta.....injectie ce iti trebuie? ai de schimbat chiuloasa, pus computer de injectie, pompa de benzina speciala, etc....
|
--------------------
Dacia
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cea mai simpla solutie e montarea unei instalatii gpl...Si poate se trezesc si idiotii care stabilesc taxale sa tina cont de faptul ca gpl e mult mai nepoluant decat benzina(cam cum e si pe afara...).
Uite si un link vis a vis de politica fiscala si de taxe in privinta gpl in UK: http://www.boostlpg.co.uk/what_is/economic.htm#london This post has been edited by PaulT: 4 Feb 2008, 22:36 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Eu unul sunt de acord sa se introduca o taxa de mediu pt toti poluatorii.
In acest caz o sa renuntam la dacii in favoarea unor autoturisme euro2 luate pe te miri ce din afara. Acum haideti sa fim seriosi... se mira astia de la rar ce putin polueaza... se mira poate ca de obicei au de a face cu tot felul de conserve care mananca mai mult ulei decat benzina si da peste a voastra care polueaza in limite normale pt un non-euro. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca singura problema tehnica (aici s-a deschis topicul!) este cea cum ca initiatorul "a auzit ca"...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Mihai Simon |
![]()
|
![]() Membru Hunedorean Group: Members Posts: 144 Joined: 22 October 07 From: Petrila, judet HUNEDOARA ![]() |
de aceasi parere cu vijelie...
![]() |
--------------------
ex Dacia
1310 L Break
1994
- - Opel Astra F Caravan - 1995 - HD ...
Experienta este cel mai prost invatator. Ea ne da intai examenul si numai dupa aceea lectiile. |
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Vijelie-Ai perfecta dreptate.Oricum e un simplu zvon,care nu prea ar avea cum sa fie pus in practica.Nu intr-un viitor apropiat,in orice caz.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Ovidiu Comănescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 26 September 06 From: Ploiesti ![]() |
Sal, nu ziceti hop, asa a fost si cu rovigneta si cu tpi, zvonuri si uite acum, mai bine rugati-va sa nu mai doarma guvernantii pentru ca sa nu mai viseze nimic, dupa ce se trezesc pune repede in aplicare ce le-a bashit mintea in timpul somnului de la parlament.
|
--------------------
Dacia
1300
1977
- PH07DEH
|
|
valibb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 5 June 05 From: BAIA MARE ![]() |
Oare cat polueaza o masina straina de 15 ani? daca una de 3 - 4 ani are in jur de 200.000 de km Se ia toata lumea de saraca Dacie ca polueaza ,da masina straina nu polueaza? mai ales la cati km are ...
|
--------------------
dacia
1310
Berlina 99 vali
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma, dar eu nu prea inteleg, initiatorul topicului zice ca in viitor rovigneta va fi in functie de vechimea masinii si gradul de poluare...
Bine, dar acum este aplicat deja un sistem asemanator. Mai exat, pe capacitatea cilindra si gradul de poluare Euro. Eu cand imi fac rovigneta, ma intreaba tanti de la benzinarie de care euro am pe vesca mea, eu zic mandru "NON!", ea se uita stramb si-mi da bulina...care, Ok, nu-i rosie ci doar galbena. Chestia cu tarifarea diferentiata la rovigneta se face de cand s-a introdus aceasta superba taxa. Marea schimbare ar fi de fapt sa mareasca drastic taxa pentru vehiculele non-euro (si tare mi-e ca or s-o faca cat de curand). Sunt sigur ca nu va interzice nimeni circulatia cu Dacia, in orasele mari, pe camp sau oriunde altundeva aiurea, fiindca sunt metode mai finute de a ne face sa renuntam singuri la ele - vom plati taxe de posesie, rovignete, buvignete, boivignete, fraierovignete si alte taxe de o sa ne sece ficatii pentru placerea de a conduce rachetele de Pitesti. Si uite asa-si ia usor-usor omul o ciuma alergata, cu Euro 3 si cu catalizatorul jumate infundat, jumate crapat...da-i Euro 3 in acte, frate... This post has been edited by ATM: 4 Feb 2008, 23:52 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(angheloaia @ 4 Feb 2008, 22:56) ASA E SI SOCRU-MEU ARE UNA BUNA DE CARE SE MIRA AIA LA ITP DE GAZE PUTINE CE ARE. DAR TOTUSI CE PUTEM FACE SA FIE EURO2 IN AFAR DE A SCHIMBA MOTORUL? NU SE POATE PUNE CATALIZATOR? eu am GPL rezervorul e uscat in cartea instalatiei scrie ca o masina pe GPL este norma EURO 2 asa ca nu-mi fac probleme ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
....pai nu ne vor obliga asa prin lege,dar daca vor face impozitu si asigurarea si pe categorie de plouare atunci...oricum rovigneta e mare hotie.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
floryyn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 19 November 06 From: Targu Jiu ![]() |
Ma uitam acum cateva seri la o emisiune, pe Antena 3 parca, unde era invitat Vozganian si unul din conducerea Dacia-Renault. Se dezbatea despre taxa de inmatriculare. Si la un moment dat Vozgi dete una din el de ma sparse...ceva de genu' ca in viitor va fi interzisa circulatia masinilor poluante...ca cica asa vrea UE...
![]() Dar fiti atenti chestie interesanta: deci, in prima faza, reduc mult sau poate chiar desfiinteaza taxa de prima inmatriculare, si dau liber la masinile second din afara, inclusiv cele foarte vechi, care, evident vor fi foarte ieftine. Vine romanu, fericit, si-si trage un non-euro Opel de exemplu, cum am vazut eu de curand unul care fumega cat 3 Dacii ca a mea. Buuuuun, si peste un an, doi, da Uniunea din puțul gândirii ei un ucaz (decret) cum ca masinile non-euro trebuie taxate pentru ca sunt poluante...) Misto, nu? Impusca doi iepuri dintr-un foc: odata, se scapa de rablele lor, pe care "ne lasa" cu bunavointa, sa le cumparam noi; apoi, ne sparg cu taxe "ecologice" pentru aceleasi harburi... O Dacie bine pusa la punct e mult mai respectabila si putin poluanta decat harburile alea fumigene, indiferent ca-s nemtesti sau mai stiu eu ce. Toata treaba asta cu poluarea e o porcarie...bazata pe minciuna cum ca incalzirea globala e provocata de activitatea umana. Faceti rost de documentarul "The Great Global Warming Swindle" si o sa va convingeti... |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
2005
|
|
ydaniel |
![]()
|
QUOTE(floryyn @ 5 Feb 2008, 07:15) O Dacie bine pusa la punct e mult mai respectabila si putin poluanta decat harburile alea fumigene, indiferent ca-s nemtesti sau mai stiu eu ce. ![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:12 |