Care filtru K&N se potriveste la Logan 1,6 8v?, Am innebunit cautand....
![]() ![]() ![]() |
Care filtru K&N se potriveste la Logan 1,6 8v?, Am innebunit cautand....
radu_iasi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 23 November 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Ambition azur
- B ** TWL
|
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Ia incearca cu asta:
http://www.knfilters.com/search/univ2.aspx?ID=S0001 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
radu_iasi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 23 November 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(vi_escu @ 7 Feb 2008, 17:13) Am incercat si surpriza: nu exista nici un filtru K&N cu dimensiunile exacte ale filtrului meu. Singurul cu dimensiuni apropiate e unul de la Chrysler si Plymouth fabricate prin anii 70 ![]() Credeti ca ar fi o problema daca as incerca sa pun un astfel de filtru? La urma urmei, acum, intre filtrul standard si marginea cutiei este un spatiu de vreo 2 cm. Risc ceva? |
--------------------
Dacia Logan
Ambition azur
- B ** TWL
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Dar de vrei neaparat in cutia aia sa ai filtrul? Nu iti place tip "ciuperca" ?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
radu_iasi |
![]()
|
QUOTE(AR-18-MOS @ 7 Feb 2008, 17:49) Te referi la kiturile de admisie directa? Nu apelez la el pt ca mi se pare prea scump (nu iau altceva in afara de K&N), nu stiu care din ele se potriveste, si oricum vreau sa imi fac propriul "kit". Dupa ce iau filtrul, intentionez sa scot furtunul de la admisia de aer din cutia filtrului, permitand un flux de aer mai mare. Nu cred ca aerul care va intra asa va fi prea cald incat sa anuleze castigul dat de filtrul sport. |
--------------------
Dacia Logan
Ambition azur
- B ** TWL
|
|
yakuza_2006 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 6 February 07 ![]() |
m-ar interesa pe mine o admisie directa pe un 1.6 8v, imi puteti spune daca se potriveste vreun piper cross
am inteles k pe site-urile franceze de tuning specializat pe renault se gasesc o gramada de elemente de tuning la motor idei si sugestii va rog ![]() |
--------------------
dacia
logan
2005 1.6 mpi laureat
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Special pentru acest motor este kitul 57-0356 de la K&N.
13 Feb 2008, 15:23: Mai exact asta! This post has been edited by Brambus: 13 Feb 2008, 14:23 Attached thumbnail(s) 57_0356.jpg ( Size: 30.37k ) Number of downloads: 1592 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu cumva ar fi acesta: http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=57-0208
57-0356 este pentru motor 8V dar 1.4 nu 1.6 |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2004 - Ambition
- B XX RRJ Good things come to those who wait...
|
|
dj_sweat |
![]()
|
![]() DJ Group: Members Posts: 277 Joined: 20 February 07 From: Bucuresti (Militari) ![]() |
Salut,
La Logan este acest filtru? poza: Attached thumbnail(s) IMG_4992.JPG ( Size: 88.99k ) Number of downloads: 1760 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Ala e filtru sport K&N ... ?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.559 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(dj_sweat @ 1 Apr 2008, 13:44) La Logan este acest filtru? Da |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
sebi4fc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 13 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ironik DE LA NUMELE DE ironik.
|
--------------------
logan
preferance 1.4MPI-verede cameleon
2005
- cj 82 ebi
|
|
IRONICK |
![]()
|
Da ce am mai facut?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
@sebi, la asa intrebare, asa raspuns
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
dj_sweat |
![]()
|
![]() DJ Group: Members Posts: 277 Joined: 20 February 07 From: Bucuresti (Militari) ![]() |
Am uitat sa specific Logan 1.4
Vroiam sa stiu daca filtrul de aer de pe Solenza e la fel cu cel de pe Logan. Mersi. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 1 Apr 2008, 16:12) ![]() ![]() ![]() Haideti mai , de ce sunteti rai ? Acela e un filtru de aer normal , parca nici de origine nu este , semana cu cel Purflux , polonez , dar poate ma insel . Se potriveste de la DSN , SLZ , LGN ( 1.4 / 1.6 8 v ) , Clio I 1.4 8v . Referitor la topic , gasesti kitul K&N pentru 1,6 , 8v ca fiind compatibil cu cel Renault 1,4 8v , productie pana in 1999 . Ai avea optiunile : 1.sa cumperi un "replacement filter" , adica un filtru identic cu cel original al masinii dar care este mult mai bun calitativ , te tine mai multi kilometrii si se "intretine" cu un kit special , nu modifici nimic din configuratia originala a motorului ;( aprox 80 euro ) 2. sa cumperi un kit sport care presupune sa scoti de tot cutia filtrului original , sa adaptezi furtunul de recirculare gaze de la carter in traseul noului filtru ( sau mai cumperi niste furtun special si un filtru mic pentru recirculare aer ) , iar acel filtru se instaleaza cu ajutorul unor tije de metal in locul de prindere al capacului vechi . ( aprox 350 euro ) O alta idee ar fi sa scoti filtrul din cutie , sa o sigilezi si in capatul furtunului sa instalezi un filtru sport universal , pe care sigur ca trebuie sa-l cureti si sa-l intretii cu kit de intretinere si curatare pentru a pastra motorul curat si sanatos . ( aprox 30 euro ) Mai arunca o privire si pe la Solenza si poate iti vin idei ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu inteleg de ce nu va puneti voi filtru de aer ca la tractor. Elementul filtrant: ulei. Este cilindric, nu reduce debitul de aer ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dj_sweat |
![]()
|
Mersi marius80_eugen, un raspuns complet pe care il asteptam, am tot cautat sa vad de unde pot lua un "replacement filter" si nu am gasit un motor compatibil cu Solenza la cutia de aer pe care sa il pun in criteriul de cautare de la K and N pe site.
Am gasit ceva pe site care se potriveste oarecum, dar nu e de Renault. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
sebi4fc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 13 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ironik mai sus o ziceam in sensul de bine al cuvantului:)))
|
--------------------
logan
preferance 1.4MPI-verede cameleon
2005
- cj 82 ebi
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
si daca tot va puneti filtru k&n sa puneti si sticker pe portbagaj sa stie lumea ca aveti masina tunata, ca e de rau daca se pune careva la o depasire
![]() |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
V-ati virusat toti de la caterinca ... offf .
QUOTE(dj_sweat @ 9 Apr 2008, 09:59) Mersi marius80_eugen, un raspuns complet pe care il asteptam, am tot cautat sa vad de unde pot lua un "replacement filter" si nu am gasit un motor compatibil cu Solenza la cutia de aer pe care sa il pun in criteriul de cautare de la K and N pe site. Am gasit ceva pe site care se potriveste oarecum, dar nu e de Renault. Vezi ca cei de BMC sau GreenFilter au replacement filter pentru motoarele de 1.4 dar sincer nu-ti recomand . Mai mult se simte la unul universal instalat in capul traseului stock , in fata bateriei . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 21:21 |