DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Help, rugina!

daciaclub-cj666
post 30 Nov 2004, 18:56
Post #1

Membru

Group: Members
From: Cluj

Am o problema. In vara, deasupra rotii dreapta spate, cam in zona unde se termina usa, vopseaua era ciobita, cam ca si cum ar fi fost aruncat nisip sub presiune. Am fost la service si un tip mi-a dat cu smirghel si apoi a vopsit locul. Toate bune si frumoase, dar azi am vazut ca pe acel loc vopsea nu prea mai este, dar in schimb e plin de rugina. Masina tocmai a iesit din garantie (ca asa se intimpla de obicei). Deoarece in ultimele 2 luni am fost de doua ori la vopsit cu masina (mi-am gasit de 2 ori masina sifonata in parcare) si tipii de la Dacia Service s-au purtat cu mine de parca mi-ar fi facut cine stie ce mare favor ca au reparat cite un pic (pe banii mei!) v-as intreba (pe Clujeni) daca nu stiti unde s-ar putea corecta proplema in alta parte decit la Dacia Service, fie ea Feleac sau Dorobantilor. Nu am chef sa ma duc sa o repar indopat cu distonocalme, ca daca nu ma indop cred ca ii iau la palme. Concluzia finala e ca ca la Dacia Renault lupul si-a schimbat parul, dar naravurile au ramas aceleasi.

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th June 2025 - 22:07
Forum Renault