URGENT!, CV nova
![]() ![]() ![]() |
URGENT!, CV nova
Paul Gabriel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|||
Geru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 17 August 05 From: Galati ![]() |
De supernova sigur nu se potriveste... nu sunt sigur, dar cred ca difera si de cea de 1310. Depinde cat de mult esti dispus sa adaptezi.
|
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dacă pui cutie de 1310, nu numai că roata stânga față va trebui să o muți, dar una din planetare va ieși prin radiator, iar alta prin podul pedalier... Iar vitezele le vei schimba cu jumătate de corp ieșit pe geam.
![]() Nova are cutie transversală... Decât altă cutie, mai bine alt motor + cutie... This post has been edited by MAERSK: 7 Feb 2008, 17:22 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
ce nostim si inteligent poti sa fi, crezi ca eu am chef sa faci vrajeala nu? esti cel mai tare
![]() |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Păi folosește butonul REPORT, dacă ți se pare că "fac vrajeala"... Cum să pui o cutie de viteze longitudinală În locul uneia transversale? Și de ce?
![]() Mi se pare mult mai complicat să adaptezi DOAR altă cutie, decât să pui tot ansamblul MOTOR + CUTIE de la altă marcă de mașină... E mai complicat de făcut să se pupe cutia de bloc, cu alt ambreiaj și volantă, decât să adaptezi prin sudură alți montanți pentru alt motor și cutie. Zona de îmbinare dintre motor și cutie este critică, trebuie să reziste la efort destul de mare, să fie perfect centrată, etc... Dar sunt convins că ai avut în vedere aceste lucruri, nu-i așa? ![]() Indubitabil, ai citit in prealabil aici și aici. (doar ai vazut scrise titlurile mari: Cutia de viteze de la Renault 5 turbo pe Nova, ce modificari implica ? și Ce cutie de viteze se potriveste?, Alta cutie? This post has been edited by MAERSK: 7 Feb 2008, 19:36 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
eu ma gandeam la cutie de golf 2, imi cer scuze da nu am vazut topicurile, si dak aveam in vedere aceste lucruri nu intrebam fii sigur, poti sa inchizi topicu, si mersi! pana la urma cred ca o repar si sper ca nu te'ai suparat, dar nu prea le am eu cu mecanica
This post has been edited by Ingerasu: 7 Feb 2008, 19:51 |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:50 |