pierde lichid de frana
![]() ![]() ![]() |
pierde lichid de frana
shod |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 9 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova GTi
2000
- AR-81-FOC
|
|||
iulian.bisty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 24 March 07 From: Braila ![]() |
sunt 3 variante :
pe la conducta pe la niplu pe la cilindru |
--------------------
Renault
Megane 3 2015
Kadjar 2017 zxcxzcz
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Te bagi sub masina (daca e prea murdar, roaga un mecanic s-o faca -pe bani, evident!), cureti frumusel zona cilindrului de frina, iesi de sub masina, dai pompe puternice. Daca scurgerea e pe afara, o s-o observi. Daca nu vezi nimic, scoti roata, scoti tamburul, examinezi cilindrul de frina. Scoti sabotii, scoti pistonul, cureti cilindrul si pistonul cu o cirpa, pui garnituri noi la cilindru, pui totul la loc. sau scgimbi cilindrul cu totul, poate fi ovalizat sau corodat.
Sau, revin la alternativa anterioara, mergi la un mecanic. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
shod |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 9 February 08 ![]() |
multumesc de sugestii...
|
--------------------
Dacia
Nova GTi
2000
- AR-81-FOC
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
N-am intentionat sa fiu rautacios. Pur si simplu asta e calea de urmat.
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
ca tot e vorba de frane, etrier si altele.
stiu ca pistonasul de 1310 e mai mic fata de cel de nova dar stie cineva daca etrierul de 1310 se potriveste in suportul de etrier de nova? |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu cred, Nova având discuri ventilate, deci mai groase.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
nu-s cu mult mai groase.e vorba de cativa mm.
eu ma gandesc daca intra in suport.presupun ca nu e mai mic ca dimensiuni si acele pene de fixare sa joace in voie. e mult prea scump un etrier de nova.de asta intreb daca merg cele de berlina.sa nu mai zic de garnituri care sunt din ce in ce mai proaste. This post has been edited by apollo: 10 Mar 2008, 09:20 |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
scania |
![]()
|
![]() SCANIA TOPLINE V8 164L 480CP Group: Members Posts: 261 Joined: 5 January 08 From: Curtea de Arges ![]() |
nu merge cel de berlina am incercat eu si nu am putut sa`l pun avea joc prea mare
![]() Si tot ca veni vb de frane cred ca`mi trage aer pe la servo si de ce cred asta, pedala de frana e cam mecanica dar motoru merge frumos deci aer fals nu cred ca trage, oricum servo a mea a fost desfacuta si ma gandeam sa o desfac din nou si sa pun silicon rosu pe margine., si gasesc garnitura aia de la servo pe unde iese tija de intra in pompa ca e varza aia sau pot sa etansez intre pompa si servo tot cu silicon?, am schimbat si supapa aia alba de pe furtun si tot degeaba, ca oricum trebuie sa dau pompa jos sa montez noul icp ca cel vechi l`am rupt This post has been edited by scania: 20 Mar 2008, 10:19 |
--------------------
EX. Dacia
nova GT
1998
- AG08UNN In frane si in femei sa nu ai niciodata incredere..... nu stii cand te lasa
|
|
lvl100 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 5 November 06 ![]() |
QUOTE(apollo @ 10 Mar 2008, 10:17) nu-s cu mult mai groase.e vorba de cativa mm. eu ma gandesc daca intra in suport.presupun ca nu e mai mic ca dimensiuni si acele pene de fixare sa joace in voie. e mult prea scump un etrier de nova.de asta intreb daca merg cele de berlina.sa nu mai zic de garnituri care sunt din ce in ce mai proaste. Confirm ce a spus si scania. Nu merge deloc. Eu am avut niplul ala rupt (1 roata pe fata si 1 pe spate) si decat sa ma apuc sa fac reductie sau cum s-o fi chemand, am vrut sa schimb tot etrierul. Si ala de 1300 nu mergea. Ce e mai trist ca am cautat in mai multe orase mari, si nu am reusit sa gasesc un etrier de Nova in magazin. Cu cilindru a fost usor, ca e identic ca la supernova, dar etrier nema. |
--------------------
Dacia
Nova GT
1998
|
|
apollo |
![]()
|
etrier am gasit in oras la magazin la 90 ron si la 140 ron de origine...dar e prea mult...bine..ca cel de berlina e 70 ron de import
![]() |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:29 |