DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Janta indoita,casco?, putin ajutor....

mstcrstn
post 11 Feb 2008, 12:50
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Clio III jante aliaj stock.
Deci, ma intorceam de la munte, la iesirea din Predeal am dat intr-o groapa, s-a auzit un sunet de metal, janta indoita. Am schimbat-o cu roata de rezerva, no problem. Maine urmeaza sa declar la politie ca am dat intr-o groapa in bucuresti (n-avea rost sa stau prin predeal). Intrebari:
1. daca declar la politie ca am dat intr-o groapa nesemnalizata o sa am probleme la casco?
2. e mai bine sa zic ca am incercat sa evit un caine si am intrat in bordura?( dar in cazu asta sa nu zica ceva aia de la politie ca am avariat prorietate publica...sa ma complic aiurea)
Sper sa nu faca figuri aia de la casco, nu vreau sa dau o groaza de bani pe o janta noua. Casco este facut la Asirom

--------------------
RENUALT clio III dci 85cp 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 11 Feb 2008, 12:53
Post #2

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Eu zic sa citesti contractul de casco cu atentie, ca la Generali de exemplu jantele sunt trecute explicit la exceptari, si nu primesti nimic pe ele...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
BOG
post 11 Feb 2008, 13:58
Post #3

Riders on the Storm

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Botosani

Subiectul s-a mai dezbatut...da un search...

Spre exemplu!

--------------------
Reno M 2.1/CD 2005/1.6 16 V - B xx BOG
Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
+
negrucvj
post 11 Feb 2008, 14:31
Post #4

Membru

un pretin a patit-o in drum spre buc venind de la tirgoviste, noaptea. A doua zi s-a dus la politie si a declarat ca s-a intimplat in buc. La asirom, cel de linga biserica rusa, pt poze la janta si cauciuc . Dupa aia le-a cumparat din banii proprii, s-a intors cu chitanta la asirom, inclusiv pt montat-demontat, centrat, etc. Peste 30 zile, aproximativ, si-a recuperat banii de la ei. Atita doar ca i s-a spus sa aduca o singura chitanta pt toate adica sa gaseasca o vulcanizare care sa-i asigure janta, cauciucul, montajul, etc. Cei de la asirom s-au dus si au facut poze la groapa respectiva asa ca sa gasesti una "valabila"

--------------------
dacia solenza 2004 scala - b38xxx
+
Tudor
post 11 Feb 2008, 15:05
Post #5

Moderator

From: Bucuresti

Subiectul s-a mai discutat. Folositi functia Cauta. Aici se inchide.

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 22:23
Forum Renault