intrebare prag + contraprag, intrebare
![]() ![]() ![]() |
intrebare prag + contraprag, intrebare
carmechanic |
![]()
|
||
![]() Sudez...deci exist ! :) Group: Members Posts: 43 Joined: 5 November 04 From: Cluj - Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1410
1987 Inteligenta este un lux
|
|||
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Ba teoretic apar. Deformari apar si cand deschizi usa sau ai oameni doar ep o parte. Oricum, banuiesc ca nu vrei sa faci tu personal lucrarea, nu ? Un tinichigiu de meserie ar trebui sa stie ce si cum se face astfel incat la final sa ai tot masina.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
carmechanic |
![]()
|
![]() Sudez...deci exist ! :) Group: Members Posts: 43 Joined: 5 November 04 From: Cluj - Napoca ![]() |
Din pacate, tinichigii de meserie nu mai sunt......
Se face numai munca de doi bani, asa ca nici nu ma gindesc sa merg la tinichigiu ! Am tehnica de sudura in mediu protector si tot ceea ce este nevoie pentru efectuarea lucrarii amintite. Doream doar parerea unui mester care a mai infruntat aceasta problema. This post has been edited by carmechanic: 14 Feb 2008, 13:48 |
--------------------
Dacia
1410
1987 Inteligenta este un lux
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, ai dreptate. Eu totusi am gasit ceva, dupa indelungi cautari, si tepe luate.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:48 |