Infiintare SRL
![]() ![]() ![]() |
Infiintare SRL
Lucian BLK |
![]()
|
||
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|||
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.postuniversitar.ro/art-infiintare-srl.php
Iar daca cauti pe ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Iaca uite aici un link http://www.daciaclub.ro/infiintare-firma-t91171.html
Are nevoie de pasaport nu buletin de identitate Si modificari mai sunt ca nu mai trebuie sa mergi tu sa scoti cazierul fiscal, de asta se ocupa tot cei de la registul comertului. This post has been edited by CuTzU: 14 Feb 2008, 15:16 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Mulumesc mult!
Totusi, am vazut ca e nevoie de cazier financiar. In Italia sunt mai multe tipuri de astfel de caziere stie careva exact de ce este vorba? |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cum ti-o recomandat cienva mai sus, ia legatura cu Registrul Comertului (inclusiv prin internet) si acolo vei afla toate informatiile de care ai nevoie.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Eu am rezolvat problema in vara cu 1.500 RON dati unui avocat. El s-a ocupat de toate actele, eu am fost doar sa semnez niste hartii la notariat. In 10 zile totul a fost gata.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Iei mata legatura cu o firma care se ocupa de asa ceva, cum face toata lumea, si iti faci firma.
|
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 19:57 |