Revenirea la stergatoare.......
![]() ![]() ![]() |
Revenirea la stergatoare.......
kaput |
![]()
|
||
![]() membru tuns scurt Group: Members Posts: 113 Joined: 19 April 07 From: CONSTANTA ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
DACIA
1310/1999 GPL
- CT 56 DSD Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
problema este undeva la mecanism nu la motor cred ca la piesa incercuita cu rosu
Attached thumbnail(s) ster.JPG ( Size: 118.47k ) Number of downloads: 147 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
kaput |
![]()
|
![]() membru tuns scurt Group: Members Posts: 113 Joined: 19 April 07 From: CONSTANTA ![]() |
merci mult cred ca ma uit maine.
piesa vine cumva in capul tijei de la reductor? si pe ea vin prinse bratele? |
--------------------
Dacia
DACIA
1310/1999 GPL
|
|
catalin 22 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 28 December 06 From: ploiesti ![]() |
Si eu am aceeasi problema cu revenirea stergatoarelor si astazi am desfacut bratul si m-am uitat sa vad ce are.La mine saiba grover care se afla sub piulita aia de strangere a bratului avea dintii destul de tociti si permitea axului ala sa se miste putin in gol si de ceea isi schimbau pozitia stergatoarele la revenire.Daca ar fi fost construita dacia cu mai mult simt de raspundere faceau si ei niste canale de prindere atat pe brat cat si pe axul acela in care intra.Uita-te atent la saiba aceea si pe urma incearca sa vezi daca e din alta parte,mai ales ca e si mai simplu decat sa te apuci sa desfaci tot ansamblul ala.
|
--------------------
dacia
1310 L
1995 break
|
|
kaput |
![]()
|
Am desfacut bratul si am aliniat stergatoarele dar dupa o zi ploioasa. seara cand ajung acasa stergatoarele stau vertical.
Mi-a mai spus cineva daca am pus bratele la loc in aceeiasi pozitie, adica daca sunt cu santul in sus sau in jos? Sincer nu mai stiu cum le-am pus. Stie cineva? sau poate cineva sa ma ajute cu un sfat? |
--------------------
Dacia
DACIA
1310/1999 GPL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 05:44 |