Filtrul de aer..de 1310, probleme tehnice.
![]() ![]() ![]() |
Filtrul de aer..de 1310, probleme tehnice.
raptordivx |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 26 November 04 From: Suceava ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1999 / 1.6 16v / concorde
- SV-10-SIS Vreau LAGUNA 2 :D
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
clapeta se actioneaza cu mana. Acolo trebuia sa ai si un tub care lua aer cald de langa galeria de evacuare.
"Filtrul" de aer se schimba, adica ce vezi tu acolo e carcasa filtrului. Se scoate de pe masina, de desurubeaza piulita din lateral, se scoate elementul filtrant si se schimba. Asta cam o data la 10.000 de km. Nu costa mult un filtru, dar daca e vechi face rau la motor. |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
filtru de aer ti-l recomans sa-l schimbi astfel:
-20.000 km pe drumuri fara praf -10.000 km pe ce le cu praf -dupa 1 an de utilizare! Clapeta aia legata cu arc serveste la aspirarea aerului cald de langa motot pt a preveni givrarea carburatorului>astfel misca clapeta incat motorul sa traga aer cald iarna (asica sa fie gaura sper motor().NU ITI RECOMNAND SA-L CURETI CU AER. costaq 80-90 de mii |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
raptordivx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 26 November 04 From: Suceava ![]() |
QUOTE(ydaniel @ 3 Dec 2004, 12:22) filtru de aer ti-l recomans sa-l schimbi astfel: -20.000 km pe drumuri fara praf -10.000 km pe ce le cu praf -dupa 1 an de utilizare! Clapeta aia legata cu arc serveste la aspirarea aerului cald de langa motot pt a preveni givrarea carburatorului>astfel misca clapeta incat motorul sa traga aer cald iarna (asica sa fie gaura sper motor().NU ITI RECOMNAND SA-L CURETI CU AER. costaq 80-90 de mii Va mulțumesc mult pentru ajutor, chiar azi mă duc să îl schimb, si sa pun clapeta aia cum trebuie. " givrare = ?? " nu stiu termenul, ce înseamnă înnecare, blocare?? |
--------------------
Renault
Laguna
1999 / 1.6 16v / concorde
- SV-10-SIS Vreau LAGUNA 2 :D
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
e un fel de inghetare
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Inghetare
Depunere de gheata |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
ionut232 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 10 March 04 ![]() |
la mine maneta aia de la filtru nu e prinsa cu nimic...daca o pun eu cu mana intr-o anumita pozitie se deschide a.i. intra aer tot din afara...am incercat sa o leg dar s-a desprins...
vreo idee mai tehnica?cum sa o prind ? |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
BOBINATOR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 3 November 04 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(ionut232 @ 6 Dec 2004, 18:37) la mine maneta aia de la filtru nu e prinsa cu nimic...daca o pun eu cu mana intr-o anumita pozitie se deschide a.i. intra aer tot din afara...am incercat sa o leg dar s-a desprins... vreo idee mai tehnica?cum sa o prind ? Trebuie sa aiba un arc care se prinde de corpul de tabla al fltrului e o chestie super simpla , probabil ti-a sarit arcul acela!! |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
- B-05-SIO Daca masinile ar merge cu apa , toti am fi miliardardari :)!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:50 |