Vaccin SIDA, SIDA aproape de a fi vindecata
![]() ![]() ![]() |
Vaccin SIDA, SIDA aproape de a fi vindecata
Valentine |
![]()
|
||
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|||
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Sper sa se dovedeasca viabil..si sa-i ingroape pe respectivi in premii nobel
![]() |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Un pas inainte dar nu pare sa fie mai mult
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
titlul topicului "SIDA aproape vindecata" imi suna cam prea optimist; n-am cunostinte de medicina dar, din putinul pe care il stiu, am inteles ca o boala virala, odata declansata, mai poate fi invinsa numai de organismul respectiv; mai stiu ca vaccinurile se fac preventiv si nu dupa declansarea bolii; probabil ca acel vaccin facut purtatorilor HIV (dar probabil ca si nepurtatorilor) inainte de manifestarea bolii va intarzia sau, in cel mai bun caz, opri declansarea bolii. (am facut o oarecare analogie cu rabia, tetanosul, etc)
|
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
Valentine |
![]()
|
Doar un cuvant: Magic Johnson ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
sunt 2 cuvinte acolo
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
spooky |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 16 February 03 From: Bucuresti ![]() |
de ce suna optimist? suna deprimant sincer.
ce ati spune daca exista leac pentru sida, cancer si ce mama voastra vreti, si e documentata stiintific inca de acum 70 de ani... e simplu si... functioneaza... si nu implica introducerea nici unui agent in organism. medicamentele, vaccinurile daca fac bine pe de alta parte fac de 10 ori mai mult rau pe de alta parte... doar prin faptul ca introduc in sistem agenti straini. |
--------------------
Dacia
SupeRNova
- B-43-PHP
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Pai lumineaza-ne te rog si pe noi astia incuiatii!
Sau are vreo legatura cu semnatura ta? ![]() |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(spooky @ 11 Dec 2004, 07:57) de ce suna optimist? suna deprimant sincer. medicamentele, vaccinurile daca fac bine pe de alta parte fac de 10 ori mai mult rau pe de alta parte... doar prin faptul ca introduc in sistem agenti straini. Foarte deprimant suna intr-adevar. ... postul tau! Cum adica, ai prefera sa nu avem nici un vaccin sau medicament ca in Evul Mediu? Eventual sa ne vindecam cu niscaiva radacini si ierburi cand e nevoie, nu? Si incearca sa le spui asta oamenilor care sunt bolnavi de asa ceva ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce ziceti de asta? S-a descoperit un vaccin care vindeca boala sau n-am inteles eu bine/e la misto articolul??
http://ad2004.com/Biblecodes/Hebrewmatrix/armenicum2.html |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 16:51 |