Cauciuc - "felii", In 100m de mers
![]() ![]() ![]() |
Cauciuc - "felii", In 100m de mers
virusssp |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 31 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1310L
1997 TO LIVE IS TO DIE!
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Posibil si presiunea, dar daca nu, iti trage intr-o parte pentru ca sunt cauciucuri diferite, deci difera greutatea. Chiar daca ar fi la fel, diferenta vine din cauza ca unul e mai uzat, deci mai usor.
Se intampla uneori si in cazul cauciucurilor identice noi si mai ieftine de obicei sa difere greutatea, si atunci trage intr-o parte, cu cat mai mare diferenta, cu atat trage mai pronuntat. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(argon @ 22 Feb 2008, 21:33) Se intampla uneori si in cazul cauciucurilor identice noi si mai ieftine de obicei sa difere greutatea, si atunci trage intr-o parte, cu cat mai mare diferenta, cu atat trage mai pronuntat. De aceea la schimbarea cauciucurilor se recomanda si echilibrarea ,pt a evita astfel de probleme !!! |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
Si tot odata este recomandat ca pe aceasi punte sa avem acelasi tipuri de anvelope. Pentru a minimiza diferentele dintre ele.
|
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
virusssp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 31 October 07 ![]() |
azi am cumparat un alt cauciuc, dar am aflat ca toate anvelopele mele trebuie schimbate pentru ca sunt neconforme: 165/(S)R13/80 (82)
Eu asa am cumparat masina si in talon scrie maxim 165/R13/70 .. este vreo problema? Se poate intampla ceva..cu politia..? Sau se admite? |
--------------------
DACIA
1310L
1997 TO LIVE IS TO DIE!
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Putini gobori se uita la o diferenta de 10% la balonaj, alta e treaba daca "ai bafta" sa te opreasca o echipa mixta politie-rar. Aia se uita!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Minel @ 23 Feb 2008, 11:52) De aceea la schimbarea cauciucurilor se recomanda si echilibrarea ,pt a evita astfel de probleme !!! Echilibrarea se face din alte motive, nu se rezolva problema de față. Singura solutie in cazul in care trage intr-o parte cu cauciucuri noi, e sa le permutezi pana scapi de problema, si sa fie invatatura de minte pe viitor ca ce-i ieftin nu e si bun. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 00:33 |